02/02-2020

Go´kväll mina kära vänner! 

Idag var det inte vilken dag som helst för idag var det ett datum som blev exakt detsamma även om man läste det baklänges! 02022020. Lite coolt ändå! Och undrar om det var någon som passade på att fria kl. 20.20 0202-2020….? Det är inte ofta man får till samma siffror på det sätter i en tid och i ett datum!

Och nu får jag skynda mig att lägga upp inlägget om det ska hamna på just den 2:a februari för klockan slår snart den 3:e och orsaken till att jag är sent ute är att JIG kom upp till Luleå idag så jag har fixat och städat som bara det. Han landade kl. 19.30 så vi körde direkt till flygplatsen efter att jag hämtat J på hennes dans och sen så var vi inte hemma  förren efter kl. 21 p.g.a en trafikolycka som gjorde att vi fick köra DEN omvägen…  (Bergnäsbron var stängd, så fick köra över Gäddvik)  Vi hämtade upp god take away på vägen och åt sen middag ute i ljusgården.  Åh det är sååå lyxigt mysigt att vi är samlade igen alla 3. Senast vi sågs var i Thailand den 6:e januari, nästan en hel månad sedan !

Och igår var det Melodifestivalen och det ska vi så klart prata om men – nu ska jag gå upp och lägga mig hos JIG som redan sover. Det är alltid en omställning då vi är så “många” i huset och Gizella blir helt förvirrad stackarn… Jag har mina rutiner och eftersom JIG är här så sällan så tar det någon dag till vi är i samma fas… han lägger sig tidigt, jag sent… Johanna brukar sova med mig, nu sover hon på sitt rum och Gizella brukar sova mellan mig och Johanna så nu vet hon inte riktigt vart hon ska sova så hon springer runt och jamar…. Så ja, lite snurrigt. Men ge oss ett par dagar så har alla kommit in det. Typ lagom till då JIG ska resa och alla byter platser igen…  Ha, ha. 😉

Önskar dig en riktigt GOD natt!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *