UTOMHUSBAD & SPORTY SPICE * 2.

Happy tisdag darlings! 

Det är nästan så jag inte tror det själv… men – jag var ute på power walk igår kväll OCH på morgonen idag. Och bäst av allt: Johanna hängde med mig på båda rundorna så vi var 2 Sporty Spice´s som gav allt de ca 50 min ute som vi är ute. Så otroligt super kul och härligt!  Sen hjälper det ju att vädret äntligen är så där perfekt igen. Solen strålar och det är varmt och skönt, precis så där som man vill att dagarna i juni ska vara.

Och hur GLAD blev jag inte då jag läste era kommentarer i mitt förra inlägg! Ni är verkligen världens bästa bloggvänner och jag känner en sån tacksamhet över att ni förstår att tiden inte alltid räcker till…  You make me happy!!!  🙂

 

Ut på tur aldrig sur… Bilden är från igår då vi girls besökte ett utomhusbad här i Luleå för första gången. Eller J var där förra året tillsammans med vänner, men själv hade jag inte varit där sedan jag var liten… så det var 1:a gången som vi var där tillsammans.   Hjärtat badade med kompisar men det var lite kyligt trots att solen sken så nu längtar vi till Thailand och värmen där nere… ! 

Johannas coola runda lemon handduk med rosa fransar runt om är ett tips! kommer från Glitter (fin sommarpresent!), handduken med meloner är den som jag tipsat om er tidigare (från Hemtex) och J´s topp kommer från H&M, shorts från Inter Sport. 

Och så här såg vi ut då vi gick ett varv runt sjön igår kväll. Sporty Spice * 2. 

 

Nu är hjärtat hemma hos en kompis och jag ska passa på att fixa lite här hemma + handla mat innan jag ska hämta hem henne.  Sen blir det en soft kväll på oss. Johanna pratade om att hon vill se film… Någon som har tips på bra film till oss?  Vi såg om The Greatest Showman häromkvällen (när det blev 1-1 i Sverige – Tyskland matchen slog vi på vår favorit film istället) och jag kommer att se om den hur många gånger till som helst. Älskar den!! (du måste se om du inte gjort!).

Önskar dig en riktigt fin start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “UTOMHUSBAD & SPORTY SPICE * 2.”

 1. Elisabeth says:

  Åh, jeg og min 11-åring så på «Wonder» med Julia Roberts igår☺️ anbefales om dere ikke har sett den ☺️

 2. Evelina says:

  Så mysigt att sporta tillsammans…brukar tvinga mina två tjejer att följa med och cykla när jag tar en pw. Fast oftast är det skönast att gå själv och rensa huvudet. Jag har så himla länge tänkt titta på filmen du skriver om, måste ta tag i det NU.

 3. N says:

  “Meangirls” är en film jag sett flera gånger med mina barn, dom älskade den.

 4. N says:

  NJag kom på några fler filmer som passar både stora och små flickor
  -Twilightfilmerna
  -Clueless
  -Uptown Girls
  -Systrar i jeans
  -Grease 1
  -Dirty dancing
  -Bitchkram

 5. Nilla says:

  Men, Nu saknar jag ju dig!! 😉 Du får inte bara försvinna sådär igen 🙂 Skojar bara, är så glad att du bloggar och ger oss så mycket inspiration och energi <3 Ser på din insta att du är superduktig och går dina rundor, jag fick lite pepp av dig och gav mig iväg imorse på en 45 minuters pw, alltid en början. Hoppas att ni får en härlig resa till Thailand, och jag håller tummarna att JIG kommer med er dit. Kramar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *