1 VECKA!

Dagens pepp.

Moooorning girls!

Jag lyckades somna med min mac på magen igår och vaknade så på soffan kl.05! tokigt värre… Men som tur var så somnade jag om i sängen sen och sov helt till kl.09 så nu känns det som att vi kommit in i en ok dygnsrytm. Skönt!

Och guess what? Jag startade dagen på gymmet, idag i.g.e.n.!  Det var 4:e gången sedan vi kom ner och det är jag mer än nöjd över. Min plan var att köra varannan dag men då hjärtat tjatade på att vi skulle gå upp dit på morgon (hon tycker att det är så kul att vara där, hon kör rockring och dansar runt) och det dessutom regnade så kände jag bara att jag kör! och nu, efteråt, så känns det ju bara sjukt bra och tänk – idag är det plötsligt 1 vecka sedan vi reste.  Tiden flyger verkligen! och det gäller att stoppa upp och n.j.u.t.a. 

Igår, innan vi skulle iväg ut och äta så fixade hjärtat min frisyr. Hon tyckte att jag skulle se ut som Elsa i Frozen 😉  Och jag är bara såååå glad i mina vippe extensions från Pille Joosep Studio. Tack vare dem slipper jag mascara!  Sen är min tunika från Chill Norway ett av mina mest använda plagg ever. Love it! 

Nu är klockan 12.36 här och det har precis slutat att regna så jag ska ta och trippa ner till poolen. Vi blir här hemma idag eftersom det är sista dagen som M är här men sen, sen blir det BEACH på mig. That´s for sure!

Önskar dig en f.i.n. tisdag kära bloggvän! 🙂

P.S Tusen 1000 TACK för all peppande respons på min videoblogg. Det blir fler….!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *