10 TIMMAR I STOCKHOLM!

Gooodmorning darlings! 

Solen strååålar och det ger så fantastiskt härlig energi!!! sen fortsätter det att vara -1 grad på morgonen så det blir en krispig power walk på mig strax.  Bästa starten på dagen! Och på tal om bästa starten på dagen… nu ska jag bjuda er på fler bilder från Johannas 13-års dag! Den 21:a augusti då vi väckte Johanna kl. 05.30 med sång, kake och ett paket med överraskningen: att vi skulle resa till Stockholm!  Klockan 06 stod vår taxi utanför och kl. 07 hade vi take off mot huvudstaden. Åh det blev en så härlig, festlig & fin dag!

Att resa till Stockholm tur & retur över dagen var en riktigt bra idé för det kändes som att vi varit bortresta i en hel vecka då vi kom hem. Miljöombyte gör verkligen stor skillnad! Och eftersom J tyvärr inte var helt i form då hon reste dit med sin kompis veckan innan så kändes det fint att få ge henne möjligheten att göra om det. Så – varsågoda, här kommer ett bildregn från våra 10 timmar i Stockholm! 🙂

 

Det blev en kort uppvaktning på sängkanten innan vi reste iväg men liten mumsbit av hennes absoluta favorit kake fick det bli. Också ballonger så klart! stora siffer ballonger: 13 ! i roséguld. Alltså tänk att min älskade skatt blivit tonåring! YAY!!

Ca 1,5 time från förra bilden… På 10.000 meters höjd över molnen på en flight mot huvudstaden. 

Hjärtat passade på att sova vidare på flyget och jag fick njuta en riktigt god frukost! 

När vi kom in med flygtåget så tog det typ 2 min så hade J kickat igång en Tier. ha, ha. Alltså hon fullkomligt älskar att susa fram på en sån här och eftersom de inte finns att hyra i Luleå så blir det bara då vi är i Oslo. Därför var det extra kul att det stod ett helt gäng vid Arlanda Express på morgonen!  Och eftersom vi gick sakta upp mot NK p.g.a. JIG´s fot (det kommer tyvärr att ta tiiid innan foten är helt läkt..) så kunde J köra fram och tillbaka på folktomma trottoarer. Helt perfekt! 

Well hello there NK!  När jag bodde i Stockholm var det i princip bara där jag shoppade och så är det än idag. Älskar NK!  Men vi var så tidigt ute den här morgonen (därför så tomt i gatan…) att allt var stängt så vi gick och myste i…

…Kungsträdgården till klockan slog 10 och allt öppnade för dagen.  Åh det var en så vacker morgon och Johanna var sååå HAPPY över att plötsligt få vara i Stockholm igen!  Hon hade på sig sin finaste tee från favoriten Soup Store och kjol / skjørt från Åpent Hus. Matchade med kofta från Brandy & Melville och sneakers från Fila.

Strax efter kl.10 trippade vi in på NK och det kändes som att vi hade hela varuhuset för oss själva…  och det mina vänner har jag nog aldrig upplevt tidigare.  Jag har heller aldrig upplevt att gå ut därifrån utan påsar men vi hittade faktiskt ingenting vi hade lust på… jo, NK Mint så klart! (godaste godiset jag vet om), men annars så konstaterade vi att vi hittar mycket mer i vår stil i Oslo. Shoppingen är faktiskt bättre där! 

Efter NK så gick vi till vackra Nobis hotell och alltså hur magisk ser inte deras uteservering ut med all grönska? Love it! men det var inte dit vi skulle… (men där lunchade J då hon var i Stockholm med sin kompis!)

…istället så lämnade jag mina J här inne! i Nobis fantastiskt vackra lounge / lobby.  Här inne satt jag och körde coachsamtal då jag gick min coachutbildning för några år sedan och det här är ett perfekt “jobb ställe” så här sitter många som driver eget med sina mac´s på dagarna.  Hur som helst –  jag lämnade mina J här också gick jag ut på ett hemligt (födelsedags) ärende…

 


Oj, klockan går fort på morgon, jag uppdaterar inlägget då jag är tillbaka från min runda! Och tusen miljoner TACK för tipsen om köksbord + stolar i förra inlägget. Jag har varit till MIO flera gånger men tyvärr inte hittat det jag söker…  Önskar ett matbord som är långsmalt (inte runt) och sköna stolar till. Eller så beställer jag nya överdrag till stolarna från Bemz och behåller de…  Ska ta och söka vidare!

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi och kom ihåg : att kasta snällhet omkring sig som konfetti kostar ingenting och ger så fantastiskt mycket tillbaka… ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “10 TIMMAR I STOCKHOLM!”

 1. D says:

  Har du sett de på Søstrene Grene i Velour? Både gode og sitte i og veldig fine syns jeg:) og bord- sjekk svenske versjonen av finn.no. Jeg finner så mye fint på Finn som jeg ikke finner i butikkene lenger! Kjøpte et heltre spisebord i vår for typ ingen penger og er SÅ fornøyd!

  • Åh tusen TACK för tips! De stolarna från Søstrene Grene är super fina! 🙂 Men – den butikken finns dessvärre inte här där jag bor… Men jag har köpte några av velour klaffstolarna till vårt hem i Oslo och älskar de! Och här är Blocket Sveriges svar på Finn.no och där har jag också tittat in flera gånger utan lycka… Tycker utbudet är SÅ mycket bättre på Finn! Allt är helt enkelt bättre i Norge. Ha, ha.

   Önskar dig en strålande dag! Klem! 🙂

 2. Lotta - mamma till tre says:

  Skulle också tipsa om stolarna från systrarna green, synd att butiken inte finns hos er. Men kolla Ellos, vet att det finns liknande där ☆

  Men du, det är klart att det är viktigt med gamla meriter, det är ju det vi har gjort tidigare som format oss och gjort oss till den vi är idag.

  Och på tal om bilden du visade längre ner från Kamille, en sådan ligger ju fortfarande i din presentation till vänster Fantastiskt foto, men nu är ju Johanna inte längre 6 utan 13!!! (galet) dags att uppdatera
  Önskar er en härlig onsdag. KRAM ♡♡♡

  • Lotta - mamma till tre says:

   Ser att de emojis jag la i texten inte följde med och då kan mitt inlägg tolkas ganska så hårt, men så är det absolut inte. Det är med kärlek och en liten vink bara 🙂

 3. L says:

  Snälla snälla snälla snälla gör en house tour så vi får se planlösningen i ert vackra hem 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh sån härlig festlig födelsedag! Och så fin present du hade ordnat med, min drömväska också. Önskar dig en toppen dag stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *