12 VECKOR KVAR…!

Glad lille-lördag darlings! 

FÖRLÅT min frånvaro igår!! Jag var ute på min power walk på morgonen, hade sen tid för naglfix,  efter det var jag och JIG ute och lunchade (så lyxigt att kunna göra en sån sak!) och sen, på eftermiddagen, precis då mina J var på väg till Trampolinepark 360 och jag skulle sätta mig och blogga så ser jag min kära bror parkera utanför huset och plötsligt får jag DEN fina presenten!  En försenad födelsedagspresent och jag blev sååå glad! Älskar överraskningar!  Och på kvällen så var vi på basket, igen, och såg BC Luleå vinna stort. Så ja, det var en ovanligt händelserik tisdag och sen är JIG i Luleå hela veckan och det är såååå ovanligt för mig att familjen är samlad i vardagen. Jag kan nästan inte minnas senast vi var huset alla 3 i en hel vecka? Kanske det hände en gång förra året? Så det är verkligen fullt hus och folk överallt känns det som. Ha, ha.

Och du, i lördags då jag var ute för att köpa några saker till J´s rum höll jag på att snubbla då jag plötsligt hamnade i ett hav av JUL saker ! Oh yes, du hörde rätt!  Det var, nästan, full jul på Rusta och jag blev helt lycklig.  Och nu vet jag att ni är många som utbrister: redan?!? de är ju ALLT för tidigt!!! Men vet du – i måndags var det EXAKT 3 månader till julafton. Så – de kommande 12 veckorna är det full fart mot jul…. sen är det över, och vi får längta ett helt år till nästa gång så mina vänner, nu kör vi! Eller, jag bromsar lite fram till Halloween, men sen, när Halloween är över så går jag 110% all in ! 🙂

 

Johanna och hennes kompis knipsade sååå många fina bilder häromdagen, bl.a. den här. Mina älskade älsklingar! Gizella var dock liiite tveksam till om hon ville bli fotograferad, ha, ha. men hon är söt då. Och stor! tror hon blev dubbelt så stor i sommar vilket hör till då man blir en fullvuxen perser.

HO, HO… check dessa super cute christmas flamingos!  Man blir glad! 

Jag har köpt en lik sån här bock i blomsterbutiken senaste åren som hälsat våra gäster välkomna vid entrén och IKEA tror jag haft en lik senaste åren men den här, med ljusslinga i gillar jag!  Och granen, med tillhörande kruka är också super fin! Åh nu riktigt längtar jag efter att pynta här hemma.  1:a november är jag redo!

 

Det blev ingen walk på mig på morgon p.g.a. att det regnar, men – det blir en härlig lunchdejt med min JIG. Och sen, i kväll, så har vi bjudit hem vänner på middag så detta blir en festlig lille-lördag!

Nu önskar jag dig den allra bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “12 VECKOR KVAR…!”

 1. Marita says:

  Vilken fin tröja Johanna har!! Var kommer den ifrån?

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh efter jag hade sett ditt rusta besök på Instagram så åkte dottern och jag dit i söndags och bara mös, så mysigt! Ja så fort jag fått undan halloween så kör jag 100 procent jul, känns som man inte hinner njuta annars ;). Men jag hörde flera när vi va där inne, nej fy redan i september, bla bla. Ska ni fira hemma i år eller i Thailand? Stor kram

  • Men åh så kul att hör att jag inspirerade er att åka dit och njuta lite jul! 🙂 Och ja, nu går vi all in med halloween först och sen är det rakt på julen! Härligt att vi är några som tänker likt för jag hörde precis som dig många som muttrade över att julen var framplockad i butiken… Saken är bara den att folk verkar glömma bort att det är exakt samma tid julen åkt fram senaste typ 10 åren för då jag hade mina butiker så var det alltid nu som julvarorna kom… ! 😉 Och planen är att vi ska fira jul i Thailand i år så jag ska bl.a. köpa med lite nya ljussingor till terrassen och några fler julstjärnor. Åh som jag gleder mig ! Var ska ni fira jul?

   Njuuut din dag! Kram! 🙂

 3. Var på Rusta i måndags och såg bl.a rosa flamingon.
  Blev några mindre inköp.
  Får starta julen lite extra tidigt iår som vi åker till Thailand ett tag innan julhelgen.
  Kram Titti i höst-blåsiga Umeå.

  • Men så kul att du också varit till Rusta och fått njuta lite jul! 🙂 Och jag kör också på med julen tidigt, så fort som halloween är över, eftersom vi också planerar att fira jul i Thailand. Åh det ska bli så härligt för det blev en helt annan sak att fira hemma som vi gjorde förra året… så lite beach och så mycket stress… 😉

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag och hoppas vinden avtagit! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *