15-ÅRS JUBILEUM!

Mina kära vänner! 

Jag upptäckte precis att det är Trettondagsafton idag? Jag har helt mixat ihop dagarna sedan vi kom ner hit… men så ska det ju också vara då man har semester. Och på tal om semester så har vi precis kommit tillbaka från en underbar liten semester från semestern!  Oh yes, i går checkade vi in på vår favorit resort Kathatani på Kata Noi Beach och i kväll checkade vi ut. Att resa iväg från en dag till nästa är verkligen såååå mysigt! Och tänk-  för exakt 15 år sedan var jag och JIG på vår första gemensamma Thailandresa och då bodde vi på Kathatani för första gången. (jag hade varit i Thailand flera gånger före det men inte JIG). Jag minns hur jag satt nere vid poolen på julafton och ringde till min pappa och berättade att årets julklapp är att han ska bli morfar! och det känns som igår!! men i år fyller min darling 14…

Och under dessa 15 år så har vi säkert checkat in på Kathatani 25 gånger, minst!  så i går var vi bjudna på ett Cocktail Party av the management på resorten eftersom vi är så lojala återkommande gäster.  Vi lyckades pricka in det partyt förra året också och det är en så trevlig happening ute i trädgården med vin, mat och mingel.  Och när man varit borta så här i ett par dagar så känns det verkligen som att man varit bortrest så mycket längre.  En härlig känsla!  Hur som helst – vi kom tillbaka till vårt hem i Chalong tidigare i kväll och tyvärr så har Johanna blivit super förkyld så vi har haft en soft kväll i soffan framför Gossip Girl. Och i morgon reser JIG hem så sen blir det bara oss girls här. Vi tänker faktiskt vara lite crazy och stanna helt fram till påsk!  Nejdå, vi reser snart hem vi också, ska bara njuta några dagar till…. ! 🙂

Beachlife… alltså SOM jag älskar det!

 

Nu är det bäst att jag dyker i säng här så att jag orkar njuta i en solstol i morgon… Livet är verkligen hårt här nere i Phuket. Så mycket sol och värme att ta tag i varje dag… ha, ha.

Önskar dig en riktigt härlig kväll! och en fortsatt festlig Trettondagsafton! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Thailand 2020 | 1 Comment

One response to “15-ÅRS JUBILEUM!”

  1. Iris says:

    Høres ut som dere maxer ut ferien, fantastisk! Masse god bedring til Johanna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *