1:A DAGEN PÅ MITT NYA ÅR.

Dagens tänkvärda.

Godmorgon kära bloggvänner! 

Tusen 1000 miljoooooner T.A.C.K. för alla fina grattishälsningar som strösslade min födelsedag! 🙂

Tyvärr har jag inte så många bilder att visa er från igår men jag kan berätta att jag, enligt tradition, tog ett glas champagne i solen på Grand Hotel och sen, på kvällen var vi ut och åt en god & trevlig middag tillsammans med vänner. Och jodå, jag fick presenter också… men JIG tycker att det här med presenter är så svårt att han bad mig tala om vad jag ville ha. Det blir ju inte lika spännande då men så här har vi gjort i flera år (ofta har jag köpt mina presenter själv) så jag är van och jag kan förstå att jag inte är den lättaste att köpa till… Så, i år önskade jag mig sånt som jag verkligen behöver och jag blev SÅ glad då jag fick: 1. en snygg trench (har sökt efter den “perfekta” i flera år och häromdagen hittade jag den plötsligt där jag minst anade det…). 2. hörlurar till flygresor / power walks / löpbandet på gymmet etc. men jag vill inte ha några stora fula svarta utan några lite coolare så kör ett litet bildregn från gårdagen så får ni se dem:  Men först:  ett stort T.A.C.K. till mina älskade J för de fantastiska presenterna och uppvaktningen! och  – ett stort tack till min älskade mamma för den fantastiska presenten jag fick av henne! (tusen 1000 tack mamma!!! Du är världens snällaste!).  Nu, bildreget:

Alltså h.u.r. lyxigt är det inte att få blombud? Jag älskar det!!!  så jag blev super glad då jag kom hem och hittade denna påse utanför dörren.

Tusen miljoner TACK kära vännen för den vackra blomsten! Du är fantastisk Gry! 

Här är lurarna!  (tusen 1000 tack älskling!) . Och jag fick egentligen de små för personalen i butiken hade missat att tala om för JIG att de fanns i flera storlekar så jag tog en walk down town för att byta size men blev sååå osäker på vilken size jag skulle välja?… så jag fotade mig själv i dem och smsade en vän…

… och han tyckte att jag skulle gå för de stora och eftersom det redan lutade åt dem eftersom de var behagligast att ha på sig + att de passade mig bättre så blev det dem!  Men alltså se bort från hur jag ser ut på bilden. Jag fotade mig själv i en spegel i butiken mitt bland alla kunder. Ha, ha.  Min blus kommer föresten från Cathrine Hammel. (älskar rosetter som ni vet så det stod Gizmolina på den…).

Sen avslutades dagen som sagt med middag tillsammans med mina J + vänner. Och jag hade egentligen helst gått till B&M men eftersom Johanna älskar Olivia så fick hon välja för när barnen är nöjda blir kvällen som bäst

Oj, är klockan redan 10? Då måste jag sätta fart här! Har nämligen en fylld  to-do-lista som bl.a. innehåller sängshopping…!  Och idag är 1:a dagen på mitt nya år , ett år som ska bli a.m.a.z.i.n.g.! för det har jag bestämt mig för.

Önskar dig en underbar dag och du, sträck på dig och fokusera positiva tankar!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “1:A DAGEN PÅ MITT NYA ÅR.”

 1. Sofie says:

  Fint att du hade en bra dag! De lurarna är så fina, skulle kunna köpa bara för utseendet 🙂

  • gizmolina says:

   Ja men visst är de fina?! Jag har haft lust på dem länge och Johanna blev såååå avis på mig då jag fick dem eftersom de blingar så fint… 😉 De är ju som ett smycke!

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken Sofie! Kram!

 2. Tat says:

  Var kommer lurarna ifrån? Vill ha☺️

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar dem! 🙂 Märket heter Frends och den style jag har heter Taylor. Googla så hittar du!

   Happy torsdag! Kram!

 3. Kristine says:

  Høres ut som du hadde en fin dag. Ikke noe er kjekkere enn å bli gjort X stas på når en har bursdag.

  Fine bilder 🙂

  Det første bildet og teksten, super!

  Nydelig hortensia og nydelig farge. Øreklokkene hadde nok min 8- år gamle jente også blitt misunnelig på, Nice 🙂

  ønsker deg en SUPeR dag og hell og lykke inn i bursdagsåret. Ønsker deg et SuPERT år og det beste.

  Stor klem, K

  • gizmolina says:

   Ja, det är härligt med födelsedagar! enda undantaget från det härliga är väl i och för sig att man blir äldre… men det är bara att gilla läget för det går ju inte att ändra på 😉 Och tack snälla du för fin feedback ang. bilderna och för lyckönskningen in i mitt nya år! You make me happy!

   Önskar dig en sparkling torsdag!!! Stor klem! 🙂

 4. Kristine says:

  Vil bare en gang til si; syns det er FANTASTISK når du videoblogger og ditt hår er fint.

  Du har en fin stemme.

  K

 5. Lotta says:

  Helt rätt att ta en kick-off när mamma fyller år! Bra ide! Vilken härlig dag du verkar haft! Lyxdag! Jag tycker också du är superfin au naturelle, verkligen. Och kan man göra uppsättningar som du så behövs ju inga extensions. Lägg pengarna på något annat! Och dina videosnuttar är bara super! Så kul att du bjuder på det och du verkar helt relaxed med det! Du kan verkligen prata inför folk, men lägg in lite Kallixmål nästa gång! Ha ha! Kram vännen. Vi hörs!!

  • gizmolina says:

   Men darling! så fantastiskt kul med en kommentar från dig! Fler sånna tack! 🙂 Och miljooooner tack för alla fina ord. De värmer ska du veta!!! Sen får jag väl ta och spela in en ny video med lite Kalixmål en dag på din begäran. Ha, ha! (önskar att jag lärt mig bondskan av mormor, tänka så kul det hade varit att kunna…).

   Önskar dig världens bästa fredagsmys! Kramar!

 6. Elin says:

  Har hatt sånne høretelefoner i over 1 år, de er fantastiske! Kjøpte mine i USA. Høres ut som en fantastisk fødselsdag, velfortjent!!

  • gizmolina says:

   Åh så kul att höra att de är bra! för jag får erkänna att jag inte checkat kvaliteten, jag var mest upptagen av att de är så snygga 😉 Så som sagt: super att du är nöjd med dina för då blir jag helt säkert nöjd med mina också!

   Njut kvällen och jag önskar dig en amazing weekend! Klem!

 7. Jenny says:

  Får säga grattis i efterskott till fina dig. Vilka snygga lurar, verkligen för tycker vanliga är så himla tråkiga men dessa såg lite lyxiga ut, gillart helt klart 🙂 Aldrig sett sådana förut så såg du skrev ovanför här va dom heter, ska googla på dom jag också.
  Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack för grattis Jenny! 🙂 Och ja, de här lurarna känns verkligen hur Gizmolina som helst ! Så googla på så hittar du de helt säkert i någon webshop.

   Önskar dig en magisk weekend! Kram!

 8. Berit says:

  GRATULERER så mye med dagen din i går, fine Anna Stina!!!! Jeg er jo vanligvis her inne og leser hver dag, men ikke i går og det var jo dumt, når det var din bursdag 🙂

  Jeg er også barnslig glad i bursdager, en hel dag som bare er min, og i går var den DIN! Flott at dagen var fin, for det fortjener du <3

  Ps: Du var kjempefin på håret før og enda finere nå!

  Klem.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Berit för både grattis och komplimangen ang. mitt hår! 🙂 Och så fantastiskt kul att höra att du vanligtvis tittar in hos mig varje dag, det gör mig riktigt, riktigt glad!

   Njut kvällen och jag önskar dig en underbar weekend fylld av solsken och lyckliga stunder! Stor klem!

 9. susan says:

  Gratulerer så mye med dagen din på etterskudd. Virker som du hadde en helt super dag. Bursdager er morsomt:-)

  • gizmolina says:

   Tusen tack Susan! 🙂 Och ja, visst är det härligt med bursdager! för det är den dagen på året då du med gott samvete kan njuta godsaker utan minsta dåligt samvete 😉

   Önskar dig en fantastisk weekend! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *