1´ST DAY AT SCHOOL !

 

Happy new week sweeties! 

Plötsligt hörde jag hur det närmade sig… regnet!  oh my, när det kommer så är det ingen lek. Först vinden, sen ser det ut som en vit vägg som närmar sig och BAM! så vräker regnet ner. Men – just idag så spelar det faktiskt ingen som helst roll för jag sitter på terrassen och njuter efter 1 time på gymmet. Oh yes! nu är jag igång igen och jag märker att mina pw´s runt sjön hemma gett resultat för jag fixade 1 time på löpbandet och hade t.o.m. lust att träna mer då jag var klar. Den känslan var bara SÅ skön!!  för innan jag började promenera för några veckor sedan så hade jag inte tränat något som helst på säkert 2 år, minst! Och jäklar vad tungt de var de första rundorna, bara att få på sig träningskläderna var ett prosjekt ….  men nu, nu går det så mycket lättare och nu är lusten där på ett helt annat sätt.  Min plan är att träna de dagar då J har skola, men det är inget måste, jag är glad för varje gång det blir av.

Och idag startade hjärtat skolan! Den internationella summer school som hon sååå sett fram emot. Skolan hon går på öppnade i februari och ligger granne med vår resort så det tog oss ca 7 min att gå dit från dörr till dörr. SÅ perfekt ! Och på väg dit så ser vi att de som bor i lägenheten under oss går åt samma håll…  så dottern i den familjen på 11 år går i samma grupp som Johanna. Vad är oddsen liksom ?!  Nu är inte de några vi umgås med, men ja, lite kul ändå att de ska gå skola tillsammans! 🙂

När man får till en OK dagens men Mr. krashar bilden.  Ha, ha. Tur i alla fall att hans shorts matchar min outfit.  Och jag invigde ny klänning på morgon från min favoritbutik Åpent Hus på Vinderen i Oslo (don´t miss om du är i Oslo!), märket är Line of Oslo och jag älskar modellen och att den har fickor (alla klänningar borde ha det).  Min väska shoppade jag på marknaden här i Phuket sist vi var här och mina örhängen är också från Phuket.  Och ja, jag rullade ju håret igår men det var sååå varmt att gå till / från skolan så var genomblöt i svett då jag kom hem, så alla lockar var borta och jag fick hänga upp klänningen på tork. Ha, ha.  But you can´t blame me for trying… ! 

Min älskade modiga, vackra, fantastiska Johanna som checkade in på en helt ny skola idag. Hon känner ingen där och det finns ingen skandinavisk personal så hon tvingas att prata engelska hela dagarna vilket är perfekt för hon älskar det!  Som hennes fröken i skolan sa: Johanna bara babblar på på engelska lektionerna.  Vi tackar våra Thailand resor för det! 

Darlingen var i.n.t.e. upplagd for foto på morgon, hon tyckte jag var pinsam och ville att jag skulle gå… Men ett par pics fick jag i alla fall till men jag kunde glömma att jag fick vara med på en.. ha, ha.  Så här ser i alla fall en del av skolgården ut. Den här skolan är egentligen för 1-3 klass, så sommarskolan är bara här tillfälligt i år p.g.a. att … 

… den skola som Johanna skulle gå på OM hon gick skola här är under construction. Det är samma skola som den hon startar idag, bara 2 olika avdelningar, och här blir det från åk.4 och upp till gymnasiet.   Den här “etapp 2” av skolan ska invigas i september (jag tror det när jag ser det… ha, ha.) och den blir ännu närmare vår resort! Ser du taken bakom lyftkranen? Det vänstra är vårt hus!  Så – om J hoppar över muren på vår resort så hamnar hon på skolgården. Hur lyxigt perfekt vore det inte att ha så nära… ?!   Så, vi ser summer school som en try out och om det verkar bra så kanske J går skola här en dag… 

När jag kom hem så åkte klänningen av, träningskläderna på, och jag gick raka vägen till gymmet. Det är som sagt min plan att gå dit efter lämning varje morgon och om jag får in den rutinen så vore det ju helt perfekt !  Jag körde power walk mixat med jogg och orkade en hel time. Det är helt fantastiskt för att vara mig! Så : heja mig !!! 

Bildbevis! Ha, ha. Alltså DEN värmen.. jag var sååå svettig… nästa gång ska jag fota f.ö.r.e. mitt pass. Ha, ha.  Älskar hur som helst att vi har så fräscht och stort gym på vår resort. (sen var det lite komiskt att mamman till tjejen som startat på samma summer school som Johanna också var där… lite som att vi följde efter varandra på morgon… ha, ha.).

 

Men alltså HUR fort går tiden?! Nu är klockan plötsligt 13.30 och jag har bara hunnit träna, duscha, äta och blogga sedan jag lämnade J och nu ska jag ju snart hämta henne igen. Hon slutar kl.15 så ska gå 14.45…  Så – bäst jag tar tillvara tiden så –  nu ska jag lägga mig i solstolen här på terrassen (det regnar fortfarande, men mindre, så skönt att ligga här under tak) och lyssna på Victoria Silvstedts sommarprat för det missade jag igår. Tycker att hon är en så cool, vacker och duktig business woman ! Och – hennes prosecco är en favorit !

Önskar dig en riktigt fin måndag fylld av happiness! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Thailand 2018 | 3 Comments

3 responses to “1´ST DAY AT SCHOOL !”

 1. Hoppas Johanna haft en fin första skoldag.
  Spännande.
  Så snygg klänning, din gröna, och väskan.
  Jag har en fin stråväska från Lindex.
  Såg många snygga i Spanien men kändes lite “knöligt” ta med de till Sverige.
  Kram Titti i varma Umeå.

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Som jag skrev på Instagram wow så snygg klänningen va på dig. Och jag blir så lycklig av att du ser det positiva att hans gröna shorts matchar 😉 så härlig inställning. Så modig hon är er höna, så spännande för henne och vilken erfarenhet så lärorikt.

 3. Anna says:

  Åh har haft span på den underbara klänningen! Vet du hur den är i storleken? Hur upplever du den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *