3 OVANLIGA MÅNADER ÄR ÖVER…!

Goood söndag mina kära bästa vänner! 

Åh den energin som flödar här inne på bloggen nu är så otroligt härlig och den lockar mig till att titta in här ofta nu!  Jag älskar när ni skriver till mig, all underbar feedback, era tips & råd till mig och att ni väljer att dela saker om ert liv med mig!  Vi har verkligen en fin sak gående här inne och den värdesätter jag otroligt högt!

Och idag söndag och regner smattrar mot fönstren och det är så härligt att jag inte har ord och det kunde inte passa oss bättre just idag.  Vi behöver v.e.r.k.l.i.g.e.n. en “day off” då vi bara kan chilla och inte göra något annat än att mysa runt här hemma i Casa Gizmolina för det har varit en tuff period på många sätt senaste tiden…  Uff, den här tiden på året ska ju vara den roligaste på året för alla elever! Jag blir så obeskrivligt ledsen… Men – nu väljer vi att tänka att det kanske kan komma något bra ut av allt detta till slut. Och – sommarlovet kunde INTE komma lägligare !  På måndag har J´s klass operation dagsverk och då ska J få “jobba” åt mig och JIG och sen har de en utedag på tisdag och på onsdag är det avslutning. En avslutning som blir olik alla andra p.g.a. rådande situation men de ska spela minigolf på banan precis runt hörnet från vårt hus och sen avslutas dagen med betygsutdelning i klassrummet.  Och sen, sen väntar ett långt underbart härligt sommarlov. Åh vi kan nästan inte vänta!!! Och om ett par timmar ska jag köra JIG till flygplatsen, tänk att han har varit här hemma i 3 (!) månader! Han kom hit right on time innan gränserna stängdes och aldrig tidigare har vi varit samlade under samma tak så länge.  Och när han reser mot Oslo idag så är det med ansiktsmask. (det var i.n.t.e. lätt att få tag i masker… till slut fick de in på Apoteket på Storheden. En förpackning med 50 st för 499 kr…SÅ dyrt men vi hade ingen val för du kommer inte ombord på ett SAS flyg utan). Världen har verkligen förändrats på många olika sätt under de 12 veckor som passerat… ! Och även om vi girls önskar att resa efter JIG nästa vecka så tvekar vi för pandemin är ju på långa väger absolut inte över ännu och att få 10 dagars karantän efter inresa i Norge  känns ju “sådär”. Och tänk om pandemin  blossar upp i Norge nu efter att de öppnat upp och landet plötsligt “stänger” och vi blir “fast” där?  Nej, det känns verkligen otryggt och osäkert i världen fortfarande så vi avvaktar lite men släpps restriktionerna så är vi VERY ready for take off a.s.a.p.! 🙂

 

Igår klädde vi oss i blått & gult för att matcha den svenska flaggan. 

 

Uppdaterar med fler bilder från gårdagens lilla 6:e Juni firande senare idag för nu ska jag duka upp till familjefrukost här hemma som en avslutning på 3 väldigt ovanliga månader för vår lilla familj.

Njuuut din söndag och fyll den med positiv energi & härlig feelgood!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “3 OVANLIGA MÅNADER ÄR ÖVER…!”

 1. Line says:

  Hei Fantastisk med sommerferie- uansett. Så enig med deg i at det er usikkert å reise. Vi har som alle år leid hus i Danmark hele sommeren, ungene og jeg skulle dra om to uker men jeg tørr ikke. Vi kan jo ikke bli i Danmark hele høsten om de stenger igjen. Vi får bli i Norge og glede oss til neste sommer. Selv om det er litte granne kjedelig. Vet det er egoistisk tanke med alle som har det leit om dagen men ferie, tradisjoner, samvær med gode venner som vi bare ser på sommeren kjennes akkurat nå litt viktig for meg. Får riste det av meg. Inspirert av alle dine flotte interiørbilder har jeg startet skikkelig opprydning og fikse prosjekt, god søndag!

 2. Oj har jag varit i Sverige i 3 månader, tiden går så fort.
  Känns osäkert resa i dessa tider.
  Nog bäst stanna i Sverige den närmaste tiden.
  Undrar hur det blir med Thailand framöver??
  Har en känsla av att svenskar är inte de första de välkomnar, tyvärr…..
  Fortsatt fin söndag.
  TOKBLÅSER i Umeå så stannar inne.
  Kram Titti

 3. Oj har JIG varit i Sverige i 3 månader ska det förstås stå!!

 4. Lena says:

  Jisses så vacker Johanna är.

 5. Des says:

  Fina ni är! Ja vi kommer inte våga resa långväga inom svergie heller utan kommer hålla oss i närheten o göra korta dagsutflykter istället. Jag som jobbar på sjukhuset ser på nära håll hur jäkla sjuk man kan bli så jag vill inte chansa.

 6. Lena says:

  Visste inte att man fick resa till Norge, trodde det fortfarande var nerstängt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *