3:E VECKAN I PARADISET.

Glad torsdag mina kära bloggvänner! 

Här rullar dagarna på så fort att jag blir helt dagvill… så fick dubbelchecka vilken dag det är idag och torsdag it is vilket betyder att vi har varit här i exakt, på dagen, 3 veckor. Och det har varit de mest speciella 3 veckor vi någonsin haft här nere p.g.a. att J går skola och jag kör någon form av Hälsoresan… Eller ja, alltså jag tänker varken på vad jag äter eller dricker men jag tränar mer än jag gjort på de 11 år som vi haft vårt hem här nere så lite Hälsoresan vibbar får jag, ha, ha.

Och att vi varit här i 3 veckor betyder att vi har 1 vecka kvar och i morgon har J sin sista skoldag men hon är såååå sugen på att gå en vecka till…  Kruxet är bara att vi kanske ska iväg på en liten resa innan vi reser hem så lite oklart om hon får till det. Vi får se!  Det har hur som helst varit 3 super kul veckor för hjärtat och hon har fått nya vänner från Ryssland, Frankrike, Thailand, Kina… Tänk vilken skatt! Har ni det föresten fortfarande lika varmt där hemma? Vi sa det idag att på ett sätt så är det ju crazy att vi missar den varmaste sommaren Sverige haft på 260 år… MEN – det är lite enklare att ha +33 grader på dagarna här nere där vi har en stor svalkande pool på gården, härligt sval och skön air condition inne och ljuvliga takfläktar på terrassen… livet är mer tillrättalagt för värme här… så, önskar inte att jag var någon annanstans än just precis här där jag är…! 🙂

 

Peace comes from within. Do not seek it without. / Buddha.  Jag fotade J på Bangtao Beach, precis nedanför Sunwing då vi var där i helgen.  Hjärtat hade precis flätat sitt hår på deras SPA.

Jag lovade ju att visa er vad jag shoppade på min runda igår… så say hello to my new outfit!  Klänningen, pom pom´s halsbandet och väskan var några av de ting som blev med mig hem från Lola och alltså den här klänningen är så galet skön att jag kommer bo i den de dagar vi har kvar här nere. Perfekt Thailand kvalitet! sval & skön. 

Och på tal om shopping så blev det en tur till Central Festival på oss i kväll. Nya sängkläder till gästrummet stod på listan också blev det bl.a. en tur på Victoria´s Secret, J shoppade en del (check min insta story om du är nyfiken…) och plötsligt, helt otippat, så fick jag en väska av min JIG…  Älskar när sånt händer…

Nu är klockan 01.20 här och sängen ropar på mig…zzz… så jag önskar dig en härlig fortsättning på kvällen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Thailand 2018 | 8 Comments

8 responses to “3:E VECKAN I PARADISET.”

 1. Anitha says:

  Oj vad fort tiden gått! Här hemma är värmen kvar men det skulle inte förvåna mej om det slår om dagen ni kommer hem. Lagen om alltings jävlighet du vet 😉 Nej jag hoppas värmen stannar ett tag till men nu går vi snart mot höst, det har börjat mörkna en liten stund på natten nu.

  • Det spelar mig faktiskt ingen som helst roll om det är svalare väder då vi kommer hem! för då har jag fått njuuuta ett fantastiskt klimat här nere hela sommaren och kommer att vara super happy över det! 🙂 Sen fullkomligt älskar jag hösten så ser fram emot den krispiga svala luften och att få tända ljus… Varje årstid har sin tjusning !

   Önskar dig härliga sommardagar Anitha! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Hallå där fina du,
  här är galet varmt. 32 grader hade vi i dag… puh… ingen ac här hemma inte. Svalkar mig med dopp i sjön. Ha en fortsatt fin vecka 🙂

 3. Amelie says:

  35 grader i Örebro idag…

 4. CHarlotte says:

  Verkligen jättevarmt här – men vi har faktiskt både härlig AC och fläktar samt en tomt med egen strand så vi klarar oss finfint 🙂

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Njut min mamma har sagt flera ggr att det är så jobbigt värme här hemma, varför va det inte så här jobbigt i Thailand (vi var ju där i juni) säger hon. Och jag håller med henne här är en mer torr jobbigare värme. Så härligt för Johanna, så roligt att hon vågade och är så modig . Så fint du visade er utsikt över big Buddha på Instagram, helt fantastiskt! Kan du snälla berätta mer om lägenheten i ett inlägg , är så sugen själv. Är det freddhold? Osv? Hur mycket hyr ni ut? Att tänka på? Tips? Berätta lite mer om era getaways när ni är där nere? Ja ett köpa lägenhet i Thailand inlägg vore jätte kul. Njut för fullt så underbart att få läsa era Thailand inlägg . Stor kram

 6. Marie says:

  Herlige bilder og nyt siste dagene på ferie. Ferie og gode ferieminner er jo så mye mer enn hva gradestokken viser. Vi er heller ikke i Norge under denne hetebølgen men koser oss max for det. Nyt Thailand. Klem fra trofast leser Marie.

 7. Karin says:

  Men du borde nog tänka lite på vad du äter och dricker. Inte bara för vikten, men för att hålla dig frisk, för dig själv Johanna och J! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *