NEDRÄKNING TILL THAILAND…!

Mina bästa bloggvänner!

Jag blir helt varm i hjärtat då jag loggar in på bloggen och hittar era kommentarer. Vilken SKATT att ha så fina bloggvänner där ute som kryddar mina dagar. Det önskar jag att alla fick ha!!!  Och idag tisdag och Gizella sitter och spanar på fåglar. Alltså tänk det sköna avkopplande mysiga liv hon lever… hon tassar runt här fluffig och söt, spinner, leker lite, äter, sover och få så mycket kärlek från mig och Johanna att hon drar sig undan ibland för att slippa… ha, ha.  I mitt nästa liv blir jag definitivt bli katt. That´s for sure.

Och nu har vi inte många dagar kvar till take off och killen som hyr vår lägenhet har bestämt sig för att flytta ut så när vi kommer ner så har jag en del fix att styra med p.g.a. det. Tror därför att vi startar semestern i vår nya lägenhet, också flyttar vi in då jag har fått allt under kontroll och piffat till det som behöver piffas till…  för vi får nog räkna med att det är lite fix efter att ha haft vårt hem uthyrt i 7 månader.  Har bl.a. fått bilder från vår terrasse som i.n.t.e. riktigt ser ut som då jag lämnade den. (mina stora vackra palmer är mer svarta än gröna om jag säger så…). Men som sagt – väldigt smidigt att vi har en till lägenhet att bo i så länge! 🙂

 

My home away from home… !  och snart ligger jag där igen och chillar… Can´t wait!!!

Bild från då jag var mitt i att inreda vår nya lägenhet. Blir fint att landa här först. Den här lägenheten är mindre än den andra  och jag inredde den januari 2017 så den är betydligt nyare än den vi inredde för 11 år sedan.  Här gick jag all in med IKEA (som inte fanns i Phuket då vi köpte den andra lägenheten) och allt är ljust & fräscht!  

Här är en bild från poolen som skymtar på 1:a bilden, den är som är utsikten från vår terrasse. Poolen är 80 meter lång och fantastiskt stor, älskar det! och tänk att vi inte har varit där sedan i somras… det har aldrig hänt, att vi inte varit där på så länge, på de 11 år vi haft vårt hem i Phuket… så längtan är total!!! 

 

Nej, nu är det full fart framåt som gäller här idag också måste jag sladda ut och shoppa linsvätska. Upptäckte nämligen att jag hade helt slut då jag tog ut de igår kväll så de har fått sova i vatten i natt… inte optimalt! men nöden har ingen lag…

Uppdatering: jag drog på mig mössa och sladdade iväg till närmaste Apotek i mina gamla briller som jag nästan inte kan se med (behöver nya!) och då jag ska betala linsvätskan ++  så säger den fina tjejen i kassan: visst är det du som har en blogg? också berättar hon att mina tips förgyllt ett barndop… Åhhh den lyckan!  att få sån respons face to face är verkligen pure happiness!  men det var ju i.n.t.e. meningen att jag skulle stöta på någon jag känner helt osminkad etc… oh my… men får bjuda på den… och som sagt: jag har de bästa bloggvännerna där ute. Punkt!

Önskar dig den allra bästa dagen fylld av solsken & positiv energi!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Casa Gizmolina Phuket | 6 Comments

6 responses to “NEDRÄKNING TILL THAILAND…!”

 1. Lena says:

  Härliga bilder.
  Så skönt att gå in på en blogg där det inte poppar upp en massa reklam hela tiden!!!!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härligt förstår att ni har nedräkning. Jag har med bokat Thailand resa idag. Var ju första gången i november efter ha sett alla dina underbara bilder i alla år. Det var så härligt önskar vi med hade lägenhet där. Men nu blir det iallafall Thailand igen i sommar.r när åkte ni i sommar? Stor kram

 3. Therese says:

  Så härligt med 2 hem i Thailand
  Men det måste vara lite svårt att hyra ut, att ej veta hur gästerna sköter
  Om allt, tror inte jag skulle klara av att hyra ut
  Men varför har ni 2 lägenheter där?
  Vi åker om 4 veckor till Katabeach, har även varit på Bangtao och bott på sunwing där!
  Tycker så mycket om din blogg blir så glad och ler när jag kikar in
  Ha en fin kväll
  / Therese

 4. Elisabet says:

  Å vad härligt det ser ut med Thailandsbilder – förstår att ni LÄNGTAR! Ska bli härligt att “följa med” genom bloggen 🙂

 5. Tina says:

  Hoppas du hinner vila lite i Thailand också, och inte bara stressa runt och få iordning. Om man inte hinner njuta lite blir det tråkigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *