+43 GRADER!!!

Tjejer – det är en t.e.r.m.o.m.e.t.e.r., inget annat… ha, ha.

Happy sunday darlings! 

Jag vaknade redan strax efter kl.07 så det känns som att det är eftermiddag fast klockan bara är 11. Sååå härligt för då har jag en lång härlig, soft och skön söndag framför mig. Och jag sitter i bikini och skriver till er för jag har redan intagit solstolen ute på terrassen och njuter det magiska sommarväder. Alltså det är SÅ varmt, helt fantastiskt!

Och idag har jag faktiskt inga andra planer än att att njuta dagen. Känner att jag behöver det för nu är det lite tålamodsprövande dagar inför JIG´s operation eftersom han är sängliggande så nu får jag prova på hur det är att ha 2 barn som ropar efter mig och behöver min hjälp, ha, ha. Nej men skämt åsido, jag var så trött igår att jag somnade framför Sommarkrysset och inte hörde då J kom hem från kvällsbad med bästa vänner. Hon hade ringt typ 49 gånger, knackat på, ringt på dörrklockan och jag hörde i.n.g.e.n.t.i.n.g. fast jag satt nere i vardagsrummet. Då är man trött alltså! ha, ha. Så till slut fick hon ringa JIG som fick kämpa sig ner trappen för att kunna öppna dörren till henne. Så galet alltihop och ett tecken på att en soft söndag passar mig helt perfekt! 🙂

Gick precis ut i trädgården och fotade lite för ÄNTLIGEN!!!! är vårt syrénträd i full bloom! och jag älskar det!!!  Det blommar alltid precis i tid till Johannas skolavslutning och det är verkligen det vackraste vi har ute på vår gård… Love it!!!

Jag kan inte se mig mätt på detta efter mååånader med snö & kyla…  Sommaren är bara helt lovely!!

Att något så vackert plötsligt kan göra sin entré år efter år…  Pure magic!

Gizella fick vara ute och lufta sig lite men när hon tar sats och springer iväg mot utsidan av tomten, då får hon gå in och chilla istället… Vi vill inte att hon ska vara utekatt. (fixar helt ärligt inte andras utekatter…).

Men alltså har du sett något sjukare? Vi har +43 grader i solen på terrassen! Det har jag a.l.d.r.i.g. tidigare upplevt. Men så var vi å andra sidan inte hemma den rekordvarma sommaren förra året…  Men ändå… +43 !!!  That´s HOT!

Jag köpte en ny växt igår! En super fin palm till terrassen. Allt för att försöka skapa lite Thailand feelings…

 

Nu ropar solstolen på mig…

Önskar dig en riktigt, riktigt skön söndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2019 | 8 Comments

8 responses to “+43 GRADER!!!”

 1. Caroline says:

  Förstår att det är tufft med JIG’s skada. Och du, du behövde verkligen den där sömnen och vilan. Stor kram och hoppas sommaren blir bra trots ändrade planer.

  • Åh tusen miljoner TACK för omtanken Caroline! Den värmer!! För ja, det är lite speciell situation…. så nu tar vi helt enkelt en dag i taget också kommer vi att veta mer om hur sommaren ser ut efter att operationen är genomförd.

   Önskar dig en underbart fin söndag! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Ha ha kul termometer ;). Hoppas du har fått vila och återhämta dig och haft en skön söndag. Stor kram

  • Ha, ha. Ja, eller hur? 😉 Och tack for omtanken. Jag har verkligen tagit det hur lugnt som helst idag och bara njutit i min solstol. Såååå skönt!!!

   Hoppas att du också har haft en riktigt skön söndag och att du njuter den vackra kvällen?! Stor kram! 🙂

 3. Frida Prydz says:

  Hahaha, vad roligt du beskriver det när du somnade och sov dig igenom kvällen medan Johanna stod utanför. Jag kan tänka mig att de övriga var lite irriterade som fick stappla sig ned för trappan/försöka ta sig in på alla möjliga sätt men det är härligt om man kan skratta åt det i stället 😀 Hoppas din sömn var skön 😉 den var du värd.

  Här har vi också haft det tokvarmt idag! Vi har hängt på altanen hela dan även om det egentligen var lite för varmt. Tyvärr så verkar inte värmen hålla i sig utan jag såg något om 14 grader imorgon. Jag hoppas jag såg fel… 😉

  Njut kvällen och se till att få dig lite mer sömn darling.
  Kramar

  • Ha, ha. Johanna blev avsläppt så de som körde henne fick aldrig med sig att jag sov som en stock och inte hörde något… och tur att jIG svarade och kunde ta sig ner för att öppna. Du skulle sett mig då jag tittar upp och båda mina J står framför mig och bara: VAD gör du??? jag bara: ehh… jag sover… Ha, ha. 😉 Och så skönt att ni också fått njuta den tropiska värmen ! Idag är det däremot helmulet hos oss men det känns ganska skönt . Och det är ändå +21, sååå skönt !

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan! Kram! 🙂

 4. Pia says:

  Vad jobbigt med operation men vad fint han har det med sina två kvinnor hemma som passar upp!

  Tänk att man ibland kan sova så djupt att man inte märker något och härligt att vakna tidigt älskar att vakna tidigt och vara pigg.

  Med din härliga inställning så kommer er sommar bli härlig vad ni än kommer befinna er. önskar dig / er en härlig midsommarvecka

  • Ja det är fint att JIG har kommit sig till Luleå så att vi kan hjälpa till med allt praktiskt . Och tusen TACK för peppande ord ang. sommaren som just nu ser lite oklar ut för oss. Men precis som du skriver så blir det nog en fin semester på oss oavsett var vi befinner oss…

   Önskar dig en strålande start på veckan Pia! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *