5 DAGAR JÖNKÖPING – CHECK!

Good söndag mina kära bästa bloggvänner! 

Du vet känslan då man inte har hört av sig till en vän på så länge att man hellre droppar att höra av sig bara för att det blir för jobbigt att be om ursäkt för sin frånvaro? Exakt så har jag känt med bloggen senaste veckan. Jag har satt mig för att skriva till er men så har jag känt att jag inte har haft orken till att förklara min frånvaro också har jag låtit bli… Så himla dumt! för det är ju bättre att höra av sig lite än inte alls… Och vissa faser i livet behöver familjen prioriteras extra mycket och därför så är jag så tacksam över att jag vet att ni är många där ute som förstår. Så – nog om det nu och dags för lite härlig söndagsblogg!

Och jag känner jag mig extra lycklig, tacksam och G.L.A.D. idag, inte bara för att jag bloggar, utan även för att min älskade Johanna kom hem igår kväll efter 5 dagar hos en bästa vän i Jönköping. Det här var första gången som J rest bort så länge så långt bort så en stor milstolpe!!! Men det var inte första gången hon reste iväg själv. Första gången hon flög Oslo – Stockholm – Luleå så var hon bara 6 år och efter det har hon hunnit med 2 turer till Stockholm tillsammans med vänner men det här var första gången som hon reste iväg till en vän på det här sättet. Först en flight Luleå – Stockholm och sedan mötte våra kära vänner henne på Arlanda och då väntade ca 5 timmar bilkörning till Bankeryd utanför Jönköping där de bor. Sen har hon verkligen bjudits på de mest AMAZING dagarna fyllda av kul happenings och tidernas varmaste och soligaste sommarväder!!!

Jag är så tacksam över vänskapen vi har med Johannas vän och hennes familj. Och på tal om att inte höra av sig så ofta till vänner… Johanna och Alice har bara setts i Thailand tidigare!  Alice farfar med fru är grannar till oss i Thailand så det är då de varit där på besök som de har lärt känna varandra, annars ses de bara på FaceTime så därför extra kul att för första gången ses hemma i Sverige dagar då det var riktigt Thailand värme! 🙂

Vi mötte vår älskade J på flygplatsen med ballonger igår kväll och mitt hjärta svämmade över av glädje över att hon kom hem med ett så stort smil efter sina fantastiska dagar hos en av sina bästa vänner.  Det blev verkligen en perfekt start på sommarlovet 2021! 

Det har varit sååå mysigt att ses på FaceTime de dagar då hon varit bortrest. Här tillsammans med finaste vännerna i matchande outfits från Gina Tricot. 

När Johanna reste så gömde jag brev i hennes “underkläder väska” i resväskan…  Ett till varje dag!  Jag såg framför mig att hon skulle öppna och läsa ett brev varje morgon då hon fixade till sig men då hon kom hem så var de flesta breven o-öppnade. Ha, ha. Ett BRA tecken på att hon haft fokus på annat och att jag inte var lika viktig där och då.   Men – att gömma brev i väskan då din skatt (eller kärlek…) ska ut och resa är oavsett ett tips! 

Och se vilken fantastiskt välkomnande J fick på Arlanda då hon reste dit! Finaste Hanna & Alice hade kört heeeela vägen från Bankeryd, utanför Jönköping, för att hämta upp Johanna. Så otroligt super snällt!!! Och jag är så otroligt tacksam för vänskapen och för att Johanna fick de bästa dagarna hos våra vänner! 

Och när katten är borta så shoppar råttan. Ha, ha. Nej men jag hade beställt den här Beach kaftanen från Rodebjer och den kom då J var borta så fotade och frågade hjärtat om den var en hit eller shit?!  Jag älskar att fråga henne om råd för hon är alltid lika ärlig och hennes svar blev “behåll!” så nu ser jag fram emot sol & värme så att den kan invigas! 

Och – jag och JIG passade även på att köra en Date Night i fredags när vi var själva hemma och det mina vänner var det mååååånga ÅR sedan vi gjorde. Jag skäms så dåliga vi är på sånt! Men – nu blev det i alla fall av och det var ju bara hur mysigt och trevligt som helst! Vi startade kvällen med en drink nere i Norra Hamn på Bistron. 

Vi blev placerade vid en super liten tight soffa på uteserveringen så där satt vi hopklämda och drack våra snygga drinkar och inte ofta jag tar bilder av oss och vi hade värsta värmelampan som gjorde oss helt röda i ansiktet så thank god för Snap ibland alltså. Ha, ha. 


Sen gick vi vidare till CG´s där vi hade bord kl. 20 och lika sällan som är ute på date nights beställer in kött på restaurang men nu hände det… En riktigt god oxfilé med klassiska tillbehören och det var så otroligt super gott! CG´s kan verkligen kött!  Det blev verkligen en super kväll så nu får det inte gå flera år till nästa gång!  (vi måste skärpa till oss).

 

Luleå bjuder på ett riktigt grått,  trist och kyligt väder idag så det passar perfekt att fortsätta med mitt “fixa-nytt-hemmkontor / studyroom-prosjekt” som jag på började då Johanna var bortrest. Åh det känns som att vi kommer att skapa magi där inne på alla möjliga sätt!  Tänk vilken skillnad lite fix kan göra!

 

New office / study- room in the making! Jag har maxat ena väggen med IKEA Billyskåp med vitrindörrar från golv till tak för att få plats med så mycket saker som möjligt (allt ska sorteras och vita förvaringsboxar ska in) också har vi köpt nya skrivbord + lampor (hurtsar + stol hade vi sedan tidigare).  Jag älskar förändring! 

 

Nu ska jag njuuuuta min söndag och strössla kärlek över Johanna heeela dagen lång!!!

Önskar dig en super skön och härlig söndag fylld av härlig feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

64
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “5 DAGAR JÖNKÖPING – CHECK!”

  1. Hanna says:

    Så roliga dagar det blev! Tur att Jönköping och Bankeryd visade sig från sin bästa sida!☀️ Varmt välkommen tillbaka till oss!❤️ Kramar Hanna
    PS Va snyggt ert study-room blir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *