50% VAR SANT!

Go´kväll mina kära vänner! 

Hjälp –  jag blev plötsligt tok snuvig sent igår kväll och idag har jag varit out-of-order. Har prioriterat 100% vila för jag vill absolut inte under några som helst omständigheter bli sjuk.  Och nu,  i kväll, så känner jag mig som TUR är lite bättre så det var förhoppningsvis falskt alarm. Puh… !  Och igår var det 1:a april och jag var så pepp på mitt aprilskämt till er men sen, innan jag postade inlägget så fick jag dåligt samvete och la till ett P.S. för det kändes så taskigt att lura er. Men nu ska du få höra:

Allt jag skrev fram till “och idag hände det!” är SANT! och det är även alla bildtexterna.  Johanna blev stoppad i gatan av en tjej från ABC som jobbar för Jimmy Kimmel Live! som frågade om hon älskar Beyoncé? och hon fick spela in en video där hon berättar om sig själv som skulle visas för producenten och de mejlade oss senare på kvällen. Och det var SÅ häftigt att hon blev stoppad personligen innan de hade ställt upp bord och satt upp skylten. Så allt var sååå spännande hela den där dagen för det är ju inte varje dag man blir stoppad i Hollywood och får en sån fantastisk förfrågan!  Att det sen inte blev något var för att de gjorde om upplägget men  – de ville behålla Johannas uppgifter för en eventuell senare medverkan.  Så vi var verkligen SÅ nära att J skulle spela in TV med Beyoncé och bara det är ju hur coolt som helst!!! 🙂

 

På väg till NBA matchen och allt vi kunde tänka på var om Johanna skulle vara med på en TV inspelning? Hela vår L.A. resa är verkligen ett minne för livet. 

Så här fina kort pysslade J ihop häromdagen och ett par av de fick mina föräldrar förra helgen. Att få ett personligt kort som någon gjort är verkligen en LYX 2020 så det är ett pysseltips inför helgen! Skriv kort och skicka till nära och kära som kan behöva lite uppmuntran i dessa dystra coronatider.  

Och här är den surprise som mina föräldrar med respektive fick tillsammans med ett Happy Spring kort.  Tänk på hur värdefullt ett samtal eller en överraskning bakom dörren är nu för era äldre familjemedlemmar / släktingar / vänner då de är isolerade i sina hem. Och ett pyntat påskris är en perfekt present nu inför påsk. Ett ris med fjädrar kostar ca 49 kr och de ägg som jag har dekorerat med kostar 20 kr hos Ö&B. Påsarna kommer från Lagerhaus. 

Att sprida glädje på en fredag förgyller hela helgen för mottagaren. 

 

Var rädd om dig, tvätta händerna och håll avstånd när du är ute och handlar.

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare och en gooood natt!

Sweet Dreams!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “50% VAR SANT!”

 1. Anna says:

  Håller tummarna för att din snuva försvinner och inget annat dyker upp.

  Visst är fjädrar en härlig påminnelse om påsk och vår ! Men kom ihåg att kolla vad det är för fjädrar och hur de producerats.

 2. Ulrika says:

  Va roligt för J och ett minne för livet.
  Tack för påskpyntsbilder 🙂

  Kram från Ulrika

  • Åh tusen tack Ulrika! Ja, det var verkligen ett minne för livet! 🙂 och så kul att du gillar mina påsktips, det gör mig glad !

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan! Kram! 🙂

 3. Jessica says:

  Du är Såå himla gullig och omtänksam mot alla! Fint hjärta du har!
  Tack för all feelgood! Har följt dig sedan Johanna föddes.
  Kramar Jessica

  • Åh men tusen miljoner TACK för underbar feedback och de finaste ord Jessica! Nu blev jag riktigt, riktigt glad !!! 🙂 Och så fantastiskt att du har följt mig så länge! Det peppar mig massor i mitt bloggande.

   Önskar dig bästa starten på veckan och en härlig kväll! Stor tacksam kram! 🙂

 4. H says:

  Saknar dina uppdateringar …

  • Åh så glad jag blir över att höra att jag varit saknad! Och förlååååt min dåliga uppdatering senaste dagarna. Helgen försvann… och jag var ute mer än inne så fick aldrig till att sätta mig vid min mac. Förlåt !

   Önskar dig en riktigt BRA start på veckan ! och jag lovar bättre uppdatering i veckan ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *