HAPPY NEW YEAR!

Hello darlings! 

Att fylla år är ju vår egna “nyårsafton” så, igår var 1:a dagen på mitt nya år som jag hoppas blir ett riktigt HAPPY NEW YEAR! fyllt av glitter, glädje, kärlek, feelgood och lyckliga stunder!  Jag är super pepp på allt året har att erbjuda mig och åldern, som jag förtränger, den är oavsett bara en siffra för vi blir ju aldrig en dag äldre än vi känner oss, eller hur?!  Så, hurra för mitt 25:e år som alltid startar om och om igen… ! ha, ha.

Och vilket firande jag haft!  Min JIG är verkligen världens snällaste som bjöd mig på en resa till Köpenhamn på min dag. Åhhh som jag kost mig!!! Jag fullkomligt älskar att vara i denna fantastiska stad och jag är så otroligt glad & tacksam över att jag fick möjligheten att njuta min födelsedag just precis där tillsammans med min Mr.  Och jag älskar känslan att komma hem från resa fylld av härlig energi! Det känns som att jag varit borta i 1 vecka trots att det bara var från en dag till nästa… Tänk vad lite miljöombyte gör mycket med oss!  Love it! 🙂

 

Åh att få ett DIY kort av sin lilla älskling som hon ritat och skrivit… inget slår det! och mitt mammahjärta svämmar över av kärlek till min älskade dotter som tydligen inte alltid tycker att jag ser gammal ut. ha, ha.  Att hon sen ritat dit ett glas bubbel också… hon känner sin mamma… ha, ha. 

Och min världens snällaste och bästa Mr.JIG… Att få resa bort med honom och få tid tillsammans var den finaste present jag kunde få nu då vi tyvärr inte ses så ofta.  Och att resan var en jobbresa spelade ingen roll för vi fick i alla fall äta och sova tillsammans och det var guld värt!  och att jag fick pengar till shopping och fick tanka massor av inspiration var så klart också helt ok. ha, ha.

 

Att jag sen försov oss girls på morgon är en helt annan sak… shit alltså… vaknade 08.20 så lämnad en mindre happy darling (som hatar att missa lektioner) på skolan på morgon.  Men hon blir nog gladare då hon kommer hem för då ska hon få en fin present från Köpenhamn…

Nu önskar jag dig en riktigt, riktigt FIN dag!!!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “HAPPY NEW YEAR!”

 1. Camilla Brännberg says:

  Stort grattis i efterskott! Låter som om du haft några härliga dagar med firande av din dag.
  Du får gärna komma med lite Köpenhamnstips (kanske redan finns sedan tidigare?). Jag ska resa dit tillsammans med 3 barn/ungdomsvänner i mitten av november. En av dem bor sedan nästan tjugo år tillbaka utanför Helsingborg och sist vi gjorde något alla tillsammans var nog där den tjejen gifte sig ….1996!! Men nu har vi äntligen en helg i Köpenhamn bokad och vill förstås maxa dygnen med bra mat, coola barer eller annat trevligt.

  Kram från mig som “lärde känna dig” på ett bröllop 2007.

  Camilla

  • Åh tusen TACK för grattis Camilla! 🙂 och så kul att höra från dig! Var bor du nu? Har du någon kontakt med brudparet från 07 ? Tyvärr så har de avslutat sin relation med mig och min familj, väldigt tråkigt… Roligare är det däremot att läsa om att du ska till Köpenhamn med dina vänner! Ni kommer att få en SÅ bra helg !!! 🙂

   Men trots att jag är i Köpenhamn minst en gång i året så har jag tyvärr inte ett enda tips på cool bar till dig… Jag vet – galet! jag som älskar såna! Men, jag har bara varit på gay barer med min kompis Jonas. Ha, ha. Men – ett par tips är Café Victor, ett ställe som funkar både som ett “ta en drink” ställe och till middag. Jag åt där senast på min födelsedag och älskar det ! http://www.cafevictor.dk

   Och till lunch så älskar jag Café Europa! det ligger perfekt mitt på Ströget. Love it! http://www.europa1989.dk

   Åh jag hoppas att du och dina vänner får en FAB weekend fylld av skratt, glädje, shopping, bubbel och massa tjejsnack !

   Kram! 🙂

 2. Pia says:

  Kul att det blev energigivande Köpenhamnsdagar !

  Du kanske skall ge J en väckarklocka 🙂 så kan ni dela på vakna ansvaret.

  • Ja, verkligen hur kul som helst! 🙂 Och ang. väckarklocka så har J en egen sedan länge men just idag så hade vi bara ställt min…

   Önskar dig en fin dag vidare Pia! Kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härligt det låter visst behöver man komma i väg lite, så roligt! Och som jag skrev på Instagram älskar kortet, så roligt och sött trodde det va köpt. Det borde du rama in med en passpartou och vit ram och ha i köket så härligt minne. Stor kram

  • Åh ja det är så underbart att resa bort ibland! Fantastiskt roligt! 🙂 Och tack snälla du för dina fina ord ang. Johannas kreativa födelsedagskort. Det ska definitivt sparas på något fint sätt !

   Önskar dig en underbar fortsättning på denna lille-lördag! Kram! 🙂

 4. Camilla Brännberg says:

  Halloj igen, vi bor i Eskilstuna men försöker vara i Luleå en gång per år, hos min svärmor och i vår gemensamma stuga. Vet inte om vi har träffat brudparet sedan dess, möjligen på ett annat bröllop för några år sedan. Men jag förstod i din blogg (som jag följt 12(?!) år nu) vad som hänt, olyckligt och trist.
  Tack för din Köpenhamnsinfo❤️
  Kram Camilla

  • Tänk att du följt min blogg i 12 år. Det gör mig sååå glad så nu gjorde du verkligen min dag här Camilla! Tusen miljoner TACK !!! 🙂 Och jag önskar dig än en gång en loooovely Köpenhamns weekend!

   Njut din torsdag och fyll den med feelgood! Kram! 🙂

 5. Astrid says:

  Synes du må gifte deg med JIG Hadde vært gøy å følge din planlegging på det Du har jo så herlig EnergiKlem fra Oslo

  • Ha, ha. ja, vem vet vad framtiden bjuder på… ? 😉 Vi har ju varit förlovade i över 12 år nu vilket betyder att vi är 11 år på “övertid”… så allt är möjligt och ingenting är omöjligt!

   Önskar dig en magisk dag Astrid! Stor klem! 🙂

 6. Johanna says:

  Grattis i efterskott!
  Provar min fråga här…
  Jag måste ändå fråga – vad jobbar du med? Om du jobbar alltså? Jag ser inte din blogg som ett regelrätt arbete i den bemärkelsen. Jag förstår att JIG jobbar extremt mkt, så ni har råd att leva och resa som ni gör. Men jag blir ändå så förundrad över vad du gör hela dagarna och hur du ibland kan skriva att en del saker är dyrt men sen småhandla maaaassaaaa saker hela tiden. Kanske för närgången fråga, men jag är genuint nyfiken.

  • Madelene says:

   Men är det vår sak? hur man lägger upp sina inköp? Bara för man bloggar har man väl ingen skyldighet att redogöra för sin privata ekonomi och inköp?

  • Svar till Johanna:

   Först : tack för grattis Johanna!

   Sen måste jag säga att jag tyvärr inte känner någon skön energi i din kommentar och därför tappar jag lusten att besvara den samtidigt som jag undrar vad det är du själv jobbar med, hur gammal du är? och vad det är som gör dig så genuint intresserad över vad jag gör hela dagarna?

   Men svar på vad jag jobbar med kommer här : Jag driver eget företag, jag jobbar som coach och hjälper människor att genomföra förändringar i sina liv, jag bloggar, jag är personal shopper, jag hjälper företag att bli bättre på att ta hand om sina kunder etc. Också är jag en desperate houswive on top of that!

   Och att jag ibland skriver att en del saker är dyrt är ju för att de är dyra. Simple as that!

   Att du sen inte ser mitt bloggande som ett regelrätt arbete kan jag tyvärr inte göra så mycket med.

   Med det så önskar jag dig en underbar dag för nu ska jag ut och småhandla! Kram! 🙂

   • Johanna says:

    Tackar!
    Ha en fin dag!

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Asså måste bara inflika , folk är ju så besatta av ekonomi. Jag har varit hemma med min flicka i snart fyra år, för min man och jag tycker det är viktigt. Men va folk verkar ha ont av det, va gör du hela dagarna frågar de, och sen nästa fråga är ju ekonomin, hur har ni råd, bla bla. Häromdagen sa jag till en kollega när hon frågade om ekonomin , om du har tid så får du gärna komma hem till mig så kan jag gå igenom min ekonomi och hur vi har råd om du vill, hon verkade bli ganska snopen och sa då nej det angår ju inte mig. Alla får ju göra som dem vill , det handlar ju mycket om att man själv väljer lite. Självklart så kan man inte alltid det, men jag tror fler skulle kunna styra mer över sina liv än va de ger sken av. Jag är hemma på heltid och vi har råd att resa till Thailand 2 ggr om året och nått annat land där emellan, men då säljer jag mycket på loppis, vi äter aldrig ute i Sverige och jag tom bakar allt vårt bröd. Stor kram på dig gizmolina och kör hårt! Man lever bara en gång!

 7. LondonMamma says:

  ✯ Grattis i efterskott! ✯

 8. Caroline says:

  Grattis i efterskott önskar 43-åringen som fyllde 19 september

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *