7 FLIGHTS LATER… !Mina kära bloggvänner! 

Nu är jag back in reality uppe i norr after att ha rest Luleå – Stockholm – Oslo – Köpenhamn – Dubai – Oslo – Stockholm – Luleå på 12 dagar och jag har verkligen haft världens absolut B.Ä.S.T.A. resa!!!! och jag har såååå många bilder och så mycket att berätta men ni får ha lite tålamod med mig för i fredags upplevde jag tyvärr exakt samma sak som för 1,5 år sedan (du kan läsa mer om det HÄR). När jag var på väg hem från The mall of Dubai så kände jag det komma krypande… och sen, när jag gått och lagt mig, så fick jag ett extremt obehagligt tryck över bröstet, svårt att andas, armen domnade bort och frossa så fick väcka JIG som satte igång att googla, checka försäkringar etc. Uff, så otroligt läskigt… första tanken var hjärtinfarkt men jag fick en check på det när det här hände förra gången och då var det inte det men – jag fick tyvärr aldrig något ordentligt svar på vad som egentligen orsakade saken förra gången? så måste ta tag i att kolla upp det. När man googlar så låter det som en ångest attack… men google är ju ingen läkare så, behöver en check på det här.  Hur som helst – precis som efter förra gången det hände så har jag nu blivit dunder förkyld och otroligt slapp så därav min tystnad… all energi går åt till att få vardagen att rulla för till skillnad mot när våra män blir förkylda så får ju vi mamas fortsätta som vanligt…  😉

Sen är ju jag såå dålig på att “inte göra någonting” men, i dag är det precis vad jag måste försöka göra så att jag kryar på mig för vi ska ha Johannas Birthday Party till helgen så jag har liiite att fixa om jag säger så… (help) Och om någon av er bloggläsare upplevt samma sak som mig (tryck över bröstet, det gör ont att andas och du kan inte dra in luft så långt, frossa, domning i armen etc…) så blir jag enormt tacksam för om ni delar med er av vad orsaken kan vara? för jag önskar av hela mitt hjärta att jag ska slippa uppleva något liknande igen… !

Magic happens in Dubai… jag svävar… ! ha, ha.  Bilden är knipsad i vår fantastiskt vackra hotell lobby och jag har på mig topp från Accessorize och kjol från Indiska. Väskorna är shoppade i Thailand.

 

Nu ska jag försöka lägga mig en stund (wish me luck…) så jag lämnar dig med några kloka ord som jag fick med mig från vår nya driver i Oslo då han körde oss till flygplatsen i måndags: Om du inte kan ge glädje, ge då inte sorg. Så klokt och så sant! för världen blir så mycket härligare om vi sprider glädje omkring oss!

Önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “7 FLIGHTS LATER… !”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Va rädd om dig! Stor kram

 2. Johanna says:

  Det låter som en ångestattack, for sure. Kanske dags för ett riktigt läkarbesök?

 3. Line says:

  God bedring synes det. Du må sjekke ut hvorfor du ikke er helt bra. Det er så guffent og ikke være helt bra. Gleder meg til å se/høre mer fra din fine tur. Jeg drar til København i slutten av måneden og har booket inn på Skt. Petri etter å ha lest din blogg. Håper det blir bra. Ønsker deg en god dag.

 4. Amelie says:

  Om de kollade upp ditt hjärta förra gången utan att finna något på EKG så låter det uppenbarligen som ångestattack. Men om jag vore dig så skulle jag ändå göra ett läkarbesök. Det brukar lugna.

 5. Pia says:

  Har för mig att en läkare sa till mig i tonåren (länge sen) att ma kan få kramp i luftrören sedan om man vaknar av det kan jag tänka mig att man kan få en ångestkänsla med din symptom.
  Det är ju alltid en risk att besöka läkare utomlands då de bland bara vill tjäna pengar, min make hade känningar besökte läkare som la in honom när läkarens i Sverige såg provsvaren så skulle han inte alls blivit inlagd utan det var normalvärden.
  Men jag har åkt in 2 ggr för jag har vaknat på natten av kramper runt hjärtat antagligen i musklerna. Och båda ggr har läkarna varit sympatiska och sagt att det är bra prov som kan avgöra om det är något och inte alls att jag tagit deras tid. Bor bara 10 min bilväg från akutsjukhus.
  Vill bara dela med mig av mina erfarenheter när jag känt något.

  Ta hand om dig och bara njut i stunden försök meditera Kram

 6. Ida says:

  Fast om man inte kan/ska få “ge sorg” så kanske det just kan leda till ångestattacker o dyl för att man då håller det inne och det till slut pyser över. Det är ändå skillnad på obefogat klagande som han kanske (förhoppningsvis) menade än just “sorg” eller sådant man har det tufft med. Jag tror grejen snarare är att folk flest borde bli bättre på att dela sin “sorg” eller det som skaver. Glättig glädje och “perfekthet” och I’m so happy-look-at-me har vi nog av i dagens samhälle. Nej, omfamna folk och deras problem/sorg och ge kärlek istället!

 7. Caroline says:

  Ta hand om dig och dra ner på tempot och alla happenings för Johanna. Du behöver faktiskt inte skjutsa/ordna/arrangera saker hela tiden. Tänk på dig själv, och ställ krav på att din andra hälft ska vara hemma mer.
  Kram

 8. Charlotte says:

  Usch – kolla upp det! Att få en check kan ju lugna och vara tryggt! Låter väl som stress/ångest – kanske lätt att det kommer när JIG väl är hos er och du kan släppa lite på ansvaret?
  När min man väl är hemma och tex har semester så blir jag alltid så otroligt trött och jag tror d beror på allt ansvar i vardagen som jag helt plötsligt kan släppa så då blir jag helt energilös och oftast sjuk/förkyld…
  Take care❤️

 9. S says:

  Håller helt med Ida. Att hålla inne negativa känslor överbelastar psyket. Är 100 % säker på att du hade en panikångestattack. Har haft exakt likadana symptom själv och det kom bara plötsligt. Har inga psykiska problem och är lycklig. Men hade det stressigt på jobbet och ensam med barn så ja det är väl en förklaring. Det är din kropps sätt att varna dig om att den inte mår bra. Den ställer in sig på kamp. Du bör undersöka dig fysiskt men sen koppla av det bästa du kan om det kommer krypande. När du känner av det ska du inte försöka undvika utan tänka aha nu kommer du igen. Kom då jag överlever. När jag slutade vara rädd så försvann mina attacker.

 10. Grete says:

  Angstanfall. Tenk på det som en bølge som skyller over deg, pust deg gjennom, for du vet at bølgene blir borte. Veldig ubehagelig, men for meg hjelper det å tenke på pusten og at det varer ikke evig:-)

 11. Catharina says:

  Anxiety no doubt – haft symptom själv. Kroppen som sager ifrån att du måste slow down, en “fight or flight” response. Ta val hand om dig nu, put yourself first. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *