SUMMER PARTY!


Heeeelloooo darlings! 

När tekniken till bloggen inte fungerar som den ska så blir jag helt förtvivlad….  Så när jag upptäckte att bloggen låg nere igår kväll efter att den varit sjukt trög i flera dagar så blev jag helt förstörd… min älskade blogg. Den ska ju alltid finnas här!!! Så THANK GOD för att jag har världens bästa kille som roddar med tekniken bakom allt, han mejlade mig på morgon och skrev att det är hos Binero (där min server ligger) som prolemet är och att det ser ut som att det TYVÄRR inte kommer att vara 110% igång igen förren tidigast på söndag…  Alltså say what?!?  Men – nu verkar det i alla fall som att jag kan posta inlägg så fingers crossed att allt snart är som det ska igen!!!

Och p.g.a. teknik strulet så har jag precis fått sitta och lasta ner ett helt gäng med bilder till tidigare inlägg på nytt så, där försvann min tid… Därför postar jag bara bilderna till det här inlägget nu så får jag uppdatera med bildtexter senare för jag är på väg ut genom dörren.  JIG ringde precis på facetime, han har sjuktransport upp till Luleå nu och landar här om några timmar (han blev rullad i rullstol av assistans genom Sky City) så jag har en del att förbereda. Måste bl.a. se till att vi har en säng på entré plan eftersom han inte kan gå i trappen upp till sovrummet. Stackarn…  Han har verkligen haft en enorm otur.  Men – nu kan i alla fall vi girls snart hjälpa till med allt praktiskt så det kommer så klart att underlätta för honom! 🙂

 

Come on Barbie, let´s go party!  Det var en strålande hacker kväll med sol från klarblå himmel men värmen är inte riktigt i box ännu så jag gick för ett par nya vita jeans från Zara med slits i sidorna (som jag köpte förra året men klippte lappen på nu…) och en paljettjacka som jag shoppat i Köpenhamn. Tyvärr så kunde jag inte ha skorna jag visade i förra inläget (för små..) så blev ett par andra och väskan den kommer från Tory Burch. 

När man kommer till festen och ser alla roooosa ballonger som kryddar trappan. Alltså WOW! det var så att man kunde tro att de gjort så här för min skull. Ha, ha. 

Det var ett club koncept som heter Soulution som den här gången körde på invigningen av ett nytt kontorshotell som öppnat i Luleås äldsta shoppingcenter: Shopping.  Och kvällen startade här ute på denna härliga terrasse.

Det bjöds på hur mycket mat och dryck som helst. Otroligt generöst! 

Det var underbart att sitta där ute och njuta kalla bubblor, gott tilltugg och trevligt sällskap.

Strax efter kl.19 så flyttade festen in och det gjorde även alla ballonger så ja, det här rummet kändes det plötsligt som att det stod “gizmolinas” på. Love it! 

De bjöd på 2 barer, Dj, dansgolv och mingel inne i de nya lokalerna och här står jag och min fina vän med det som väl ändå måste vara sommarens drink: Apérol.  (älskar att de hade flamingo sugrör, de där detaljerna som gör så mycket).

Happy friends på väg hem runt kl. 22.  Katarina har jag lärt känna genom att våra döttrar blev kompisar på dansen för några år sedan.  Hon och hennes mann är verkligen helt fantastiskt fina människor som jag är otroligt glad över att blivit vän med. (hennes mann är en av de som kör Soulution så han såg till att alla gäster hade en FAB kväll).

 

Önskar dig en underbar dag denna soliga & vackra torsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SUMMER PARTY!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så härligt att bloggen mår bättre, den är ju mitt lyckopiller! Så fin du var i går. Kan tänka mig att du förgyllde festen inte bara med ditt humör, men även med din härliga outfit om man tittar på bilden du har tagit ovanifrån så kan jag tänka mig att du förgyllde i det sällskapet. Hoppas det blir bättre för din man nu när han kommer hem. Stor kram

 2. Amie says:

  Alltså man skall väl aldrig kommentera kvinnors utseende för vi är ju alltid vackra men nog sjutton syns det att dina powerwalks gett resultat!! Du ser strålande ut!! Tack för inspiration! Önskar dig en härlig dag och din J har allt tur som lever med en kvinna som dig.. kram

 3. Lena Karlsson says:

  Vilken härlig fest ! Tummen upp 🙂

 4. Pia says:

  Önskar dig en härlig helg med ert sjukvårds uppdrag för JIG. Hoppas han bättrar sig snabbt och vad skönt att ha familjen runt sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *