PLÖTSLIGT HÄNDE DET…!

Darlings!

Idag hände det! plötsligt så bestämde jag mig för att sticka ut på en power walk på morgon i -6 och strålande sol men alltså H.J.Ä.L.P. vilket prosjekt det blev.  Först så skulle alla kläder letas fram för nu var det läääänge sen sist de var på…  och jag insåg plötsligt att mina favorit byxor + topp är i tvätten så – fick gå för andra alternativ. Sen skulle allt på. Men HUR jobbigt kan det kännas?  som att bestiga ett berg. Ha, ha.  Till slut var i alla fall alla kläder på och då får jag plötsligt ett sms från J som har glömt en sak hemma så – tar med mig det och sladdar förbi hennes skola. På vägen inser jag snabbt varför jag helt undviker byxorna jag har på mig – de hasar ner.  Och det finns ju inget obehagligare… Så – får gå och dra upp dom typ var 50:e meter… men hur jobbigt?

Sen, preciiiiis då jag kommit ner till sjön och gjort klar en goodmorning story till insta så dör min telefon?!? (i-phone fixar inte kyla så bra) Storyn försvinner och jag var inte speciellt sugen på en runda utan peppande musik i öronen så jag tänkte att jag skiter i hela grejen,  vänder om och börjar gå hem.  För byxor som hasar + ingen musik var där och då värsta tänkbara mixen. Lägg dessutom till att det var hur halt som helst så jag gick runt som bambi på hal is (det var inte grusat överallt).  Men – så skärpte jag till mig och vände om – igen! – och gick, trots allt, ett varv runt sjön och det är jag såååå otroligt tacksam för nu. Alltså energin det ger att vara ute en stund i friska luften och röra på sig. Det var sååå värt det trots den snurriga och jobbiga starten!  Love, love, love it!!!  🙂

 

Alltså prosjektet att söka fram och få på sig kläderna… jag var helt slut INNAN jag kommit mig iväg ut. Ha, ha. Jag kan faktiskt inte ens minnas sist jag var ute på en walk? så det var verkligen på tiden!!! 

Lyckan då JIG kom hem med flera paket från min bästa vän K i bagaget. Ett av de var till morsdag. Oh yes, i söndags var det morsdag i Norge och det hade jag helt glömt så jag blev sååå glad! 

Den här boken har jag verkligen önskat mig så det blev bästa presenten!!!  En lite kul sak är dessutom att Vanessa (som skrivit boken) har barn på samma skola som Johanna gick på i Oslo så jag såg henne ofta in tha hoods…  (Tusen miljoner TACK för presenten min kära bästa vän). 

 

Nu har J besök av en bästa vän här hemma och jag ser fram emot att snart få en Zara leverans på dörren. Klickade hem några godsaker i måndags som jag tror kommer att passa perfekt till L.A…. !  Sen blir det en soft kväll på oss.  Onsdagar är enda dagen i veckan som J inte har dans och jag inte behöver ut och köra / hämta så vi njuter!

Önskar dig en riktigt, riktigt fin och festlig lille-lördags kväll!!! 🙂

P.S är det någon mer än jag som tycker att Isabella Löwengrip´s  senaste blogginlägg är det mest osammanhängade och märkliga hon någonsin har postat? Vad är det som händer? Jag är orolig för henne och hoppas verkligen av hela mitt hjärta att hon får må bra snart. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “PLÖTSLIGT HÄNDE DET…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Som sagt tidigare du har verkligen öppnat mina ögon och fått mig att matcha på ett helt sätt. Hela detta inlägget matchar ju, alla bilderna, underbart för ögat, du har verkligen ett öga för att. Stor kram

    • Åh jag blir så glad över att du noterar min matching i mina inlägg. Jag vill att det ska vara en glädje för ögonen att gå in på min blogg så just det att allt ska matcha lägger jag alltid xtra tid på . Och jag blir väldigt glad då jag läser att min matchning smittat av sig på dig! 🙂

      Önskar dig en magisk dag och tusen miljoner TACK för din härliga feedback Viktoria ! Stor kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *