ÄLSKAR FREDAGSKÄNSLAN!

Happy fredag mina fina vänner! 

Vilken vecka och vilka dagar! Jag är helt slut av min nya dygnsrytm med en klocka som ringer 06.40 varje morgon för det är i.n.t.e. min tid så hela min kropp tycker att det är mitt i natten. …zzz… Men man säger väl att det tar 60 dagar att komma in i en ny vana? så om badrumsrenoveringen tar lång tid så kommer jag att ha fått ett annat flow. Fram till dess är det en träningssak så – jag är sjukt trött på kvällarna, som igår tex så somnade jag framför Wahlgrens Värld och vaknade kl. 01.30 ! Sååå jobbigt när det händer för jag piggnar alltid till efter att jag varit på badet och sen ligger jag vaken hur länge som helst…

Så på morgon var jag tvungen att tanka energi för att få den bästa starten på helgen och eftersom det “bara” var snickarna som skulle vara här, inget annat spring, så hoppade jag i träningskläderna direkt på morgon och tänkte passa på att ta en power walk men BAM! så dök plötsligt elektrikerna upp som behövde veta exakt var jag ska ha all belysning i badrummet? I ett sånt läge är det bara att gilla läget. Ha, ha. Hur som helst-  Jag kom mig ut på min walk till slut och det är ju bara en så otroligt härlig start på dagen med 1 times frisk luft! Dagens mindset blir sååå mycket bättre och nu är jag SÅ klar för allt dagen har att erbjuda!

Också är det ju freeedag! och fredagskänslan är den absolut bästa!!! 🙂

 

Så konstigt ljus på den här bilden… blir så ibland… Men det var i alla fall så magiskt vackert ute med alla löv på marken och alla höstfärger på träden.  Bästa starten på dagen !!! 

Och igår då jag plötsligt hamnade en sväng på Dollar Store så såg jag att dessa fina presentaskar kommit in. Jag köpte de här till flera vänner förra året också knöt jag ett svart silkesband runt det och skrev en Happy Halloween hälsning.  Så ett tips! som gå-bort present / halloween present.  Tror den bara kostar ca 50 kr. 

Så här ser den ut då jag pimpat den med silkesband + ett kort !  Vi körde ett halloween bingo på en middag och det här var vinsten, jag ställde den utanför vinnarens ( grannens ) dörr dagen efter… 

Och man får ju onekligen halloween feelings av vårt badrum… Oh my… Så här är dagens status! ännu fler rör är på plats efter morgonens elektriker besök och nu byggs det golv för fullt där uppe så snart är detta ett minne blott…   Därför så gäller det att passa på att ta bilder under resans gång för man glömmer lät hur kaosigt det varit den dagen då allt är klart… ! 

Och idag så vill jag skicka miljoner pussar & kramar till er alla av tacksamhet för ni förgyller mina stökiga renoveringsdagar med att ni tittar in här hos mig och tack också för alla härliga kommentarer som sprider glitter över mina dagar.  Ni är fantastiska!!! 

 

Wow! nu strålar plötsligt sooolen efter en hel vecka med dimma, dis och riktigt grått höstväder och det blev genast såå mycket vackrare ute!  Helgen kunde inte starta bättre!

Nu kör vi fredag och fångar alla lyckliga stunder!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Badrumsrenovering | 5 Comments

5 responses to “ÄLSKAR FREDAGSKÄNSLAN!”

 1. M says:

  Tack för att du delar med dig av din vardag på ett så härligt och peppande sätt! Det är alltid lika trevligt att titta in på din blogg. Önskar dig en riktigt härlig helg.

 2. Petra - Boldwick says:

  Jag jobbar som inredare och hjälper dig gärna om du känner behovet! Det är det minsta jag kan göra efter något decennie av att ha läst din blogg annars kanske du får inspiration av min Pinterest, https://pin.it/XygDzW7. Lycka till med dina val till badrummet!

 3. Elin says:

  Så deilig med helg! Her er det opp 0630 hver mandag til fredag for å rekke jobb 0730-1600. Merker at jeg blir bittelitt misunnelig og veldig nysgjerrig på jobben din. Håper du en dag kan fortelle litt mer om hvordan du organiserer den
  Vi pusset nylig opp badet og håndtverkerne var stort sett alene her hjemme. Når de spurte om valg av kraner, dusjvegger etc, spurte vi bare om hva de ville valgt hjemme hos seg selv og gikk for det!
  Ønsker deg en super helg!

 4. Caroline says:

  05.50 måndag – fredag. Vissa morgnar är det väldigt segt, men det är bara att andas lite extra så går det!
  Du säger att du inte är van med tidiga morgnar. Hur funkar ditt jobb med det?

 5. C says:

  Som jag förstått det är AS hemmafru, frånsett bloggen, och då stiger man ju upp när man vill. Härligt! Och om någon undrar så menar jag inte alls något negativt med det utan tvärtom är det henne väl unnat och ett val som är helt upp till henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *