Tävling: Conscious Newborn hos H&M

Allmänt

En super cute startpakke till en nyfödd skatt kan bli din!

H&M har lanserat Conscious Newborn, en kolleksjon för nyfödda som är framtaget i bæekraftige materialer, bl.a. materialer som är økologiske, gjenvunnet och utan kjemiske tilsetninger. Kolleksjonen består av tidlösa plagg i nostalgisk, fransk stil med en egen garderobe för jente & gutt + leker och pledd. Kolleksjonen kan endast shoppas online och det är en ära att få bjuda er fina bloggläsare på en tävling där ni kan vinna:

Startpakke till jente (värde nok 299). Pakken innehåller: en långärmad kjole / klänning i ekologisk bomull (klänningen har “inbyggd body” ), mönsterstickad cardigan i Tencel och merinoull, stickad mössa + sockar i ekologisk bomull.

Startpakke till nyfödd gutt. (värde nok 299). Pakken innehåller: långärmad kraglös skjorta i ekologisk bumull, finstickad cardigan och byxa i tencel och merinoull, stickad mössa och sockar i tencel och merinoull.

♥ TäVLA OCH VINN STARTPAKKE TILL EN NYFöDD SKATT ♥

För att vara med i tävlingen så skriver du en trevlig kommentar till mig där du berättar vem som kommer att få de super cute kläderna om du vinner. Är det du själv som är gravid? eller en veninna / släkting / kollega ? och kom ihåg att skriva om du önskar garderoben till gutt eller jente om du blir en av de 4 lyckliga vinnarna! 🙂

L.Y.C.K.A.  T.I.L.L. !

Kategori: Allmänt | 76 Comments

76 responses to “Tävling: Conscious Newborn hos H&M”

  1. June says:

    Oh my, så nydelig!!! 🙂
    Min venninne fikk sin gutt nr. 3 på søndag og det hadde vært såå fint og kunne gi henne denne fine pakken i gave! 🙂 Fingers crossed!
    Klem June

  2. Mio says:

    Vad fina paket! Jag väntar själv barn så det skulle vara till mitt kommande barn (tjej ser det ut att bli)

  3. Hei, søte du:) Jeg sitter jo her gravid i 8 måned og venter på den lille gutten. En sånn nydelig “klespakke” ville jo bare vært så kjærkommen! Krysser fingre og tær:))

    Stor klem

  4. Martina says:

    Oh, vilka söta kläder!
    En av mina vänner fick precis en liten William, tre veckor för tidigt. Han var en liten plutt. Nu ligger dom på NEO-avd och vi får nog inte träffas riktigt än.
    Det söta pojk-paketet skulle jag gärna vilja vinna och ge till henne.

    Kram Martina

  5. Emma says:

    Jag vill vinna ett set till en pojke för det är jag säker på ligger i min bästa väns mage! I mars är det dags!! Om jag har fel så kanske jag ger presenten till min syster som igår berättade att hon väntar barn! Det är verkligen en babyboom nu, känner flera stycken som väntar smått. Själv fick jag en liten prinsessa i somras! Kram

  6. Trude says:

    Hei,

    Først vil jeg takke for at du deler av dine opplevelser. Det gjør at vi kan drømme oss litt bort i din hverdag:) Jeg ønsker å være med i konkurransen din. Jeg har en mannlig kollega som venter gutt nr. 3! Termin er på lørdag, så akkurat nå går han på nåler er på jobben. Veldig spennende:) Hadde vært gøy å kunne gi den nyfødte denne premien.

    Ønsker deg en fin dag.

    Hilsen Trude

  7. gabriellaR says:

    På Island föds snart en liten Jente som hade varit Super-Cute i dessa kläder. HM finns dessutom inte på Island så kläder därifrån uppskattas mycket
    Knus Gabriella

  8. May Britt says:

    ÅÅå det passer så fint. Jeg ble nemlig tante til den søteste lille gutt i går. Og det ville vært utrolig moro å få gitt disse flotte klærne i barselgave til min søster 🙂

  9. Ros-Marie says:

    Otroligt fina set! Är gravid i v 26 o vill ju självklart vinna nåt så fint fint till den Lill* vet ej kön men tror de e liten pojk så skulle vi vinna vill vi ha setet till gutt! Älskar din blogg o e inne varje dag o tittar vad som sker 🙂 ha en toppendag!

  10. Kristin S says:

    Heisann! Alltid noe gøy på bloggen din 🙂 Denne gangen blir jeg gjerne med på konkurranse. Jeg har ei jente på 3år og en gutt på 6 år, og er gravid med en gutt til. Stor stas! Guttepakken hadde derfor vært kjærkommen her 🙂 Klemz

  11. Mayas mamma says:

    Hej! Oh vilka fina kläder, love the colors!
    Om jag vinner så kommer min gravida väninna att få den äran. I mitten av februari kommer hennes bebis.

    Gizmo du inspirerar oss med kläder, mode och design. Love your blogg. Go girl!
    Ha en underbar torsdag.

  12. Kristin says:

    Vet du hva?

    Min beste venns kone fikk en liten sønn fredag den 13. Da hadde hun ligget med svangerskapsforgiftning siden nyttårsaften.

    Han ble født 2,5 mnd for tidlig. Dagen etter ble han operert, en medfødt feil med spiserøret, og fikk lagt ut tarmen. Dette klarte han bra. Dagen etter måtte de operere igjen, det gikk også bra. Nå venter en hjerteoperasjon når han blir litt tykkere – satser på at det går fint også.

    Er det NOEN som fortjener å vinne så er det dem!! De er selvsagt på sykehuset og blir nok værende der i minst to måneder.

    Krysser fingrene 🙂

  13. Johanna says:

    Jag önskar vinna ett pojkset till lillebror som ligger i magen och väntas komma ut i slutet av nästa vecka. Än har han dock inte visat några som helst tecken på att vilja komma ut fast mamman (jag ) känner sig mycket färdig med att vara gravid.

    Hoppas på tur!

  14. Louise says:

    Jag vill gärna vara med och tävla! Önskar guttkläderna om jag är lycklig att vinna. Isåfall skulle jag ge bort det till min kära kollega som väntar på sin lilla son vilken dag som helst!

  15. Johanna says:

    Underbart fina plagg helt i min stil. Jag skulle vilja vinna ett sett till vår Olivia som beräknas komma någon gång i april. 🙂

  16. Gøril says:

    Takk for en super inspirerende blogg. Jeg ønsker å vinne settet til gutt, da kan jeg gi det til min kjære søster som har termin i februar. Da skal jeg bli tante til en liten babygutt!!!

  17. nina says:

    Hei Anna-Stina!
    Hvis jeg hadde vært den heldige vinner vil jeg gi den søte gravide naboen min en jente presang, da hun nå går å venter på fødsel i disse dager.
    Takk for en fin blogg, jeg leser hver eneste dag, finner tips og inspirasjon!

  18. Louise says:

    Hej Anna-Stina! Jag är en trogen följare av din blogg sedan många år tillbaka och jag blir alltid glad och inspirerad av att titta in här! 🙂 Jag väntar nu mitt första barn, en liten pojke, som förväntas titta ut i maj, vilken lång väntan det är! Hade blivit jätteglad om jag vann det fina startpaketet för en liten kille! Tack för en BRA blogg! Kram Louise

  19. kristina says:

    Underbart söta kläder. Om jag vann skulle jag ge ett paket flickkläder till min vän som väntar en liten Havanna beräknad den 21/3. Då hon har en liten Pablo så behövs lite flickkläder.

    Kram Kristina

  20. Karin says:

    Åh så fina! Min allra bästa vän har efter ett riktigt tufft år lyckats bli gravid och ska få en liten gutt i Juni. Det hade varit så roligt om jag kunde vinna detta till dem!

    Ha en fin dag!

    /Karin

  21. Emöke says:

    Nä Gud, de är ju helt underbara!!

  22. Magnhild says:

    Hei! Dette var jo super søte ting fra H&M!
    Om eg skulle vera den heldige vinnaren, vil eg gje det til min kollega Benedikte som venter ein gut i mai.

  23. Kim says:

    Jag skulle vilja vinna ett underbart paket till en liten tjej som föddes igår av en av mina äldsta vänner. Vi har inte haft så mkt kontakt genom åren pga av flytt men nu bor vi rätt så nära varandra och har träffats igen och jag hoppas det håller i sig då hon var en nära vän en gång i tiden.

    Som sagt var så födde denna vän igår en söt liten prinsessa och jag har själv två små, en kille och en tjej och vet vilken lycka det är! Jag vet exakt hur det känns och är såå glad för hennes lilla underverk:-)Hoppas på att vinna detta så jag kan överraska henne med det nästa gång vi ses och jag får se den lilla. Härligt är också att vi nu blir mammalediga ihop, ser fram emot många promenader och långa fikastunder!

    Kram Kim

  24. Emma says:

    Åhh så jättefina barnkläder till nyfödda skatter!! Vår lilla prins beräknas komma 6:e mars, så jag hade såklart blivit super glad om jag vann ett fint gutt set =)

    Tack för din fina blogg AnnaStina som lyser upp mångas dagar! Kram

  25. Helena says:

    Hej, LOVE YOUR BLOG!!!
    Min underbara bror har precis i dagarna blivit pappa för första gången och då pojken kom för tidigt är läget lite oroligt och pga smittorisker får dom inte ta emot några besökande, hade varit så ROLIGT att få skicka detta fina set från H&M till dom som en uppmuntran om att bebisen snart kommer att växa till sig! Kram Helena

  26. Bea says:

    Hei Anna Stina

    Nå er det mange måneder siden jeg traff deg på vårt showroom hos Scotch. Da var jeg ganske så ny gravid:-) Nå er jeg på overtid og venter på at den lille jenta vår skal komme. Jeg vet hun vil se fantastisk ut med denne startpakken fra HM, som er utrolig søt.

    Ha en fin dag i det nydelige Oslo været vi har i dag!

    Bea

  27. Sandra says:

    Jag vill vara med och vinna paketet för pojke.

    Sen om det blir jag, min bror eller min sambos syster som får paketet till sin bebis får vi se = ) Vi ska alla få barn i närheten av varandra och det kommer bli helt underbart att få se barnen växa upp tillsammans.

    Kram
    Sandra

  28. Hej,
    Oh my – vad sött! Synd jag inte har någon bebis själv och inga fler ska jag ha heller. Hmmm, känner inte ngn som är på gång med bebis heller. Ja, ja – superfina paket är det i alla fall och kul att du får möjligheten att lotta ut dessa till lycklig vinnare.
    Lycka till önskar jag alla!
    Lena

  29. Eloise says:

    For noen nydelige sett!!!:) Jeg har en venninne som venter en liten gutt i april. Hun hadde blitt utrolig glad for guttesettet:) hun er forresten veldig opptatt av økologiske klær:)

  30. Cessan says:

    Åhh… Vad fina kläderna var! <3
    Jag är gravid i v. 25 och väntar en liten flicka i början av maj… Om hon nu vill stanna i magen tills dess. Jag är sjukskriven för prematura sammandragningar och hotande förtidsbörd. Jag har fått strikta order från läkaren att vila. Det är så härligt att läsa din blogg och få fly vardagen lite 🙂
    Kram Cessan <3

  31. Camilla says:

    Hej A-S!

    Jag skulle vældigt gærna beæara min spanska væninna Monica detta paket, då hon får en liten Alejandra i mars. Tycker H&M har så mycket fina barnklæder, en stor konkurrent till Zara.

    Kram
    //C.

  32. Mikaela says:

    Hej Anna Stina! Startade läsa din blogg 08 då jag var gravid med vår son Liam. Då bodde ni i Thailand och jag ägnade många dagar åt att följa ert underbara liv i solen.

    I sommar beräknas Liam bli storebror åt en lillasyster som vi tror kommer bli en Filippa. För tillfället spenderar jag tiden med att söka information till det allra bästa för en liten flicka och det är där din blogg kommer in i bilden. Här finner jag allt jag kan behöva. Skriver listor på vad vi önskar och nu tror jag minsann jag vet ytterligare ett ting…

    Sötaste settet till Prinsessan Filippa från HM.

    Många kramar Mikaela från Skåne!

  33. Madelene R says:

    Oj så fina barnplagg! =)

    Skulle jag vinna skulle min yngsta syster få paketet då hon väntar sitt första barn i slutet av februari!
    Jag skulle välja GUTT-paketet! =)

    Ha en fin dag!

  34. Linn says:

    Hej Anna-Stina!

    Själv är jag inte gravid och kan inte bli heller för jag har operarat bort min livmoder m, m för snart ett år sedan då jag tyävrr fått cancer, som tur är så hade jag redan en pojk (han är dock fem år nu så kläderna skulle inte passa så bra på honom =) )…men nu ska jag snart bli faster åt en liten flicka och jag längtar så!! Jag skulle jättegärna vinna flickkläderna till fasters lilla tös!
    Kram

  35. Sofia says:

    Jag skulle vilja vinna ett paket till min vänninas lilla prematura tjej. Min vän har fått ett dystert cancer besked och kommer dessvärre inte få vara kvar med sin dotter här på jorden. Men jag skulle vilja ge dem lite vardagsglädje mitt i allt!

  36. Sandra says:

    Min fina bästis och hennes man var idag på ultraljud och fick se ett litet pickande hjärta!
    Deras resa till graviditet har varit lång och stundvis väldigt mörk och den lycka över att få vara gravida som syns i deras ögon är oslagbar!
    Jag skulle så gärna vilja ge dem detta som en liten gåva från en glad vän som får följa detta sidan om!

  37. Marte says:

    Hei : )
    Jeg venter mitt første barn om 7 uker : )
    Tror min lille prinsesse hadde blitt utrolig fin i disse klærne.

    Klem Marte.

  38. Tina says:

    Hej!
    Nä, för mig är det lite försent med en baby men jag skulle vilja skänka ett paket till en Sofie, som väntar en efterlängtad liten i mars..

    kram från mig

  39. Nina says:

    hei, min kjære jobbkollega Therese fikk sine etterlengtede tvillinger i går, 9 1/2 uke for tidlig. Og alt står bra til – en gutt og en jente, ikke store, rundt 1500 gram. Tenker det kunne være en veldig hyggelig overraskelse å få de 2 søte settene, til 2 små mirakler! Og jeg vet at hun er en ivrig leser av din blogg, så derfor ekstra stas.

  40. Sara says:

    Åh så fina! Jag skulle verkligen vinna till min lilla prinsessa som tittar ut den 27 april. Brukar aldrig ha någon tur med nånting så får hoppas att man har det denna gång <3
    Kram Sara

  41. Johanna N says:

    Åh jag skulle vilja ge denna gåva till min syster som väntar en liten tjej 🙂

  42. ANNA says:

    Skulle jag vinna ett tjejset så går den till min syster som väntar en flicka. Tyvärr har flickan en missbildning på bäcken, urinrör och urinblåsa vilket kommer bli många operationer framöver för att fixa till så hon har inte hunnit tänka på att köpa kläder och skulle bli superglad för allt det fina … skulle jag vinna ett pojkset så går den till mig själv som äntligen efter många försök blivit gravid med en liten pojke =D

    – Anna

  43. Lena says:

    Hei Anna Stina.
    Velkommen hjem til kalde Norge:)
    Håper dere har kost dere masse i
    smilets land 🙂

    Disse settene var jo så fine, så om jeg
    hadde vært heldig å vinne ville jeg valgt
    settet til jente 🙂
    Klem L

  44. Lina Nilsson says:

    Vilken lycka att packa bb-väskan med de kläderna. Tänk att få sätta på min lilla kille de kläderna vid hemgång från bb då pappa och storasyster kommer och hämtar. Stor kram

  45. eva hull says:

    En utav mina bästa väninnor ska efter många år av försök och enorm längtan äntligen få sitt första barn.

    Det vore så roligt att få överraska henne med ett paket till denna lilla pojken som ska titta ut i vår.

  46. Stine says:

    Åh, så utrolig fint at H&M kommer med en egen økologisk newborn-kolleksjon!! Jeg venter mitt første barn, en prinsesse, nå i mars så jeg håper på vinnerlykke!! 🙂 Klem fra Stine

  47. Julie says:

    Ååååååååååååååååå så nydelig:)Jeg fikk vite idag at min kjære gode og flotte kollega er gravid. Jeg ville blitt veldig glad hvis jeg vant for jeg vet hun ville blitt glad….et stk jentesett hadd vært en innertier:)
    Klem fra Julie i Trondheim

  48. Emma says:

    Oj vad många som vill ha kläderna, även jag. Till en liten kille som ligger i magen och sprattlar för fullt. I mars är det dax o jag längtar så otroligt efter vårt första barn! Har inte vågat shoppa alltför mycket ännu.. Skulle lätt kunna sätta sprätt på några miljoner i en barnaffär:-) önskar verkligen dessa små söta kläder till en efterlängtad pojke:-) tack för en inspirerande och fin blogg!

  49. Linda says:

    Verdens herligste kusine venter sin første baby nå i mars. It`s a g.i.r.l 🙂
    Hun har ventet leeeenge på å bli mamma… Hun har passert 40, men er den flotteste dama! og fortjener virkelig å bli mamma nå. Hun har stilt opp for meg og mine barn i alle år. Nå er det min tur til å gjøre gjengjeld. Og hvis jeg kan starte med en slik fantastisk gave hadde vært FANTASTISK!

    Klem 🙂

  50. Emelie M says:

    Hej fina du. Åh, min bästa vän får sin allra första lilla bäbis här om ett par veckor, och åh, vad underbart det skulle vara att få ge henne dessa otroligt fina kläder som grattispresent. Vore evigt tacksam om jag hade turen att vinna <3 (Och det blir en liten gutt;) Kram

  51. Malin says:

    Hej!

    Jättefina kläder! Önskar mig kläder till min fina lilla tjej!

    Malin

  52. Marlen says:

    Nydelig skjønne klær! Om jeg skulle være så heldig og vinne skal det gies bort til en venninne:)

  53. Lina says:

    Vi väntar vårt andra barn, med beräknat födelsedatum den 28/3. Vi har en liten kille sedan innan, och denna gången säger “magkänslan” att det blir en tjej (förra gången hade magkänslan rätt iallafall.. ;-)) Kram Lina

  54. Lili says:

    Jag är gärna med,skulle välja jente till min bästa vän,som hjälp oss mycket,så hon förtjärnar det,hoppas.

  55. line says:

    Åhhh så fine. Jeg skal på slik baby fest for en mamma ganske snart. Alle de andre som skal dit er superflinke damer som syr/strikker/tegner osv kunne vært morsomt om det var jeg som for en gang sin skyld hadde med seg noe ekstra – jeg vet moren er svært begeistret for Økologisk bomull og naturværn generellt så jeg håper jeg vinner. Om jeg er så heldig så venter min venninne en gutt.

  56. Gry says:

    Kjære Gizmolina, du underbare dame
    med den beste bloggen jeg hver dag må ha med
    Var hos jordmor her om dagen
    og ventet på beskjed om jente i magen.
    Jordmor sa: “Her er det noe som stikker ut –
    ja det er en liten tut!”
    Jeg sa: “Er du sikker på at du ser en liten gutt?”
    Glade vi ble både far og mor, prinsessen vi har fra før skal få en liten bror!
    Jeg tok vare på alle de fine rosa klær
    Kjolene står på rekke som en hær
    De blir ikke brukt til vår lille prins
    Kanskje jeg har lykke og vinner denne gevinst?

    Ha en fin helg 🙂
    Klem Gry (som da ønsker seg gutte-pakken)

  57. Martine says:

    Hei Anna Stina,

    jeg vil vinne denne pakken så jeg kan gi denne til min aller beste venninne som er gravid og skal få en liten gutt. Hun har vært igjennom mye tøfft og trodde ikke hun kunne få barn men mirakler skjer og nå er hun 22 uker på vei:-) Hun er verdens beste venninne og fadder for min eldste datter, hun stiller alltid opp for oss og nå er det vår tur til å kunne gi litt tilbake til henne:-) håper jeg vinner for denne pakken er super søt og helt perfekt for henne og den lille hun venter på…..

    Ha en kos helg!

    Martine

  58. Malin says:

    I min mage ligger en liten bebis och jäser på övertid (+7 dagar) vi väntar och väntar men ingenting händer! Kanske söta kläder kan locka ut bebisen?
    Nisse 2 år kallar bebisen i magen lillebror Ida :)Jag tror att det är en liten tjej… så de fina flickkläderna skulle jag gärna vilja vinna!
    Vinterhälsningar från Gotland!

  59. Cecilie says:

    Hei! Alltid fine premier i konkurransene dine! Om jeg vinner blir den heldige venninnen min som venter en gutt i mars:)

  60. Erika says:

    Jag hoppas på att vinna detta till min vän som ska ha sitt första barn i maj. Skulle vara jätte kul att få överraska henne med dessa fina kläder! 🙂 Önskar paketet med pojkkläder i då det är en pojke hon väntar! 🙂

  61. Carina says:

    Hej G!

    Oj, va fina kläder till de nyfödda. Man önskar att man hade en nyfödd själv. 😉 Men nu vill jag göra någon av mina väninnor glad. Har nämliden två som fått barn nyligen. 🙂 Och båda fick en varsin tjej. Så det får bli tjej kläderna som jag hoppas vinna till någon av dom. Håller tummarna.
    Kram Carina

  62. Trine says:

    Nydelige klær. Ønsker veldig å vinne settet til jente, til mitt kommende tantebarn.
    Krysser fingre for meg selv <3 og den kommende prinsessen!

  63. Jenny says:

    Åhh, så fina kläder!
    Väntar en pojke 9/2, så det e inte långt kvar alls 🙂
    Var ute senast igår o kollade efter de första små plaggen men oj så svårt!
    Pojkkläder fanns det inte mycket av o jag som inte e så förtjust i pastell o tryck kom endast hem med med en pyjamas o 2 bodysar..
    Skulle vara fantastiskt att vinna detta set!
    Vi e även bjudna på bröllop i början på mars o vad hade passat bättre än detta?! (har nog med problem om vad jag själv ska tänkas få på migi ;))

    Tack för en jättefin blogg!
    Jenny

  64. lotta says:

    Jag väntar mitt andra barn och är i v.30 nu. Vi har bara tjejkläder hemma så det skulle sitta fint med ett fint vår-set till en kille!

  65. Ida says:

    Idag klockan 15.45 föddes en underbar liten pojke på Ks i Stockholm. Det är min väns förstfödda. Vi har träffats nästan varje dag sedan hon blev gravid. Vi har längtat och undrat vad de var som lurade i magen.. Och idag kom han. tre veckor tidig. Och hon kände på sig redan i torsdags på lunchen att hon föder i helgen, Igår gick hon på mamma ledig och idag kom lilla livet. Så vore underbart kul att få dela lyckan med henne med ett litet starkitt, 🙂

  66. Jens says:

    Jeg ønsker å vinne settet til jente da min bror venter sin første jente. Flott fødselsgave fra onkel 🙂

  67. Elle says:

    Hejsan! Jag lånade bilderna på denna helt underbar kollektion till min barnmodeblogg. Länkade till dig givetvis och tipsade om din tävling. Hoppas att du tycker det var OK…?

    Mvh Elle/ http://www.kviddevittblogspot.com

  68. elin says:

    Hei! Blir gjerne med i konkurransen og vil gi settet til min venninne som venter en jente i februar 🙂

  69. Sandra D says:

    Ooh så fina. Jag skulle gärna vinna detta till min pojkväns syster (min svägerska) som väntar en pojke/gutt i slutet av februari. Hon väntar barn tillsammans med min pojkväns bästa kompis och detta hade varit en fantastisk present till pojken när han anländer =)

  70. Sofia says:

    Syster min föder om en månad – perfekt present skulle detta vara ju! 🙂
    Vet inte vilken sort hon har i magen, men jag chansar på en pojke 🙂

  71. Jane says:

    Paketen påminner om de urmysiga plaggen tvillingarna till kronprinsparet av Danmark bar när de lämnade BB.

    Här blir det inte svårt att dela ut ett litet välkomstpaket. Har en bästa vän som väntar smått det gör även min mans syster dotter. Fyra arbetskamrater väntar smått och sist men inte minst fick jag själv reda på att jag är i v 6 så sent som igår.

    BABYBOOM med andra ord!!

    Ingen vet vad som kommer att titta ut men jag har en känsla av att det blir en hel del små tjejer.

  72. Jennie Johansson says:

    Jag fick missfall i vecka 13 i början på Dec och blev helt knäckt. Vi har en underbar son på 2,5år sedan innan och jag hade aldrig fått något missfall innan honom. Att det inte skulle gå bra fanns inte ens på kartan.. Det tidiga ultraljudet som jag hade längtat efter var fruktansvärt 🙁 Känslan att bli inrullad på operationen blääää säger jag bara..

    Nu har jag äntligen kommit mig på fötter igen och jag längtar efter att få ett litet syskon till min son. Jag håller tummarna för att det går bättre nästa gång!

    Ett litet nyfött paket skulle jag vilja vinna, lägga i en fin låda och hoppas på att jag snart kan få användning för det 😉

    Kram!

  73. anna says:

    Hej hej!

    Här sitter jag med tjockmagen och småler, sparkar för fullt. Väntar en liten pojk denna gång. Med två flickor i huset så blir man rätt insnöad på rosa 😉 Så nu gäller det att tänka om. Gillar att kläderna är i ekologiskt bomull och skulle självklart önska mig ett set till min lilla prins. Så jag längtar.

    Kram, och tack för allt underbart du delar med dig av.

  74. Kirsti says:

    Vi var på ultralyd tidligere i dag og fikk vite at vi venter en liten gutt. Kjempestort og vi gleder oss masse. Ønsker oss dette fine settet til gutt (som er utsolg på hm.com 🙁 )

    Klemmer

  75. Elin says:

    Är som på rosa moln nu i väntan på våran lilla älskling och håller på och fixar, samt förbereder oss praktiskt. Så startpaketet för en gutt hade passat helt perfekt till våran prins! 🙂

  76. Jimmy says:

    Vi väntar vårat första barn och allt känns helt fantastiskt! Nu längtar vi efter våran prins! Dessa startpaket var ursöta och hade passat våran lilla goding helt perfekt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *