SOLIG & SOFT SÖNDAG.

Allmänt

Inspirerande magasiner = bästa feelgood. (och ja, jag är nog årets kunde hos Narvesen).

Glaaaad söndag mina fina bloggvänner!

Ä.n.t.l.i.g.e.n. är jag tilbaka i normal bloggning igen!  Veckan som gick var crazy, kul, men crazy och dagarna hade ALLT för få timmar (det har dom ju alltid men den här veckan toppade det sig…) men veckan är historia nu och idag är det söndag. Herreguuuud så skönt!!! 🙂

Jag sitter och chillar i vår lilla longe i köket och nu gjorde plötsligt solen entré. Underbart! Och igår hade vi en fantastisk trevlig middag här hemma med bästa vänner men alltså jag hoppas att jag någon gång i livet lär mig att… 1. vara ute i gooood tid så jag slipper tokstressa och hinner byta om innan gästerna kommer. 2. tömma telefon på bilder så att inte de fina bilder jag tar försvinner (tog SÅ fina pics på dukningen igår men ingen hade lagrats,alla var borta..*snyft*).  Jag gick för en liten “påsk-buffé-middag” igår kväll, med Kalix löjrom (toast utskuren som en blomma (pepparkaksformar är b.r.a.!) + hackad lök + gräddfil), färska räkor, skagenröra, gravad lax, och till huvudrätt: pesto-pasta-med-räkor (de färska räkorna från fiskebutiken var SÅ stora och SÅ fantastiskt goda). Sen, till dessert hade min kära vän bakat den f.i.n.a.s.t.e. påskekake jag någonsin sett! + att jag hade choklad-doppat jordgubbar. Och till kidsen: vaniljglass, hallon & chokladsås.

Hjälp, nu blev jag hungrig. Ha, ha. Måste ta och fixa frukost men först, ett litet bildregn:

Nya fräscha blommor kryddar verkligen hemmet och hur härligt är det inte med ranunkler? L.o.v.e. them!!!

Se d.e.n. kaken som min kära vän K hade med sig till gårdagens middag. Jag är djupt imponerad! (tusen miljoner tack – igen – vännen!!!). Och de där ursöta kaninerna hade jag dukat med, tillsammans med bokstavskex… såååå trist att inga bilder fastnat i telefon… får försöka rekonstruera och visa en dag.

Och här sitter jag i skönaste cashmere koftan och helt osminkad…  Älskar att ha en soffa i köket.

Min utsikt i bloggande stund.

Jag är så glad i våra kökslampor. Skärmarna från Tine K är verkligen de finaste.

Nej, nu blir det skagenröra på toast till frukost – rester från igår. Och till hjärtat: pannekaker.

Önskar dig en riktigt riktigt soft och skön och solig och härlig söndag!!! 🙂

SoLiGa KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “SOLIG & SOFT SÖNDAG.”

  1. Camilla says:

    Åh så freshe fine blomster og puter og bilder dere har, ett skikkelig feelgood hjem:) Ha en super påske:) Klem

    • gizmolina says:

      Tusen miljoner tack för fina ord Camilla! Nu blev jag glad! 🙂

      Önskar dig en underbar påske fylld av solsken! Klem!

  2. Kristine says:

    Flotte bilder 🙂 Ser så kos og innbydende ut 🙂
    God påske til dere 🙂
    Klem Kristine 🙂

    • gizmolina says:

      Tusen 1000 tack Kristine! 🙂 det var fint sagt. Hoppas att du njuter din söndag och jag önskar dig en riktigt riktigt GOD PÅSKE!

      Klem!

  3. Mona says:

    Fina bilder och spegeln är underbar!Var finns
    golskärmen att köpa? Den är så fin.
    Ha en fortsatt fin söndag. Kram

    • gizmolina says:

      Miljoner tack Mona! 🙂 Golvskärmen kommer från Ellos och är bara ett par år gammal så checka om de har kvar den! Super fin!

      Önskar dig också en fin forsatt söndag! Kram!

  4. ISLANDSMAMMA says:

    Ja ohhhh denna koftan är ju bara så fin och färgen perfekt, hade den men gick sönder tyvärr och måste hitta nån liknande…..några tips?????

    HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂

    • gizmolina says:

      Ja men visst är den underbar! Jag önskar att jag hade en i fler färger… och min har också gått sönder (!) så jag använder den bara som hemma-mys-kofta 😉 Då jag sålde den i min butik så fanns den i fler färger men det var ett par år sen så jag vet tyvärr inte om den finns kvar i sortimentet till Line of Oslo längre? Mejla dem och fråga!

      Happy day till dig också! Kram!

  5. Britt says:

    Tusen takk for svar:)) Du har det såå fint og koselig:)til pusen kan du kjøpa kattegress eller kattemynte som er ei plante. Det har eg gjort no, kjempelurt:) Fin søndag til dere og;))

    • Tack för fina ord Britt! 🙂 Och för tipset!!! tänk att jag har haft Gucci i 10 år men aldrig tänkt på att köpa kattegress…. det är på tiden! 😉

      Njut kvällen! Klem!

  6. Erika says:

    Ser ut som att du haft en fin fin helg! Massor av härliga bilder och inspo du delar med dig av 🙂 jag gjorde en lika dan tårta förra påsken, och den var verkligen superuppskattad kan jag säga, särskilt av barnen! Hoppas du får en bra start på veckan!

  7. Erika says:

    Ser ut som att du haft en fin fin helg! Massor av härliga bilder och inspo du delar med dig av jag gjorde en lika dan tårta förra påsken, och den var verkligen superuppskattad kan jag säga, särskilt av barnen! Hoppas du får en bra start på veckan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *