EN DAGENS TACK!

Allmänt

Fotocred: Johanna. Tid: runt kl.19.30. Plats: hemma på terrassen.

Idag har jag trippat runt här hemma i min underbara kimono som är ett av de plagg som vackra Kate Hudson valt ut som favorit hos Lindex.. Jag älskar blåfärgen på den och ser fram emot att även matcha den med vita jeans.  Den är ett sånt där perfektslänga på sig plagg“.  And that I like!

Printet…. i love it!

Och för att inte tala om det vackra solljuset på slottet….vackert!

Det käns såååå lyxigt härligt skönt att det är påsklov nu för det betyder att vi slipper skynda iväg till skolan i morgonbitti så nu tror jag att jag ska ta och se en film. Men först ska jag fylla på med ved i öppna spisen. Det är feelgood deluxe!

Njut din kväll och sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “EN DAGENS TACK!”

  1. Ditte says:

    Du var verkligen fin i din kinomo. Har också köpt kimonon från Kate Hudson och det verkar hela Stockholm också ha gjort… Den syns överallt och det tycker jag inte är så kul. Jag har min numer bara hemma. Blir bra som strandplagg i sommar, men lite trist, för den är jättefin och kunde användas mycket mer. Kanske såldes den i för stor upplaga i Sverige? Jag skulle gärna använt den mer om jag inte mött så många som har den.
    Kanske är det inte så i Oslo.
    Men min tanke är att “kopiera den”hos skräddaren i sidentyg och då blir jag mer ensam om den.
    Önskar dig och de dina en härlig påskvecka!

    • gizmolina says:

      Jag har faktiskt inte sett en enda som har på sig den?!? och en sak är då säker, OM jag hade sett den “överallt” så hade jag aldrig köpt den! 😉 Men nu är det som sagt inte fallet här i Oslo så denna kommer användas flitigt ! 🙂

      Önskar dig en mysig kväll och en riktigt fin påskvecka Ditte! Kram!

  2. kerstin says:

    Hej!
    Lite nyfiken bara..Nu när du inte har affären längre, vad jobbar du med? Är det bloggen som blivit ditt heltidsjobb eller? Ett tag för länge sedan gjorde du ju en massa tidningsjobb, har du kvar det?
    Ha ett skönt påsklov=)

    • Det stämmer att jag fokuserar en hel del på min älskade blogg just nu + diverse andra uppdrag och när det gäller min webshop så befinner jag mig en fas då jag ser på olika möjligheter hur jag eventuellt ska jobba vidare med den. De stylinguppdrag som jag hade för magasinet Kamille slutade jag med för ca 2 år sen (då jag startade webshop / showroom i Vibesgate).

      Önskar dig en underbar dag fylld av solsken! Glad påsk!!! Kram! 🙂

  3. Kristine says:

    Nydelig kinomo og utsikt mot grønn park 🙂
    Her regner det, og vi har enda ikke bestemt oss for om vi skal til fjells ( lite snø der også). Foreløpig nyter vi hjemmepåske og rolige morninger/dager. Har fått laget til min jentes nye barnerom, og hun er så fornøyd. Savner deg veldig i Kamille mor og barn ( kids no) .syns reportasjene var så mye bedre da du gjorde dem, og ikke minst inspirasjonskildene/hjemmene. Denne månedens blad hadde for lite inspirasjon og kjedelige innkjøpte reportasjer, fra utlandet. Savner deg 🙂

    Riktig god påske 🙂

    Klem Kristine 🙂

    • Tusen 1000 tack Krstine! 🙂 Nu gjorde du verkligen min morgon här ska du veta!!! Det betyder mycket för mig att höra att du saknar min styling i Kamille, T.A.C.K. !!! Alla vi stylister har vår egen personliga stil så jag håller med dig om att det märks när det kommit ny. Men jag tycker att de gjort ett kanon jobb med coveret! det har blivit mycket fräschare!

      Och ang. påskeferien så är det så lätt att känna “stress” över allt man borde göra… men samtidigt så är det ju SÅ skönt att bara vara hemma och njuuuuta softa dagar också… ! Så ta tillvara dagarna och kos dig! och så kul med nytt på barnrummet! Jag älskar att fixa med detaljerna på Johannas… !

      Önskar dig en riktigt, riktigt GOD PÅSKE!!! Klem!

  4. Titti says:

    Jag älskar min kimono,har två olika….här i Umeå hade de inte så många att sälja.
    Härligt med påsklov.
    Jag/vi firar helgen i Stockholm.
    Kram Titti

    • gizmolina says:

      Förstår att du köpte 2 Titti! jag önskar att jag också gått för den i fler färger… den är ljuvlig! 🙂 Och det låter ju inte helt fel med påsk i Stockholm ! Vi funderade på att resa dit men valde till slut en annan destination… men det blir absolut en Stockholms weekend på mig i vår för jag saknar både stan och mina vänner…

      Önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. påsk i världens vackraste by! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *