CUTENESS OVERLOAD.

Allmänt Thailand 2014

Älskar all the cuteness i matbutikerna här nere. Ziplock påsar så att vi inte får myror på besök (placerar ALLT av snacks etc i dem) och i den ursöta boxen gömmer sig ett kit där man gör egna små choklad och jordgubbs snacks i frysen (pris: 6 kr.) också de sötaste klubborna.

Goooodmorning girls! 

Då är dagens träningspass avklarat, solcremen är på och dagens outfit är som vanligt = bikini.  Johanna har 3 söta vänner på besök och de sitter och gör armband framför thai-barn-TV och själv ska jag passa på att gå ner till poolen och lägga mig och läsa min super peppande bok: The leader who had no title.

Och på tal om söta… här nere finns det SÅ mycket super cute saker att shoppa att jag kan bli helt galen. Älskar sånt! och det gör lilla J också så ja, vi var i happy lala land då vi besökte Sanrio butiken på Central Festival häromdagen. ALLT är rosa där och hur sött som helst, som de här väskorna tex:

En till mig, en till Johanna… We l.o.v.e. them! 

Nej, nu ropar pooooolen & soooolen på mig!

Happy new week sweeties! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 4 Comments

4 responses to “CUTENESS OVERLOAD.”

  1. Lena says:

    Älskar din positiva och glada blogg!! Den är helt enkelt den bästa av alla. Fortsätt i samma stil och du har en trogen läsare forever. NJUT dagen bästa du.
    Många hälsningar Lena

    • gizmolina says:

      Åh nu blev jag så rörd och glad att jag får tårar i ögonen… tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för helt fantastisk feedback Lena!!! 🙂 🙂 🙂 Nu gav du mig den energi jag behövde just precis idag. TACK – igen!

      Önskar dig den bästa dagen! Varm kram!

  2. Titti says:

    Här har också köpts Hello Kitty Ziplock-påsar.
    Finns verkligen så mycket smått och gott till billig penning som lockar!
    Kram Titti

    • gizmolina says:

      Visst är de underbara!? Jag köper alltid med ett helt gäng av dem till Oslo varje gång vi är här. Blir så glad av söta saker som kryddar vardagen! 🙂

      Njut dagarna!!! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *