LOVELY LOVE FOREVER.

Allmänt

Thailand, Phuket,Kata Beach 1 augusti.

Gooodmorgon sköna bönor! 

Idag kändes det som ett skämt då klockan ringde för jag var lååångt bort i drömlandet…zzz… Men – jag har ett nytt mål den här veckan, och det är att jag ska duscha + fixa frukost före jag väcker Johanna och det har jag klarat sedan måndag! (lite små nöjd)  Men jag får erkänna att jag längtar tillbaka till Thailand så därför startar jag bloggdagen med pics från en av de sista dagarna nere i Phuket. Och jag måste säga att känslan att vi har vårt eget hem där nere är otroligt skön, tänk jag skulle egentligen kunna flyga ner i morgon, utan bagage, och plötsligt ha sand mellan tårna….åhhh…dream on säger jag bara… 😉

Får drömma mig tillbaka genom bilderna istället tror jag…

En av de bäst butikerna i Kata är shopen på Re Ká Ta beach club och där hittar du bl.a. min veninna Terece fina märke Love Forever. Hennes kollektioner innehåller alltid perfekta semesterplagg!   Så – butiken är ett tips! om du är på väg ner till Phuket  (de har entré från gatan så du måste inte ligga på beach cluben för att komma in där. Ligger vid sidan om Boathouse).  Och om du tycker att din kille behöver nya snygga badbyxor så är det hit du ska ta med honom, de säljer grymt snygga! Hur som helst – jag drog dit på shopping en av de sista dagarna i Phuket , då kunde jag inte hålla mig längre… 🙂

Den där vita kaftanen längst fram, med guldpaljetter, var helt oemotståndlig så den fick bli med mig hem. Och den passade ju bara helt perfekt till den brunch, med grekiskt tema, som vi var på sista söndagen där nere. På Nikki Beach. Men det ska få ett eget inlägg…

Som ni vet så älskar jag ju hattar men det är i.n.t.e. alltid så lätt att hitta “the one” , den där som sitter snyggt på huvudet och som är har “det”. Så – det var love at first sight då jag provade denna. Herregud så perfekt!  (och galet lik en från Melissa Odabash som kostar typ 5 gånger så mycket…).

Butiken är som sagt riktigt fräsch! och det kryllar inte direkt av så här fina butiker i Kata området…  Jag brukar föresten alltid hitta det bästa utvalet i de butiker som är på beach club´s  / hotell. Så ett till tips är att besöka lyxiga resorter för att ta ett glas / besöka deras butik…

Happy mama on her way back to the beach! 

Den här guldiga godsaken fick också bli med i påsen. (även den från Love Forever och det var den jag hade på mig på Høyer festen förra helgen) och jag hade kunnat bo i den…. så den här kommer jag även att använda i höst. Den är så snygg! 

Jag veeet, det blir många bilder nu men jag klarade inte att välja, ha, ha.  (för stressad…måste iväg ut… massor att göra idag…).

Efter shoppingen tog vi en walk on the beach och sen landade vi på Surfhouse och där var det så mysigt att vi stannade kvar hela eftermiddagen. Vi spelade kort, åt lite, och tittade på alla som surfade.

Ett perfekt after-beach-hak!  Och nu då det inte finns solstolar på beacherna så är ett alternativ att hänga här.

Nej, nu åker joggingskorna på och off I go. Har en låååång to-do-lista att beta av.

Men du – ett till tips först:  tänk på att shoppa kaftaner, tuniker, hattar, bikinis, sandaler etc. på salg / rea NU om du ska på semester i vinter! för snart packar butikerna bort allt som har med sommar att göra och nästa gång du hittar tunna sommarplagg blir i ja…april?  Så – passa på!

Happy lill-lördag!!! 🙂

K.r.A.m.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LOVELY LOVE FOREVER.”

  1. Lena says:

    Oh, tack för dessa bilder från Phuket idag… precis vad jag behövde när jag tittar ut genom fönstret och regnet öser ned…. 🙁 så jag saknar Thailand!! Hoppas det blir en resa snart igen. När åker ni ? Jullovet ?
    Ha en fin dag. /Lena

  2. Merete says:

    Herlige bilder! Godt å kunne nyte de deilige sommerminnene på høstlige dager.
    Det må være sååå skjønt å ha sitt eget sted å reise til 🙂

    Klem

  3. Annalena says:

    Morning!!! Jättefina bilder,superhärligt!!
    Och en supersnygg tjej..
    Ha en najs day…tjingeling…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *