WEEKEND FLOWERS & MGP JR.

Allmänt

Är det lördag så är det!

Glad lördag snyggingar!

Jag hade gärna dragit täcket över huvudet hela dagen idag men gick istället för en härligt soooooft morgon… kände att jag verkligen behövde det. Också är det ett perfekt mysa-inne-väder i Oslo idag. Helmulet och regnet liksom hänger i luften… Så jag har tänt massor med levande ljus här hemma och känner att jag har lust att hoppa i stövletter och vira in mig i en stor fluffig sjal…. Men så är det ju också september på måndag! Tänk på det: s.e.p.t.e.m.b.e.r.! DET är höst det.

Och vet ni vad vi girls gjorde igår? Vi var i Oslo Spektrum på generalprøven till MGP jr. (MGP = Melodi Grand Prix, norskt namn för Melodifestivalen)! Alltså jag visste inte ens om att man kunde gå på något sånt? Men så mötte jag en veninna på AKS, runt kl.16, då jag hämtade Johanna (var där kl.15 men hon ville leka lite till så jag gick och helghandlade …) som sa att de skulle på det och då tänkte jag direkt att det ju vore hur kul som helst för hjärtat som älskar MGP jr. (och gärna vill vara med där själv en dag). Så – direkt när vi kom hem satte jag mig på nett och köpte biljetter till oss och 1,5 time senare satt vi på 1:a parkett i Spektrum! Eller ja, vi satt inte på rad 1, men på rad 6 precis i mitten mitten. Helt perfekt! Och barnen som var med var såååå duktiga!!!  Jag kärade nästan ner mig lite i en av killarna… men han är nog typ 35 år yngre än mig så får ligga lite lågt.. Ha, ha.  😉  Han, Aksel, var i alla fall min favorit (känns som att han kan bli en norsk Justin Bieber), också gillade jag låten #online också (tror den kan vinna p.g.a. texten) …  Men som sagt ALLA var  bra på sitt sätt så det blir kul att se vem som vinner i kväll!  MGP jr. kickar igång kl.20 på NRK1. Missa inte!

Veckans weekendflowers är vackra snitt hortensia som matchar de stora som står ute på terrassen. Vackra blommer är verkligen feelgood… och ja, en del av kalaspyntet hänger med i alla fall ut helgen.

Johanna var i.n.t.e. på fotograferingshumör i Spektrum igår men några bilder lyckades jag få ta…

Nu ska jag ta och göra mig klar för att sticka ut och fixa lite ärenden. Vi ska nämligen på konfirmation i eftermiddag.

Önskar dig en fin dag och du: blanda dippen nu och lägg in den där vinflaskan i kylen så är allt riggat och klart till kvällens MGP! 😉

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “WEEKEND FLOWERS & MGP JR.”

  1. Elisabeth says:

    Jeg elsker din herlige feelgood-blogg, du får meg alltid til å smile 🙂 og ja, lage dipp og legge bobler til kjøling var et godt tips

  2. Oj så fina blommor!! 🙂

  3. Jättefina blommor. Hoppas ni fick en fin lördag!

  4. Louise says:

    Tänkte fråga dig en sak angående Odd Molly, eftersom du har skrivit en del om dem förut och verkar kunna en hel del om dem. Jag tänkte nämligen göra mitt första köp från Odd Molly, nämligen en jacka.
    Hade tänkt mig denna modellen: http://se.zoovillage.com/productdetail/47074-Odd_Molly-Nylon_hooded_pile_powder_parka
    Men kan inte hitta den någonstans.

    Vet du vart man kan köpa Odd Molly jackor? Eller liknande den iallafall. Fast det kanske är för tidigt för jackor att ha kommit ut, eller om den modellen inte säljs längre.

    Kanske lite konstig fråga, men jag skulle bli jätteglad om du kunde försöka hjälpa mig. För du verkar vara så mycket bättre på mode än vad jag är!
    Tack för en härlig blogg! Kram!

  5. Erika says:

    Hortensia är en av mina favoritblommor och har vart den snittblomma jag köpt hem mest av denna sommar. Dina har den perfekt rosa nyansen och jag är väldigt förtjust i vasen som dom står i. Hoppas du har en härlig söndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *