A FEELGOOD WEEKEND…!

God söndag mina kära bloggvänner! 

Solen strålar, det är både plussgrader och takdropp och jag känner att jag borde vara ute men – i helgen struntar jag helt i vad jag borde göra och gör bara sånt jag vill…  Som att tex ligga på soffan med en hög inspirerande magasiner vid min sida, titta på Modern Family tillsammans med Johanna uppe i hennes lounge (vi började se serien helt från 1:a avsnittet för en stund sedan och vi fullkomligt älskar den! jag hade bara sett ett avsnitt här och där tidigare så kul att få med sig precis allt nu), äta godis, lyssna på härlig lounge musik, gosa med Gizella och äta våfflor.  Sååå himla härligt att ha en helg utan stora planer ibland! Fast nu var i och för sig Johanna på ett 13-års kalas i fredags och igår var vi på middag + Mello hemma hos mamma & H och nu är Johanna på badhuset med en klasskompis och i kväll har hon Street Dance så helt tom helg har vi inte, ha, ha. Men ändå, ovanligt mycket hemma-chill för att vara oss och det är så otroligt skönt att ha en sån helg ibland.

Och nu då J är och badar så har jag dragit i gång värsta prosjektet en trappa upp. Vi har nämligen ett rum som varit ett totalt kaos i över 1 år, så stökigt att dörren dit a.l.l.t.i.d. är stängd. Men idag öppnade jag den och nu röjer på som bara det med hopp om att det ska bli en typ walk-in-closet där så småningom…  Men det blir ingen dyr historia, bara en egen fixad enklare lösning för just nu så svämmar sovrummet över av kläder och det vore så skönt att få bort de därifrån. Sen ska vi inte tala om alla skor, Thailand hattar och väskor..  Så ja, jag behöver verkligen ett rum till allt så – bäst att logga av nu och gå och fortsätta! 😉

 

För ett par veckor sedan körde vi girls en liten photoshoot tillsammans med bästa Ola! Åh det är sååå kul att få lägga upp proffsigt tagna bilder och Ola är så duktig. Och till er som är nyfikna på vad vi har på oss så matchar vi med lika jeans från Gina Tricot (Molly), min päls kommer från H&M, tee Lollos Laundry, skor Ugg´s. Johanna har jacka från WOW (Oslo), tröja Cubus, skor Zara och finaste hårdiademet shoppat i Thailand. Om du tittar noga på det så ser du rådjuret på toppen ! 

 

Vad tyckte du föresten om gårdagens Mello? Såg du? Alltså vilken stjärna han är Bishara!! WOW!!! han blir nog en “ny” Theoz / Markus & Martinus flick idol…  Och John Lundvik!  känns som att han kommer gå långt… kanske t.o.m. hela vägen? Jag älskade låten och den fick högst poäng av mig igår. Nu blir det spännande med Andra Chansen på lördag. Jag är super pepp! och finalen, den kommer vi att se i Oslo för idag bokade vi äntligen vår resa. Åh som vi längtar!

Nu önskar jag dig en super härlig söndag fylld av feelgood & happiness! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “A FEELGOOD WEEKEND…!”

 1. Lena says:

  Älskar bara den här bilden på er. Så otroligt fin. Och din päls!! Så fin!!
  Såg Mello och ja, J Lundvik tippar jag på kommer gå långt!
  Ha en fortsatt fin söndag.

  • Åh tusen miljoner TACK för dina fantastiskt fina ord Lena! 🙂 Nu blev jag glad! Och ja men visst känns det som att det luktar “Sveriges bidrag” om John Lundvik… såå BRA låt !

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan! Kram! 🙂

 2. Mia says:

  Hej! Saknar inlägg om dina p.w! Behöver pepp!

  • Åh jag saknar också min inlägg om mina pw´s ! så ser fram emot att snart komma igång igen så att jag kan bjuda på pepp! Snart, väldigt snart… !

   Önskar dig en fin start på veckan Mia! Kram! 🙂

 3. Ulrika says:

  Samma här, älskar bilden och färgtonen och kompositionen.
  Gillar ballongerna också 🙂
  Får en skön vårkänsla trots snön.

  Kram från Ulrika

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Som jag skrev på bloggen så fantastiskt fina bilder helt ovärderligt och ha som minne så roligt. Och diademet va nått av det finaste jag har sett. I eftermiddags kol vi till Thailand och här är helt ljuvligt de på Ving sa att de va fyra grader varmare än va det brukar va enligt statistik och har varit så i några veckor. Dottern som tycker det är så kul att mäta mätte tempen i poolen när vi tog kvällsdoppet 34 grader så härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *