Ä.N.T.L.I.G.E.N. TILLBAKA !!!

Mina kära bästa bloggvänner ! 

Jag fick en CHOCK förra veckan när min JIG plötsligt mejlade mig att de som driftar mitt webhotell hade stängt ner min blogg!!! Jag skickade direkt deras mejl vidare till min tekniska support som tyvärr var bortrest på en militärövning utan uppkoppling / dator fram till söndag så – han kunde inte ta tag i saken förrän måndag morgon.  Men det skulle ta helt till idag – onsdag – 1 VECKA (!) senare efter massor med tekniskt fix innan Domeneshop  öppnade upp min älskade blogg igen.

De var så extremt super noga med att allt tekniskt skulle vara fixat på rätt sätt p.g.a. att någon hade hackat in sig på min blogg vilket slog ut någon form av “säkerhets spärr” som resulterade i att de stängde ner min blogg utan någon som helst förvarning. Att det sedan skulle vara så extremt krångligt och komplicerat att få de att öppna upp bloggen igen gjorde mig såååå frustrerad att jag nästan tappade det helt igår…

Uff, det har varit helt förfärligt att min blogg varit nedstängd en hel vecka och jag har känt mig så maktlös eftersom jag inte kunnat göra något för att påverka saken. Det har aldrig hänt på de nästan 15 år som jag har bloggat och jag hoppas nu av hela mitt hjärta att ni har haft tålamod och att ni finns kvar där ute och fortsätter att följa mina dagar här. Du kan väl klicka i hjärtat längst ner i inlägget på vänstersida så att jag får en liten boost att gasa på med blogginlägg nu för jag har nog aldrig varit mer bloggpeppad men samtidigt aldrig mer orolig för att alla ni kära bloggvänner har hunnit lämna mig p.g.a. nedstängningen..  1 vecka är länge 2021!  jämför lite med då instagram låg nere 6 timmar häromdagen, herregud bara det kändes ju som 6 ÅR! Så ja, 1 vecka är länge men det var som sagt helt utanför min kontroll så just nu är jag bara så extremt super TACKSAM över att alla min inlägg är kvar !!! Tänk om allt varit borta? Behöver jag säga att jag legat sömnlös av ovissheten..  Nej, nu ska vi fira att bloggen är öppnad, att innehållet är kvar och att just DU fortfarande tittar in hos mig !!! 🙂

Så – var beredd på tidernas blogginlägg-regn de kommande dagarna !

Wohoooo!!! jag är så glad! och den här glädjen behöver jag verkligen just nu då livet är väldigt tufft…

 

 

Önskar dig en magisk afton!

Jag längtar redan till vi “ses” igen i morgon!

P.S som för att toppa allt tråkigt som hänt så dog min norska mobil tfn idag… plötsligt blev skärmen randig och sen helt svart… så: fr.o.m. runt lunch idag så finns jag endast på min svenska mobil tfn. 

Kramar & Kärlek!

Love, Miss.G.

273
Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Ä.N.T.L.I.G.E.N. TILLBAKA !!!”

 1. Karin says:

  Trevligt att bloggen fungerar igen. Men kanske dags att byta bloggportal och få ett webhotell som fungerar, plus att du kan uppdatera infon. Finns ju bra hjälp att få. Känns lite inaktuellt när du i presentationen bor i Oslo och att Johanna är 6 år. Skönt att allt finns kvar.

  • Frida says:

   Det verkar väldigt svårt att komma till skott med denna ändring, har varit “på G” många gånger….men inget har hänt på 9 år….

 2. Anette says:

  Men fortsatt ikke en sikker side med hengelås… står «ikke sikker» foran webadresse. Men glad for at du er tilbake!!

 3. C says:

  Kul att du är åter! Ta tillfället i akt och gör de uppdateringar du tidigare varit inne på med ny fakta och nyare bilder, bara kör så är det bortgjort. Då kommer bloggen kännas ännu trevligare och mer ”up to date”. Ha en fin dag!

  • Frida says:

   Fattar faktiskt inte vad som är problemet med att inte uppdatera. Ingen annan bloggare sitter med 9 år gammalt innehåll och klagar på att ingen vill göra samarbeten. Vill man ha samarbeten gäller det nog att hållla sig liiiite mer aktuell….

 4. Lis says:

  Hej
  Så roligt att bloggen fungerar igen.

  /Lis

 5. Tina in NL says:

  Oh vad skönt att du är tillbaka
  Tina

 6. Emma says:

  Så fint att du är tillbaka. Även om en del
  kritiker hittat hit igen är jag glad att du kan blogga.

  Frida Anna-Stina har gett en förklaring till varför den inte är uppdaterad. Prova att googla så får du svar på din fråga!

 7. L says:

  Yey! Så glad jag är över att du är tillbaka igen för du har varit saknad 🙂

 8. Annie says:

  Härligt, välkommen tillbaka :-)Saknat dig och din blogg jag med ..

 9. Eva Rydin says:

  Glad att bloggen fungerar igen. Blev orolig ett tag att något hade hänt dig.
  (Du som skriver som Frida verkar bara ha negativt att skriva…., lägg ner, eller sluta läs)
  Trevlig helg!

  Kram Tummelia

 10. Ida says:

  Så glad att bloggen är tillbaka, den enda jag följer regelbundet numera så det kändes så tråkigt (men förståeligt med tanke på vilken tuff period du går igenom just nu) när jag möttes av lösenordskravet. Ser fram emot dina Halloween tips nu!

 11. Elisabeth says:

  Så roligt att du är tillbaka 🙂 Älskar din positiva energi!

 12. Vera says:

  Så tråkigt med din pappa. Beklagar sorgen. Du har gjort allt i din makt för att han skulle ha det bra. Kram

 13. Eva Rydin says:

  Beklagar sorgen. Tänker på dig/er.

  Varm kram Tummelisa ❤️

 14. Annie says:

  ❤❤❤ Varma styrkekramar till er

 15. Anna says:

  ❤️❤️❤️ Beklagar av hela mitt hjärta

  Varma kramar till dig och din familj ❤️

 16. Charlotte says:

  Beklagar❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *