A SCENT OF SPRING.

Dagens stilleben i Casa Gizmolina.  Jag städer bort lite jul och ger hemmet a scent of spring.

Efter en riktigt trevlig & mysig dejt med fina vänner på restaurang  så upptäcker jag & J att Mamma Mia kickar igång på NRK3 precis då vi kommer hem så nu tokmyser vi med den i dag igen. U.n.d.e.r.b.a.r.t. ! och lite busigt tycker J som egentligen skulle gå och lägga sig  😉

Doftljuset från Voluspa luktar amazing och finaste tavlorna kommer från Flowerbeach, du får köpt både ljuset + tavlorna i min butik.

Jag var en kort sväng på IKEA i fredags och de sålde 15 tulpaner för 49 nok så jag gick lite banans… 😉

Här ser ni lite mer av vårt kök. Vi har 2 dubbla dörrar ut till terrassen och den allé som skymtar genom fönstren går rakt fram till slottet så jag ser när Mette-Marit & Co kommer på besök till kungen & drottningen. Behöver jag säga att jag älskar vår utsikt ? 😉 

Lådorna i köpmansdisken (från Bruka Design, kan beställas i min butik)  gömmer bla. saxar, lim och annat pyssel som J använder varje dag. Och de där rosa boxarna har jag föresten köpt hos Norway Design,  ska se på att ta in dem i min butik för de är sååå fina… ! 

Det känns fräscht att städa bort lite jul och skapa vårkänslor i hemmet ! 🙂

Önskar dig en fortsatt härlig söndagkväll !

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “A SCENT OF SPRING.”

 1. Ewa says:

  tråkigt med dålig service…. men de Du bjuder på är bara sååå bra!!! Njuter av att kika in hos Dej var dag!!!
  Kram från
  Ewa

  • gizmolina says:

   Ja, alltså i.n.g.e.t gör mig på så dåligt humör som dålig service ! men jag tog bort kommentaren från inlägget… kände att de inte förtjänar någon som helst uppmärksamhet 😉 Tack snälla för härlig feedback! it makes me happy !!! Njut din kväll ! Kram !

 2. Anna says:

  Kan vi inte få se lite mer pics från din lägenhet? Pleeeease? Det gör inget om det inte är perfekt….Kraaaam

 3. Josefine says:

  Hahaha så komiskt med våra inlägg om Mamma Mia ikväll 🙂

  SÅ fint med rosa, har själv börjat ändra om mot mer roooosa nu visst är våren inom räckhåll??

  KRAM! <3

  • gizmolina says:

   Åh har du också bloggat om Mamma Mia ? Så kul ! 🙂 Bästa filmen e.v.e.r. !!! Man kan aldrig ha för mycket rosa ! Kram !

 4. Siv says:

  Hei søte du!
  Hvor lang er den kjøpmannsdisken fra Bruka? Og pris? Og leveringstid?
  Utrolig nydelig med vår-stemning på vei – plutselig kjenner man at det haster å kaste ut julerestene og piske våren inn!!

  -Siv

  • gizmolina says:

   Köpmandisken är 108 cm bred och den är bara hur fin som helst ! Just nu är leveranstiden ca 2 veckor för jag ska precis göra en beställning, så du kan bli med på den ! annars tar det upp till 8 uker. Pris : 7.899. Och ja, nu känner jag mig väldigt klar för vår i hemmet ! 🙂 Önskar dig en strålande dag ! Klem !

 5. Så fint och vårigt. Nu blev jag sugen på rosa tulpaner också =)

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Tycker absolut att du ska shoppa rosa tulpaner idag! De förgyller hemmet ! Happy måndag ! Kram !

 6. Oiidesign says:

  vad fint ni har det!

 7. Tilde says:

  Ååh den där texten, vart är den ifrån? “love is all you need)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *