ABOUT 6:E JUNI… !

Gooodmorning sunshines! 

Men alltså vilken skillnad solen gör! Jag vaknade kl. 06.30 och flög upp ur sängen redo att ta tag i dagen trots att jag ställt klockan på 08.30 eftersom Johanna inte börjar skolan förren kl. 10.  Så – nu har jag fått gjort massa bra saker här hemma på morgon och ska strax gå upp och väcka darlingen.  De ska vara utomhus och köra lekar idag så skolan var egentligen klar i fredags, det var då de tog hem alla böcker, levererade in sina i-pads och tömde sina skåp så det känns nästan som att sommarlovet har startat. Och igår hade J operation dagsverket och hon jobbade på så effektivt att köket nog aldrig haft mer ordning och reda och lådor och skåp.  Så härligt att starta sommaren så !

Och idag ska jag köra runt och handla och fixa ärenden åt både mamma och pappa + att jag ska fixa en surprise till hjärtat inför morgondagens skolavslutning. Åh det känns verkligen trist att vi föräldrar inte får vara med på skolan men vi får göra det extra festligt här hemma istället.  Blir bra det också!  Och på tal om att fira så kommer här ett litet bildregn från vår 6:e juni då vi firade nationaldagen här hemma tillsammans med mamma & H.  Åh som jag älskar den här tiden på året då den ena festligheten avlöser den andra ! 🙂

Bäst jag går upp och väcker darlingen nu så jag önskar dig en riktigt härlig tisdag fylld av solsken och positiv energi!!! 🙂

Och du, gör något “bra” idag, något som får dig att somna med ett extra stort smil i kväll…  Själv blir min handling till mamma & pappa dagens “bra sak” för mig.  Att få hjälpa till gör mig lycklig!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sveriges Nationaldag | 4 Comments

4 responses to “ABOUT 6:E JUNI… !”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fint! Så som du knyter sidenband, sånt super tips så effektfullt men endå så enkelt! Verkligen jättefint! Stor kram

 2. Natasja says:

  Fineste Anna Stina<3 Fin dag til deg<3

 3. Sandra Johansson says:

  Så glad att jag “återupptäckt” din blogg, följde i så många år tidigare. Men slutade läsa bloggar av nån anledning. Alltid fått massa inspiration och man blir så otroligt glad att kika in här! Bland annat tack vare dig jag vågade ta steget att starta upp en klädbutik som jag hade för många år sedan! 🙂 Tack för en fin blogg med massa fina bilder & inspiration! Hoppas solen lyser lika mycket i Piteå som i Luleå idag 🙂

 4. Sandra says:

  Lika mycket i Luleå som i Piteå såklart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *