SKÖNA HÄRLIGA SÖNDAG.

God söndag finisar! 

Åh det är så underbart härligt att få säga att det är weeeekend fortfarande!!! Älskar känslan. Och idag strååålar solen och det är en så där vacker höstdag som inte kan bli vackrare. Fåglarna flyger mellan träden i trädgården och Gizella, som sitter i fönstret,  har fullt upp med att få med sig allt de gör…  Samtidigt sitter darlingen här vid frukostbordet (oh yes, blev sovmorgon på oss) och checkar snap + tik tok och jag fick själv nyss en notis på min telefon om min egen skärmtid förra veckan… alltså vad jag snittade på har jag redan förträngt (hjälp vad mycket tid man lägger på att titta in i en liten skärm, skrämmande….) men en sak har jag bestämt mig för: och det är att jag ska ha minst hälften av det nästa vecka!  Så the coming week´s goal: mer bokläsning än scrolling på kvällarna!

Och igår hade vi en riktigt trevlig middag här hemma. Jag hade bjudit över mamma (som är home alone i helgen) + bror och bjöd på en säker klassiker: tacos.  Dukade upp i ljusgården och kryddade bordet med vita pumpor, vackra blomster och en ljusslinga. Perfekt i höstmörkret!  Och tusen T.A.C.K. snälla ni för omtanken och tips ang. Gizella! Jag köpte ny mat igår (Sensible från Royal Canin, den som både Gizmo & Gucci åt) och so far so good!!! 🙂

Lördagsbuketten som består av 3 olika buntar som jag hittade i matbutiken igår.  

 

Bilderna från middagen igår blev lite mörka, fotade försent…, så – nu ska jag faktiskt duka upp på nytt där ute i ljusgården bara för att kunna visa er som inspiration. Så – uppdaterar inlägget när jag är klar! 

 

Lyckades vänta lite för länge så det blev mörkt igår också… ha, ha. Men – det jag vill tipsa om är att krydda bordet med ljus, ljusslingor och pumpor nu i oktober. Det ger så härlig höststämning!  Också är popcornbägare alltid succé! speciellt till barnen.  Men – många popcornbägare är för stora tycker jag men de här, mini, som jag hittat hos Søstrene Grene är perfekt size!  Sen älskar jag de här taco hållarna från Lagerhaus! 

Vi har inte fått upp speglarna på J´s rum på väggarna ännu så man får lite märklig form i de just nu… men – här ser du i alla fall lördagens outfit: linne Lindex, bolero Indiska och favorit byxorna från Gina Tricot. 

 

Med det så önskar jag dig en skön & härlig söndag fylld av feelgood! 🙂

P.S la upp en liten roundtour på Johannas rum på min insta story på morgon. om du vill se.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SKÖNA HÄRLIGA SÖNDAG.”

 1. Charlotte says:

  Vad är det för app? Som man kan se surftiden?
  Känns som en bra pepp för att läsa mer/surfa mindre 🙂
  Kram!

  • Ja verkligen perfekt pepp! 🙂 Men tror inte det är en app?! Min i-phone körde en automatisk uppdatering häromdagen och plötsligt så dök notisen bara upp. Så – testa att uppdatera din telefon (om du har i-phone) så får du den du också ! 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig kväll Charlotte! Kram! 🙂

  • A-L says:

   Det är en ny feature som kommer med iOS 12 för iPhone. Du hittar den under Inställningar. Där finns den som en egen “inställning”. Där kan man oxå anpassa själv för om man vill begränsa tider för vissa appar, schemalägga skärmfri tid osv…

   Lycka till 🙂

 2. Charlotte says:

  Åh- tack båda två! <3
  Uppdaterade precis mobilen – och ska genast kolla efter detta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *