ABOUT LAST NIGHT… !

Det blev inget Sommarkrysset på TV i kväll för det var tydligen fotboll istället så då blev det ett pass vid diskbänken på mig. Inte så festligt på en lördagskväll men tanken på hur skönt det blir att komma ner till ett fräscht kök i morgon bitti gör att det är värt det… !

Och nu då J fortfarande har en vän på besök och JIG ligger så passar jag på att bjuda er på ett bildregn från gårdagens middag. Jag älskar att sitta här ute i ljusgården och blogga med rosa pionbuketter på bordet,  loungemusik i bakgrunden, ett glas vitt och solen som strålar mot träden ute i trädgården.  Det är happiness för mig!  och jag är så glad över var och en av er bloggvänner där ute som följer mig och skriver så fina kommentarer till mig.  Ni förgyller mina dagar mer än ni kan tro! 🙂

Inför gårdagens middag så bestämde jag mig för att bjuda på räkor och hade så lust på färska istället för djupfrysta den här gången så jag sladdade förbi Hemmagastronomi. Ett ställe som jag besöker ALLT för sällan… Det är så fräscht!  Hur som helst- allt gick enligt plan och jag fick mina färska räkor, gott nybakad bröd, favorit godiset (lakrids by bülow bokstaven A! inget annat…) och finaste lemonade flaskorna.

Jag köper inte lemonaden bara för flaskorna är så fina utan för att de dessutom är fantastiskt goda! Så, de fick ligga och se snygga ut tillsammans med bubbel i en cooler under kvällen.

Och ja, alltså jag har tyvärr i.n.t.e. många dukningsbilder att visa er den här gången. Allt gick sååå fort och jag flög runt och piffade helt fram till att gästerna klev innanför dörren…  Men här ser du i alla fall en sneak peak av dukningen till “kidsen”. Och eftersom gästerna hade med sig en cool kille som går i 3:an också så ville jag inte duka fööör tjejigt så – jag gick för candy hamburgare + dessa summer vibes briller (från Rusta). Hamburgaren blev dessutom en symbol för att vi bjöd på hamburgare.

Och alltså färska räkor… det är bland det absolut godaste jag vet om!!!   Glömde dock att fota fatet så det var så där maffigt super fullt av godsaker och kom istället på det då jag skulle duka av… men bättre med ett halvfullt räkfat än inget alls. Ha, ha.  

Hipp, hipp, hurra för finaste Alice! Hon hade fyllt år dagen innan och självklart fick hon en ballong av oss! den hade jag satt fast på hennes stol redan då hon kom och chokladmedaljen med HURRA! text på fick hon ihop med sin present som är en upplevelse… !  Och alltså Johannas paljettopp är jag sååå avis på… hon har shoppat den på Zara i Oslo. 

Fina vänner som vi är så glada över att ha i vårt liv. Och att duka med kul briller kryddar kvällen…

…och bjuder in till att knipsa en massa selfies.  Och ja, girlsen bytte om till den klänning som Alice fick i present av oss då vi var hem till de på middag för en stund sedan.  Kul att kunna “twinna”.  (den fina klänningen kommer från Zara).

Jag glömde att fota min outfit också… men, jag hade på mig topp från By Malina x Lindex kollektionen och en kjol / skjørt från förra året..  Och älskade lilla Gizella ville också vara med på bild. Sötisen. 

Kvällen avslutades med att jag slängde ihop en ny dessert… Jag fäste brownie + jordgubbar på en grillpinne som jag placerade över vaniljglass också chokladsås + floursocker över.  Den blev inte riktigt så snygg som jag tänkt mig så bättre lycka nästa gång… Men gott var det! 

Fina familjen som vi lärt känna genom att Johanna & Alice blev vänner (på nätet!). Sen var vi samtidigt i Dubai och på den vägen är det…  Att få lära känna nya vänner i livet är en skatt ! 

Jag älskar att Johanna använder sin polariodkamera varje gång vi har besök. Den ger sååå fina minnen! 

 

Livet alltså. Jag älskar såna här kvällar då vi har vänner på besök. Det är det bästa jag vet! 🙂

Nu cyklade precis J´s vän hemåt och jag ska gå och avsluta dagen med ett avsnitt av Modern Family tillsammans med mina J.

Njuuut din kväll vidare!

Godnattkram!

 

 

Kategori: Duknings tips, Sommaren 2019 | 2 Comments

2 responses to “ABOUT LAST NIGHT… !”

  1. Anna says:

    Vilket underbart fint hem ni har, gärna fler bilder från ert hus! kram Anna

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Har inte hunnit kommentera men tittar som alltid in här varje dag! Älskade miss June klänningen och Johannas topp så fin! Så härlig middag ni ser ut att ha haft. Va på Lola häromdagen och njöt av att titta, dottern älskade deras provrum, så fina. Och mycket fint hade de från miss june, va en kjol speciellt som jag älskade, och så fina öronhängen ja en massa men blev inget köp, dock i affären brevid andara, köpte jag en fantastisk ring. Sen gick vi till Baru, de har ju flyttat till Surin nu, älskar den butiken, blev en byxdress. Sen tog vi en tuktuk hem till bangtao. Känns verkligen som vi går i dina fotspår när vi är här. Så tack för Lola tipset. Har även gungat utanför Catch (vi dricker ju inte så känns inte som vi har så mycket att göra där inne). Sen har vi ju förstås träffat fina Vicki på miniland som jag har läst så många ggr om i din blogg. Vädret är verkligen helt magiskt här nere så vi har det så gott. Hoppas din mr kryar på sig. Älskar solsängen med. Och hur du matchade med långkjolen häromdagen , ja du märker jag ligger efter med att kommentera. Stoooor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *