ABOUT LAST NIGHT…!

Mina J sladdade förbi Waldorf på väg hem från J´s Street Dance och det passade såå perfekt med mat därifrån till middag idag. Sen har vi suttit och planerat veckan innan vi avslutade dagen med ett avsnitt av “Över Atlanten”. Ser du den serien? Och nu har båda mina J gått och lagt sig och det ska jag också göra när jag postat det här inlägget. Ovanligt tidigt för att vara mig men jag vaknade tidigt idag och kunde inte somna om så det passar mig fint.

Men först: ett bildregn från gårdagens middag! 🙂

Jag tror att JIG knipsade typ 47 bilder av oss och den ena blev tokigare än den andra, ha, ha. Men ja, så här såg vi i alla fall ut då vi var på väg till restaurangen i lördags. Johanna har på sig blus shoppad i Dubai (oh my, som vi längtar tillbaka dit!), jeans från Gina Tricot och sneakers från Fila. Min outfit kommer från Zara (byxorna är ett par år gamla, toppen ny).

Jag hade köpt med mig ballonger att pimpa bordet med. Klarar liksom inte att låta bli för jag tycker att det blir så mycket festligare stämning med ballonger vid bordet. 

Min absoluta favorit förrätt: Kalix löjrom! Alltså såååå GOTT!!! och extra speciellt eftersom min mormor bodde i Kalix så jag har varit där hur mycket som helst i min uppväxt. 

Och färgen på löjromen matchade min super fina present helt perfekt…  Alltså som jag älskar små boxar… 

… och färgen gick igen i forellsåsen till min fisk. Bara en så sak! 😉

Och här ser du vad som gömde sig i paketet! Världens finaste armband!!!  Jag har det sedan tidigare i rosa och vitt och älskar det! Har ett av de på mig v.a.r.j.e. dag! så, önskade mig nu ett i svart att matcha med mörkare outfits i vinter. Åhh jag blev SÅ glad!  Det är verkligen de små detaljerna som gör helheten i en outfit. 

Istället för dessert så gick vi för denna underbart fina tårta som det verkligen stod mitt namn på. Och jag blev så glad då restaurangen pimpade den med tomtebloss. Såna festliga detaljer är helt i min smak ! 

Förutom armbandet så fick jag även den här super fina väskan!  Jag ångrade såå att jag inte köpte den senaste då vi reste till Oslo och sen var den utsåld i deras webshop så jag ringde Beck Söndergaards kontor i Danmark, fick nr. till deras butik i Terminal 5 på Arlanda, ringde dit och la undan den och sen var JIG inom och köpte den på väg till Asien…  

Bjuder på bildtexter till inlägget i morgon för nu blev jag plötsligt sååå trött…zzz…   så sängen ropar på mig…

Jag var så glad över att JIG bokat middagen på Hemmagastronomi för jag hade aldrig ätit middag där tidigare så det var kul att testa och maten + servicen var över all förväntan.  CG´s är annars min favorit här i Luleå, den är lite mer “trendig” och har lite mer “Stockholms feeling” över sig om du förstår vad jag menar?,  Hemmagastronomi är mer “efter-teater-soft” så jag gillar båda på olika sätt. Vilken är din favorit restaurang i Luleå?

Njuuut din kväll vidare!

Kategori: My Birthday | 2 Comments

2 responses to “ABOUT LAST NIGHT…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Så fina! Och så härlig kväll det det ut som, så härliga bilder! Så underbart för din familj och få fira dig, du är alltid så omtänksam och ordnar så fina firanden. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *