ABOUT MY FRIDAY…!

Happy lille lördag mina darlings! 

Onsdag idag vilket betyder lille lördag och att helgen närmar sig! Men hur härlig känsla är inte det? Och det är så lyxigt att J startar skolan 09.30 på just onsdagar för då känns det verkligen som lördag mitt i veckan!  Så på morgon blev det sovmorgon till kl.08 och sen fick vi klart att de ska kicka igång “prosjekt fixa badrummet” igen i morgon efter sommarens semester uppehåll och första etappen blir att de ska riva en vägg så att badrummet kommer att bli större. Åh jag kan nästan inte vänta till allt är klart för det blir magiskt att ha ett nyrenoverat fräscht badrum att kliva in i på morgonen!

Livet i hus alltså… det finns ständigt nya prosjekt att ta tag i och det tar liksom aldrig slut.  Men jag älskar det! och jag har äntligen, 5 år senare, landat i hur jag vill ha det här hemma så idag njuter jag verkligen av vårt husliv. Mycket p.g.a. att corona fått oss att vara hemma det senaste halvåret, herregud, tänk att det gått 6 månader! Uff, jag har en känsla av att det kommer att ta TID innan pandemin är över och nu då smittan tagit fart i flera olika områden igen som tex Stockholm & Oslo (plötsligt känns tyvärr våra möjligheter att resa till Oslo ännu längre bort…) så gäller det att hålla fokus på p.o.s.i.t.i.v.a. tankar och att skapa en härlig feelgood miljö i hemmet som vi trivs i. Speciellt nu då hösten gjort sin entré och vintern närmar sig och vi börjar att tillbringa mer tid inne än ute. Så fyll ditt hem med sånt som får dig att må bra, kanske det är levande ljus, blommor, fina kuddar eller en fluffig mysig pläd som du kan värma dig med framför TV´n ?!  Att “boa in sig” har nog aldrig varit mer värdefullt för vårt välmående och det är perfekt att få sånt på plats nu innan oktober gör sin entré! 🙂

 

Denna vackra bukett, som är en födelsedagsbukett av mina älskade J som jag fick välja själv,  fick bli med mig hem efter en liten handlerunda i fredags och den är precis lika fin idag! Dessa hortensia är mina favoriter för årstiden. Sååå fluffigt vackra och jag blir glad av att se de stå här i vardagsrummet i daggvasen från Svenskt Tenn.  Snittblomster är 100% vardagslycka! 

När man köper en ballongbukett till sig själv…  Alltså diamantringen! Hur stor? Jag köpte den som en symbol för att det är dags för JIG att ge mig en ny ring… Nejdå, ha, ha, den är symbol för att mitt dressingroom / min walk in closet är klar ! så nu har den här ballongbuketten  flyttat upp dit och jag blir lika lycklig varje morgon då jag går in och ser ballongerna flyga runt…  Det gäller som sagt att fylla hemmet med sånt som sprider feelgood & happiness, speciellt i dessa speciella tider.

Fredagen fortsatte med en ljuvlig lunch med min JIG på Hemmagastronomi som har en rosa soffa som det verkligen står Gizmolina på så that´s my corner!  Och den där fiskgrytan… den var SÅ god! 

Jag är katastrof dålig på att gå ut och luncha i vardagen men då JIG är hemma så brukar vi passa på och det är verkligen en lyx med date lunch ! Rekommenderas ! 

Och alltså känslan att hoppa i myskläderna då man kommer hem innan kvällsmyset kickar igång. Love it! Och känslan att prova en riktigt fin present av sin bästa vän… Nej men hur fin blus?!  100% “jag” och jag är så tacksam över att jag fick den hela vägen från Oslo på min dag!  (tusen miljoner tack kära bästa K). Och de här mysbyxorna från Gina Tricot, de är så sköna att både jag och Johanna har de i 3 färger var. Ett tips! 

 

Det blev lite teknikstrul när jag skrev det här inlägget så det var den förmiddagen… men –  glad det fixade sig så att jag kan posta innan jag ska iväg ut och handla till pappa + sätta igång att tömma på övervåningen.

Önskar dig en riktigt, riktigt BRA onsdag fylld av lyckliga stunder!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *