ABOUT VALENTINE´S DAY…!

Tusen miljoooner TACK för alla kärlek som ni strösslar över mig både här och på instagram. Jag är så obeskrivligt tacksam över att jag har dig som min bloggvän och bara så att du vet… jag älskar dig MEST! 

 

♥ Mina kära vänner! ♥

Här har jag tok laddat för Valentine´s Day hela veckan, eller MER än bara den här veckan, också får jag inte ens till att önska er HAPPY VALENTINE´S DAY på själva dagen…  Sååå himla tokigt och jag ber så hemskt mycket om ursäkt… Det sa bara *POFF* så var dagen över för jag och hjärtat åkte runt och spred kärlek efter att hon slutat skolan och sen blev vi bjudna på middag ute på restaurang av mamma & Hans och sen var det läxor för nej ingen hänsyn till Valentine´s där inte, ha, ha,  men det var en kul läxa för Johanna skulle skriva om något som hade med kärlek att göra på engelska, p.g.a. Alla Hjärtans Dag så – hon skrev om hur jag och JIG träffades!  Och vi firar ju faktiskt 14 år i år jag och min Mr.! Alltså va´?!?! HUR kan åren gå så FORT??? jag tycker att det var nyss som jag satte mig på plats 5D och började prata med han som satt på 5F ombord på den där flighten mellan Stockholm och Oslo då jag preciiiis firat min mamma med en familjemiddag och bestämt mig för att NU är det BARA fokus på business den hösten, inga struliga kärleksrelationer, bara jobb i butikerna.  Också typ 12 timmar senare liksom… ha, ha.  Men det är ju just precis det som är så härligt med livet, att vi aldrig vet vad som väntar oss bakom nästa hörn.. eller på nästa flight…

Och vad menar jag då med att jag och Johanna åkte runt och spred kärlek efter skolan igår?  Jo, vi var bl.a. hem till pappa & Inger och bjöd de på fika. Underbart goda Valentine kakor… alltså sååå goda!  Och mitt i allt så dök min bror också upp där så det blev en riktigt, riktigt mysig familjestund.  Vi hade med oss blommor och ballong och servetter med hjärtan på …  och sen, var vi bara hemma blixt snabbt och parkerade bilen innan vi sprang till en buss (ja, jag ville kunna ta ett glas vin till middagen) och sen väntade en riktigt, riktigt trevlig och god middag med mamma, Hans och min bror. Och jag hade med mig blommor + ballong till dom också så jag pimpade bordet på restaurangen med de…  Och på tal om blommor, plötsligt på förmiddagen så ringde det på dörren och mamma + H kom och gav mig en ros!  Man måste ju verkligen bara älska Valentine´s dag!!! och trots att min Mr. lyste med sin frånvaro så blev dagen ändå BRA! 🙂

 

Jag överraskade mitt älskade hjärta med en extra festlig frukost dukning igår. Också fick hon våfflor + jordbubbar eftersom våfflorna är hjärtformade…  Jag vet, jag gick all in. Ha, ha. 

Min älskade dotter. Hon är det absolut bästa som någonsin hänt mig!!! och tänk att jag i många år tänkte att jag inte ville ha barn… också plötsligt mötte jag JIG som på vår 1:a date frågar om jag kan tänka mig barn? och när mitt svar var tveksamt så sa han: om du inte vill ha barn så är det ingen idé att vi dejtar mer… Så – jag gick hem och tänkte ordentligt på saken och ja, the rest is history… Johanna föddes 12 månader senare… Mitt älskade hjärta som är så klok, omtänksam, kärleksfull, omsorgsfull, reflekterad, lyhörd och ja, helt enkelt FANTASTISK!!! 

Min röda päls som var min “julpäls”, eftersom den är röd…, blev en perfekt Valentine´s Day päls…  Rött & rosa alltså, jag älskar matchen!!! 

 

Idag kommer JIG upp till oss och sedan vi sågs senast så har JIG fyllt år, det har varit morsdag i Norge och – Valentine´s day så ja, vi har minst sagt lite att fira i efterskott!  Så – nu ska jag piffa till huset + köra till återvinningen med galet mycket sopor (not so glam…) så att vi kan ha den bästa helgen !!  Och du, jag hoppas att du hade en FIN och kärleksfylld Alla hjärtans dag!? Hur firades du?

Önskar dig en FAB fredag och ett looovely fredagsmys! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “ABOUT VALENTINE´S DAY…!”

 1. Carina says:

  Tack för en otroligt fin blogg med mycket feelgood och glädje!
  Kan inte du göra ett inlägg om ditt arbete? Jag och säkert många med mig undrar säkert vad det är som du arbetat med. Har för mig att du har ett kontor “ute på stan”? Jag är nyfiken och har aldrig riktigt fattat. Fortsätt skriva som du gör!

 2. Ulrika Rutberg says:

  Åh vilket fint och kärleksfullt firande av alla hjärtans dag! En extra dag och sprida kärlek! <3 Vad roligt och fira nu när din man kommer upp. Ha det fint! Kram!

 3. Karin says:

  Ni har verkligen firat V-dagen. Man måste unna sig själv och andra något extra i alla fall en sådan dag. Jag och min man “hamnade” oplanerat på en restaurang som är för bla lantbruksstudenter. Där åt vi dagens:stekt fläsk, potatis och löksås! Ha ha, ingen gourmetmiddag precis men jättegott! Ja, så firade vi vår kärleksdag. Kram till dig från Karin

 4. Anna says:

  Vilken underbar historia du och din man har! Låter som en riktig Hollywoodfilm!

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså så härlig kappa, älskar sånt att man byter just för dagen, sånt är speciellt och gör att världen blir en vackrare festligare plats, både för sig själv och sin omgivning, en härlig egenskap, stor kram

 6. Frida Prydz says:

  Åh vad fint du skriver om att man inte vet vad som väntar runt hörnet eller i ditt fall, på nästa flight, för så är det ju verkligen. Livet överraskar en när man minst av allt anar det och i de fall när det är positiva saker så är det ju så fantastiskt! <3

  Er alla hjärtans dag låter helt fantastisk. Vad heldig Johanna är som har en supermom som dig som väcker henne och överraskar henne så där! Du är så otroligt kärleksfull och en så fantastiskt varm person! En sann inspirationskälla och förebild verkligen!

  Ha nu en riktigt härlig helg med dina älskade! Hoppas du blir firad på norska morsdag 🙂

  Kramar

  PS: Vår alla hjärtansdag-present blev en resa till Bangtao den 11 juli. Underbart!

 7. Josefine says:

  Vilken härlig dag ni haft! Vi firade Valentines på resande fot, men hann med en hjärtfika på flygplatsen i Kuala Lumpur. Nu befinner vi oss i Malaysia, 34 grader och 29 i vattnet – underbart!

 8. Maria says:

  Vilken tur att din MR träffade just dig, som inte ville ha barn, men blev en glad bästa mamma, medan han som ville ha barn inte delar hennes uppväxt mer än nån helg då och då. Livet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *