ABOUT YESTERDAY…!

Happy new week sweeties! 

BAM sa det så var helgen över och jag fick tyvärr inte bloggat så mycket som jag tänkt mig…  Märker att det blir så på helgerna då jag och Johanna är home alone för då vill jag ta tillvara dagarna tillsammans med henne och inte sitta så mycket vid min mac… Och vilken helg vi har haft!!  Fredags kvällen blev soft med indisk tikka masala till middag (en stor favorit) och Let´s Dance. Men DEN besvikelsen då Lance fick lämna, vi tycker att det var Magdalenas tur (det har vi tyckt en stund…) och hade velat se Kristin och Lance i finalen men de är poppis hos folket de där idrottstjärnorna.  Sen, på lördag, så åkte vi iväg och shoppade ny cykel till Johanna. Oh yes, plötsligt bara gjorde vi det och det var en väldigt lycklig darling som cyklade hem från butiken. Och på kvällen var vi bjuda hem till fantastiskt fina vänner på middag, åhh den glädjen över att bli bortbjuden! Vi var så glada & tacksamma på en och samma gång.

Och sen toppades hela helgen med morsdag igår och dagen startade med att J väckte mig med frukost & ballonger på sängen, sen hade vi mamma, H & bror här på fika med tårtor och bubbel också avslutades dagen med att vi blev bjuda på middag på Waldorf (bästa kina restaurangen i stan) av mamma & H efter att jag varit iväg och röstat i EU-valet. Så det blev både en riktigt festlig weekend på oss och en riktigt fin firing av både mig och mamma på en och samma gång! 🙂

Jag är så tacksam över att jag har världens finaste mamma och jag gör själv allt jag kan för att vara den bästa mamman till Johanna.  Men det är inte alltid lätt att vara själv så mycket (vi är tillsammans som familj ca 1-2 weekend / månad) och många gånger kan jag känna mig så otillräcklig… Men vi gör alla så gott vi kan och vi måste tänka att det är det som räknas! 

Jag dukade upp till ett riktigt härligt tårtkalas med princesstårta och gräddtårta och bubbel till det.  Inte ofta jag bjuder över på bara fika men igår så passade det helt perfekt.  Och de fina MOM ballongerna, de fick jag av mitt älskade hjärta.

Jag kan verkligen inte se mig mätt på pionerna… de är sååå fantastiskt vackra! och de kryddar dukningen på alla sätt! 

Till min mamma dukade jag bl.a. med en chokladmedalj, Svensk Dam Tidning (jag köper den varje vecka, älskar allt som har med kungligheter och galor att göra! och sen , då jag läst klart, så får alltid mamma den. Det är en tradition…) och under servetten så gömde jag… 

… en trisslott!  och jag hade köpt en till mig själv också. Men alltså jag har sååå svårt för att ge bort triss för tänk om den man ger till skrapar hem 5 mille?! också sitter man själv utan… (hemska tanke) Det kan ju bli värsta familjedramat! ha, ha. Men det gick lugnt till här igår för ingen av oss vann något… 

Min älskade mamma. Tänk att jag fick bli din dotter! Lyckliga jag.  Och de röda rosorna + ballongerna var också presenter från oss. Svart + vitt + rött = min mammas färger till 110% och hon är verkligen fantastisk på att matcha snyggt! 

Vi skulle avsluta fika kalaset med ett ta en fin bild på oss 3 generationer girls men alltså nej, jag klarade tydligen inte att se OK ut på någon av de 57 bilder som togs. Ha, ha.  Så – får glädjas åt att mamma & Johanna strålar!  Johanna är föresten mina föräldrars enda barnbarn så är vi är en liten familj.

 

Nu ska jag ta tag i allt här. Vi reser mot Oslo om ett par dagar så min to-do-list är så lång idag att jag tyvärr fick droppa min power walk på morgon.  Men kanske jag får till den senare under dagen istället?  Solen strååålar i alla fall (efter en regn med grått trist väder) och J ska hem till mormor och baka efter skolan så jag har en ovanligt lång dag för mig själv och det kunde inte passa mig bättre!

Hoppas att du också har haft en riktigt, riktigt FIN weekend? och att du möter den nya veckan med positiv energi! Det är ju sååå lyxigt att det är kort vecka. J är ledig från skolan onsdag – torsdag – fredag. Wohoo! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “ABOUT YESTERDAY…!”

 1. Lena says:

  Vilket härligt inlägg! Och vilken toppenhelg ni haft. Du mamma är verkligen vacker och ungdomlig. Riktigt cool! Fin fortsatt dag önskar jag dig.

 2. viktoria-pinkpastry says:

  Som sagt wow så fint morsdagfirandet du hade ordnat. Och vilken härlig helg det låter som ni har hat, det förstår jag att du vil passa på och mysa med din lila höna till max. Så snygg hon är din mamma och hon verkar precis som du verkligen ha en känsla för det där att matcha. Stor kram

 3. LLA says:

  Vad blev det för cykel?

 4. Frida Prydz says:

  Åh så fint du hade dekorerat inför morsdag, jag blev riktigt inspirerad och tar det med mig tills det är dags att fixa inför Stellas skolavslutning 🙂 Pioner köpte jag dock redan nu så de pryder mitt vardagsrumsbord just nu. Stod och klämde lite på Lövkojorna som jag ser att du också köpte till dina buketter, så fina ju! 😀

  Och Johanna firade verkligen dig på bästa sätt, herregud vilken omtänksam, påhittig, varm och vacker dotter du har <3 Ni är verkligen ett superteam!

  Och vet du, jag är likadan som dig vad gäller trisslotter. Jag vågar aldrig köpa sådana till andra än min man, mina barn eller mina föräldrar, haha 🙂

  Kramar

 5. Monica says:

  Om du visste hvor herlig din blogg er Fuck perfect Tar meg ofte i at jeg sitter og smiler og ler når jeg leser nettopp DIN blogg. Tror jeg har nevnt det tidligere her også. Du blir som en gøyal venninne. Har fulgt deg i alle år og har handlet flotte klær av deg som du har sendt meg, og da flott pakket inn og med små hyggelige overraskelser i Setter stor pris på deg Skal bli flinkere til å skrive kommentarer til deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *