ABOUT YESTERDAY!

Gooodmorning mina kära vänner!

Men vilken underbart härlig och super spontan lördag vi fick! Det startade med att vi tog en walk ut på isen och där mötte vi för första gången på evigheter kändes det som (i dessa corona tider…) upp kära vänner. Åh det var så fantastiskt mysigt att kunna ses utomhus, på 1 meters avstånd så klart och utan kramar men bara att kunna hänga en stund gav sååå mycket energi!! Sen kom mamma och H också ut till ön och jag bjöd på lite kallt vitt vin och Kvikk Lunsj och plötsligt så uppskattar man sällskapet av familj och vänner på ett helt nytt sätt!

Runt kl. 15 körde vi hemåt, hämtade upp Mc.D. på vägen och precis då vi nästan ätit klart så fick jag ett sms från våra kära grannar som bjöd över oss på “after ski” kl.16. Så – på med kläderna igen och sen blev vi ute på deras gård i några timmar med lagomt avstånd mellan varandra och det var bara SÅ trevligt! Våra andra kära grannar slöt också upp efter en stund så vi var ett härligt gäng som skålade och uppdaterade på allt som hänt sen sist.  Så – snacka om maxad lördag!  vi gick verkligen från att inte träffa några alls i princip sedan vi kom hem från L.A.  till att plötsligt träffa “alla” .  Och efter en heldag utomhus så var det skönare än någonsin att landa inne i värmen i soffan då vi kom hem och vi hade planer om att köra filmkväll men det tog inte länge innan jag somnade…zzz…  Frisk luft alltså… det piggar verkligen upp samtidigt som inget får oss att somna så gott! 😉

Happy lördags girls ute på isvägen.  Det ska bli spännande att se om vägen håller helt till påsk?

Ut på tur aldrig sur… ! Norsk Kvikk Lunsj är ett “must” när man är ute på tur i Norge och plötsligt finns det att köpa hos Rusta! Dagens tips! (finns knappt en norrman som inte har med det i turväskan…) Och när andra kör ryggsäck så kör jag glitterväska fylld av bubbel för just nu är det viktigare än någonsin att vi fångar våra dagar och sprider glädje omkring oss så : en till mig och en till min kära vän. Och vad jag hade i min termos…? Well, gissa! 😉 

En lördagsskål i rosa bubblor var precis vad vi behövde pigga upp oss med! Och sen kan man ju undra hur många fingrar jag har egentligen? ha, ha.  Jag var föresten och fixade mina naglar häromdagen, här hos oss har alla skönhetssalonger fortfarande öppet. Stor kontrast mot i många andra länder… !

Åh det var så mysigt att få hänga med våra kära vänner igen!  Och vi tog bilden väldigt snabbt, sen tillbaka till 1 meters avstånd för vi var alla lika upptagna av att inte riskera att sprida eventuell smitta. 

Jumping of joy! Vänner alltså… the make us happy! 

Och mamma matchade sin röda outfit med sin röda spark.  Sen var det perfekt att hon kunde köra våra väskor tillbak mot stan. Johanna åkte nämligen skridskor ut så vi hade en del “bagage”… 

Kl. 16 checkade vi sedan in hos våra kära grannar som bjöd på “after ski” ute på gården. En perfekt lösning med hänsyn till corona!  K serverade sitt eget bubbel, oh yes! hon importerar en riktigt, riktigt god champagne som du kan beställa på systembolaget! Glömde att ta nummer… ska checka och uppdaterar med det senare!  Och check de corona vänliga snackspåsarna så att vi inte skulle sticka händerna i samma skål. Alla fick en egen påse… ! 

Isbar deluxe! 

Vi kom plötsligt på att vi hade kvar att ge deras ursöta hund (som är jämngammal med Gizella!) sin julklapp som Johanna köpt och Leya var sååå söt då hon öppnade den alldelens själv och sen tuggade hon på presenten heela tiden då vi var där. 

 

Som sagt: vår mest sociala lördag på länge! Så underbart härligt att fylla på med vänskaplig energi!!!

Nu ska jag mysa på här framför Nyhetsmorgon och sen har jag lovat J att vi ska se på Bachelor. Följer du piloten Peter i jakten på kärleken? Jag älskar att följa hans resa trots att jag vet hur den slutar för efter att vi såg avsnittet “The woman tells all” på TV då vi var i L.A. så har jag inte kunnat hålla mig från att checka vem som fick the final rose…  Och ja, man kan utan överdrift säga att han bjuder på den mest dramatiska finalen e.v.e.r…. !

Önskar dig en underbart mysig söndag fylld av feelgood!  🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “ABOUT YESTERDAY!”

 1. Cecilia says:

  Så härlig dag! Blir så glad över att folk vågar sig ut och hitta på saker, har en vän som bor i Spanien och hans barn får inte ens gå ut och leka på gården, helt sjukt. Men du, jag vill inte kritisera här egentligen men med långa naglar med nagellack är det i princip omöjligt att få rena händer. Det kommer samlas massa skit där oavsett hur mycket du tvättar. Kan ändå vara viktigt att veta i dessa tider då handhygien är så viktigt. Det är enkelt att googla om du vill läsa mer.

  • Godmorgon Cecilia! Ja men visst ser världen helt extremt olika ut just nu p.g.a. corona… Sverige har en så otroligt mycket mer “soft” hållning till saken än tex Spanien och Norge. Ganska så ofattbart att det kan vara så! Och ang. mina naglar så är jag fullt medveten om saken tusen tack för omtanken !

   Önskar dig en riktigt fin dag ! Kram! 🙂

 2. Des says:

  Så mysigt ni hade det. Vi drog också iväg med vänner och hade en heldag utomhus med grillning o skidåkning. Idag har vi varit ut oå långpromenad o nu ska jag ladda för en tuff arbetsvecka på sjukhuset.

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så mysig dag! Och din mamma så himla snygg! Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *