ÅH SOM JAG SAKNAT ER!

Mina kära bästa bloggvänner!

Plötsligt ringer min mamma: alltså du inte bloggat sedan tisdag?!? Åh som jag saknar dina inlägg!   Men HJÄLP!!! har det gått sååå många dagar?  förlååååt!!! Jag har tydligen tagit semester men  jag lägger mig med min Mac nästan varje kväll för att blogga  – men somnar…zzz… och sen vaknar med min Mac för att blogga men då har det varit så soligt vackert väder att jag har dukat upp frukost på terrassen…  Och sen var jag sååå pepp på den pressekonferens som skulle äga rum i Norge i fredags att jag inte kunde fokusera på något annat. Tänk – förhoppningsvis så skulle de visa att Norrbottens Län blivit “grönt” och att vi skulle få resa in i Norge UTAN karantän. Åhh som vi längtat!!! Så – vår resa till Oslo var bokad och klar och planen var: 1. pressekonferensen fredag kl.14.00, 2. take off mot Oslo söndag (idag) morgon kl. 08.15.  Men vad händer? Well, inte en gång under pressekonferensen visar de Sverige kartan eller nämner en öppning…  de pratar bara om helt andra saker och när sändningen var avslutad så var vi tvugna att ta ett beslut för att få pengarna tillbaka på resan så det var med stoooor sorg som vi avbokade och såg våra 2 veckor tillsammans med familj och vänner som vi nu inte har träffat sedan 2:a advent (!) försvinna…. Uff,  luften gick helt ur mig och vi blev så ledsna både jag och Johanna att vi gick och la oss rekord tidigt i fredags och sen vaknade jag kl. 05 lördag morgon och kunde inte somna om…

Jag låg och funderade på om vi verkligen gjorde rätt som avbokade?  Men det faktum att det inte ens var säkert att vi skulle komma in i landet och att vi sedan skulle få 10 (!) dagars karantän med en risk på 20.000 i bot / böter om vi bröt den kändes inte speciellt festlig så bara att gilla läget också kryssar vi ALLA fingrar för att de snart öppnar upp för oss för det är ju inte här i Luleå som det varit något högt antal smittade senaste tiden, det är uppe i Gällivare, ca 20 mil från oss! Ett avstånd som är längre än det till Västerbotten! som är ett av de län som de nu öppnat upp till så hela denna saken där Norge öppnat ett län men inte nästa känns bara sååå ologisk och otroligt orättvis.

Men, nu då vi girls är “stuck” här så ska jag fokusera på sånt som gör mig glad och då är bloggen perfekt!!! Åh jag har verkligen saknat att skriva till er och att “prata” med er genom kommentarerna så förlååååt min frånvaro!  Jag skyller allt på corona för den här sommaren och de senaste månaderna har verkligen varit ett undantagstillstånd på så många olika sätt…!

Åh som jag älskar att chilla här hemma på vår terrasse… Och vem kunde tro att vi skulle tillbringa så mycket tid här i sommar? Så otroligt otippat!

Och att avsluta dagarna här i loungesoffan… alltså SÅ skönt! 

Och idag såg det ut så här runt kl. 18…  Jag tankade inspiration och njöt ett glas kallt vitt…  Bästa stunden på dagen!  Och en lite kul sak är att jag plötsligt får köpt det här favorit magasinet hos Pressbyrån här i stan, tidigare har jag alltid bara hittat det på flygplatsen i Bangkok… ! 

 

Nu ska J få cykla iväg och hämta pizza till oss och sen blir det mysmiddag här ute i ljusgården.

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig kväll!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2020 | 6 Comments

6 responses to “ÅH SOM JAG SAKNAT ER!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh har saknat dig! Söt mamma du har. Förstår att ni blir besvikna. Ja fy för denna sommaren, skönt när nån beklagar sig. Jag vill inte slösa bort min tid på att deppa, men ibland bara sköljer det över mig. Sen är det klart att jag är tacksam för hälsan ekonomi osv. Som du skriver gör din blogg mig så glad så glad det gör den alltid. Tack för att du finns, stor kram!

  • Åh men du alltså… Tusen 1000 miljoooner TACK för din underbara feedback och alla fina ord Viktoria! Du anar inte hur mycket det betyder för mig att få känna din glädje över att jag bloggar igen! Det peppar och inspirerar mig enormt! 🙂 Och nej, vi vill ju absolut inte slösa bort tiden på att deppa men efter denna corona sommar så är det verkligen inte konstigt att det sköljer över oss ibland… Och den känslan då vi fick inse att vi inte kan resa till Oslo… orkar inte…

   Nej, nu är det 100% fokus på positiva tankar och tack vare dig är jag såå bloggpepp!!! Stor tacksam kram! 🙂

 2. Anna says:

  Härligt att höra ifrån dej här igen! Vi avslutade precis också vår helg här med att hämta pizza och sitta och äta ute under äppelträden. ser fram emot fler feel good inlägg! Ha det fint!
  / Anna

  • Åh men tusen miljoner TACK för din härliga feedback och underbara blogg pepp Anna! Nu blev jag såå glad ! 🙂 Att få höra att ni som följer mig uppskattar mina inlägg är det som inspirerar mig mest i mitt bloggande! Och så mysigt det låter med pizza under äppelträden. Hoppas att kvällen är magisk !

   Önskar dig en riktigt fin avslutning på helgen! Kram! 🙂

 3. Tina says:

  Ja det är supertrist för hela världen att vi befinner oss i en pandemi vi inte ens i vår vildaste fantasi kunnat tänka oss! Och ännu tristare att lättade sanktioner och reseråd gör att pandemin ökar i kraft runt världen. Bara för att man får så kanske man inte bör. Jag tycker att ni tog rätt beslut att vara en del av lösningen och inte en del av problemet – stayhomestaysafe. U go Girls!

  • Thanx for the support Tina!!! Vi kan verkligen behöva lite “u go girls” nu då vi helst hade varit i Oslo… Men det känns absolut som rätt beslut att stanna hem. Att våra nära och kära ska få vara friska är prio 1 ! Sen har jag så svårt att förstå alla som är ute och reser och solar på fullproppade beacher som om inget hänt… Hur är det ens möjligt ? Jag förstår ingenting och tänker precis som du skriver att jag hellre är en del av lösningen än problemet…

   Önskar dig en underbar start på veckan! Stay safe & Stay positive! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *