ALLA FÅR DRÖMMA!

Då har jag kört J till dagens första dansträning. Hon har 3 pass idag p.g.a. extraträningar inför BC Luleå matchen imorgon och Mellofesten nästa helg så mycket dans blir det…  Och här hemma sitter jag på rumpan och jobbar och jag såg en kommentar om att jag inte kan skriva The Sky is the limit när jag inte ens kan komma mig ut av huset till mitt kontor?! Lite som att jag borde inte snacka om sånt jag inte levererar.  Jag tycker att det är så trist att man väljer att se det så. Jag tänker istället så här: att alla! oavsett om man ligger, sitter, står eller går har en möjlighet till förändringar. Varje dag hela livet kan vi starta på nytt! Och min blogg har jag i snart 13 år använt till att peppa, motivera och inspirera alla mina kära bloggvänner om att förverkliga sina drömmar och att tänka att The sky is limit !  för 2020 kan man driva business från badkaret om man vill. Det spelar ingen roll var man är eller hur man är –  alla har möjligheter att starta en ny livsresa precis när som helst!  och det är just precis det som är så otroligt super inspirerande!!!

Och en kul sak med tanke på att jag alltid lever efter att ingenting är omöjligt är att Johanna drog igenom en redovisning hon ska ha i skolan i morgon innan hon åkte på dansen.  Redovisningen handlar om mig och min livshistoria, och hur jag inspirerar henne till att tänka att allt är möjligt och till att sprida positiv energi till alla omkring sig varje dag och därför ser hon mig som en stor förebild.  Jag blev så rörd av att höra allt hon skrivit… mitt älskade hjärta. Att få höra att jag är en förebild för henne just utifrån de sakerna som jag brinner mest för får mitt hjärta att svämma över… ! 🙂

 

Jag kom plötsligt på att JIG har en del bilder från Thailand i sin telefon, inte i närheten av så många som jag hade i min så klart, men ändå…  Här är vi på en long tail boat på väg från Bon Island på nyårsafton. 

 

Nej, nu jäklar åker granarna ner i källaren så nu ska rumpan få jobba upp och ner i trappen! ha, ha.

Njuuut din kväll! 🙂

Kategori: Thailand 2020 | 6 Comments

6 responses to “ALLA FÅR DRÖMMA!”

 1. LLA says:

  Strunta i negativa kommentarer. Hen ser inte hela din värld, bara den du väljer visa upp. Jag håller fortfarande tummarna för din telefon, hoppas det löser sig. Lova att berätta i så fall!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Hon är för fin din lilla höna, så underbart att läsa! Hon verkar precis lika underbar och omtänksam som du! Kommentaren känns bara så trist. Tycker du är fantastisk på alla sätt och det är inte bara de som du åstadkommer där hemma och med Johanna och allt om kring, man får ju även komma i håg hur du möjliggör all din mans framgång eller er framgång, både genom all roddning samt pepp. Stoooor kram

 3. Ulrika says:

  Åh vilken fantastisk dotter du har. Hon verkar omtänksam och hur underbar som helst. 🙂 Att hon redovisade om dig och din livshistoria. Det är ju viktigt att sprida positiv energi omkring sig. Du är ju så bra och peppa samt sprida god energi via bloggen. Skickar en kram!

 4. Lene says:

  Jeg synes Johanna har samisk utseende, har dere noen samiske røtter?

 5. Emma says:

  <3 Du inspirerar mig iallafall. Folk som skriver sånna kommentarer kan inte m bra. Kram!

 6. S says:

  Ja jag ser också samiska drag! Har någon av er samiska släktingar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *