JOHANNA + GIZELLA = SANT.

K.ä.r.l.e.k.

Jag blir så varm i hjärtat då jag tittar på den här bilden… alltså den kärleken som finns mellan Gizella och Johanna, den är helt unik och fantastisk. Gizella fullkomligt ä.l.s.k.a.r. Johanna! och så här sitter de och myser varje dag efter skolan. Och du skulle se dem nu… varje kväll då J lägger sig så kryper G upp i hennes säng och sätter igång och tok spinner och lägger tassarna över J´s arm, också somnar de så… Men J fixar inte att ha G i sängen hela natten (hon väcker Johanna…) så jag får tyvärr gå in och ta ut henne när J har somnat. Något jag nyss var upp för att göra men alltså jag fixade inte att ta bort henne för hon låg sååå mysigt mot en sovande Johanna… Mina små älsklingar!  Och idag förtjänar verkligen G extra mycket kos för vi har i varit med henne till Djursjukhuset, hon hade tyvärr fått tovor i pälsen så hon behövde en klipp och ja, det känns otroligt skönt att ha det gjort för SOM jag gruvat mig till att åka dit eftersom mitt senaste besök på Djursjukhuset var då jag var där med Gucci som skulle somna in för nästan exakt 1 år sedan…   Det gick bra idag men jag grät i väntrummet och då sköterskan visar in oss i e.x.a.k.t. det rum som jag och Gucci var i då sprack det för mig…  alltså kunde inte ge oss ett annat rum?  Men, allt gick i alla fall bra så nu är Gizella julfin och jag kan andas ut och äntligen stryka saken på min to-do-list. Puh… !

Tänk – i morgon öppnar vi lucka nr.7! och i dagens lucka så fick J en unicorn som växer i vatten (typ som ett ägg också kommer det ut en unicorn då det varit i vatten en stund….). 

Nu är jag mitt en liten om-möblering av vardagsrummet för i morgon får jag en efterlängtadfinmöbel” som kommer skapa underbar stämning i jul levererad. Åh som jag gleder mig!!!  måste bara komma på var jag ska placera den?… inte det lättaste nu då min gigantiska gran också flyttat in… Kan du gissa vad jag beställt? 😉

Njut kvällen vidare!

 

Kategori: Allmänt, Gorgeous Gizella | 3 Comments

3 responses to “JOHANNA + GIZELLA = SANT.”

 1. Lisa says:

  Så underbart att se kärleken mellan dem! Vet precis känslan, med vår ena hund fick vi också gå in i samma rum där vår anfra älskade hund fått somna in ett knappt år tidigare. Han var var 2 år gammal och fick akut njursvikt. Den känslan var extremt jobbig!
  Älskar för övrigt din blogg med bösta juökänslan!

 2. D says:

  Elektrisk peis? Eller har dere ekte peis hos dere kanskje? 🙂

 3. Anna says:

  Var hittar man en sådan enhörning? Låter som en toppenkul julklapp till min lilla hästtjej:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *