ÄLSKAR LÖRDAGAR!

Happy lördag mina solstrålar!

Solen strålar eller ja, här inne i Casa Gizmolina i alla fall för nu ser jag att den har försvunnit ute men den kommer säkert tillbaka snart!  Jag sitter med hårrullar efter en super soooft start då vi legat och myst i stora sängen alla 3 + Gizella med Nyhetsmorgon på TV´n.  Bästa starten på en lördag!!!  Och jag fick vara så STOLT kusin till Stefan som spelade trummor till John Lundvik på morgon OCH i Idol igår kväll.  Han är en riktig stjärna!!! och jag vet hur sjukt mycket träning, från väldigt tidig ålder, som ligger bakom hans framång. You gooo Stekiz!!!

Och då vi låg där uppe i sängen på morgon så ringde plötsligt pappa och bjöd hem oss så vi ska vara där kl.13 och nu är klockan 12.42 så bäst jag sätter fart för vi borde redan sitta i bilen. 🙂

Min frukost! och dagens “Happy Card”. Jag och Johanna drar varsitt varje dag och de förgyller verkligen frukosten. Sen är ni flera som frågat mig om vilka som är mina favorit magasiner? Well, jag köper ALLT för många men – det är tyvärr inte så många som inspirerar mig lika mycket längre…. Amelia har jag börjat köpa ibland, och nu gjorde jag det för att jag var nyfiken på intervjun med M.Graaf men nja… den är inte 100% min smak… Och norska Costume (med Kyrre / KYGO och hans girlfriend på coveret) gillar jag men den är inte WOW!  Ska ta och fixa ett inlägg då jag skriver om mina favoriter!

…och mina skor… undrar vilka jag ska lufta idag?  måste passa på innan snön kommer… ha, ha. Och jag vet inte hur många guldskor jag har? Jag ä.l.s.k.a.r. guldskor! så fort jag hittar ett par med bling eller gulddetaljer så dras jag till de som en magnet och jag hittar många av de i Thailand, alla på nedersta trappsteget har jag köpt där, mina guld Gucci´s köpte jag i Hong Kong (fick de i födelsedagspresent) och de guld-glittriga vid sidan om hittade jag i Köpenhamn. 

 

Önskar dig en magisk dag fylld av härlig avkoppling! 🙂

Och du, om du ska ut på shopping så är det -25% på allt hos Indiska, 25% rabatt på alla barnkläder hos Lindex och lösviktsgodisetsdag hos Hemmakväll.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “ÄLSKAR LÖRDAGAR!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så mysig er dag låtet. Ja hemmakväll har vi inte missat dotterns favvis. Har varit och bunkrat, när hon fyller år i februari vill hon ha prinsessan över godislandet kalas, så jag köpte såna Marabou 200 g i mängder och tänkte lägga i gästernas påsar, de håller ju, för hon har bestämt att de ska va godis i överflöd, så då tänkte jag de ser stora ut i Goodie bagsen! Men ska nog skicka dit maken med så han kan köpa några till de är ju Marabou man kokar bästa fudgen på och de går med åt 😉 ja man är tokig som bunkrar 😉 åh du passa på med skorna så vackra, snart som du säger är det helt andra skor som gäller. Önskar er en härlig lördag stor kram!!!

 2. Tina ME says:

  Mysig morgon. Och här i Stockholm har det regnat hela dagen… Jag älskar verkligen dina guldiga skor längst upp till vänster. Underbara! Kram //Tina

 3. Anette says:

  Hvor er den nydelige tallerkenen fra? Love IT!! Så mange fine sko… 🙂 Hilsen Anette

 4. Jennie says:

  Hej
  Jag är nyfiken på era ”happy Cards”. Var får man tag på såna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *