ÄNDRADE PLANER…

 

Mina kära bloggvänner! 

Förra veckan blev mitt flyg till Köpenhamn inställt, sen blev mitt flyg hem från Köpenhamn inställt samtidigt som Johanna svimmade på stan mitt bland främmande människor (inte kul att få det telefonsamtalet då jag satt fast i Cph och precis fått veta att jag måste övernatta i Cph), sen fick jag inte mitt bagage då jag äntligen kom hem, igår gick bilen sönder och idag fick JIG ställa in sin planerade Luleå resa p.g.a. att han ligger sjuk i Oslo så vi får ställa in det planerade födelsedagsfirandet av honom i morgon…   Hur mycket otur kan man ha på en och samma gång?  Oh my… Känns som att det räcker nu så jag kommer att gå ALL IN för att vi girls ska få en riktigt fin helg med massa mys också får vi helt enkelt fira JIG vid ett senare tillfälle istället.  För… livet handlar inte alltid om hur man har det utan om hur man tar det… !

Och fredag idag och jag tog en walk med darlingen till skolan och ramlade. Alltså det är såå halt så där låg jag i snön och tyckte synd om mig själv. ha, ha. Nejdå, det gick fint och jag kunde halta hem igen.  Nu försöker jag få tag i verkstaden för att få kontroll på bilen för det vore sååå skönt att ha den i helgen och sen blir det jobb + helgfix.  Ibland måste man verkligen “restarta” sitt mindeset så att man inte fastnar i fel tankar så – nu ska jag slå på hög BRA musik och dansa mig in i duschen. Skickar massor med PEPP och energi till oss alla !!!  🙂

 

Åh som jag älskar att lounge hänga! Här åt jag frukost i SAS loungen i Köpenhamn förra lördagen, riktigt tidigt på morgonen. Lyxade till det med ett glas vitt för klockan är ju alltid 12 någonstans i världen… ha, ha.  Och de där hårrullarna på bilden, jag använder helt lik då jag rullar mitt hår. (kardborre rullar).

Som jag älskar detta häng med en mix av rosa och beige… Alla plagg kommer i butik aw -19 och jag knipsade bilden på mässan i Köpenhamn. En kul sak är att det här märket var ett av mina första och mitt bäst sålda i min butik Gizmo & Co. och nu då jag gick runt på mässan så kunde jag konstatera att alla de märken som jag handplockade till min butik för 17 år sen fortfarande är de som jag gillar bäst… ! 

Jag upptäckte att jag inte har en enda bild av mig själv från mina dagar i Köpenhamn. Sååå tokigt!!  så – får bjuda på en o-piffad morgonbild. Älskar pyjamasen från Indiska (byxorna) och den sköna polotröjan är en favorit…  Och ja, så här ser jag ut då jag följer J till skolan på morgon.  I pyjamas. ha, ha.  (men nu då det är så kallt så åker Juicy byxor på istället).

 

Nu fångar vi fredagen och fyller den med positiv energi!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “ÄNDRADE PLANER…”

 1. Lena says:

  Du passar jättefint i uppsatt hår 🙂

 2. Nina says:

  Helt rätt inställning!

  Du fyller mitt liv med så mycket positiv energi och ger mig knuffen i ändan att fylla den med mer än bara jobb och dagishämtning/fritids! Älskar dina peppiga inlägg och går ofta tillbaka och läser!

  Kram och Glad fredag!

  • Åhhh vilken fantastisk kommentar du bjuder mig på idag då allt inte riktigt gått helt som planerat… Tusen 1000 MILJONER t.a.c.k. !!! Du gjorde precis min dag Nina !! 🙂 mer än du kan tro… (har tårar i ögonen…)….

   Det är när jag får sån här feedback som jag känner att varje minut jag lägger på min blogg är SÅ värt det… blev faktiskt lite tom för ord nu av glädje & lycka!

   Önskar dig en magisk weekend fylld av feelgood och lyckliga stunder!

   Stor varm och tacksam kram! 🙂

 3. Silje says:

  Uansett hvor uheldige dere er er du positiv og inspirerende!
  Ha en strålende helg

  • Åh det var väldigt, väldigt snällt sagt Silje… Tusen 1000 miljoner TACK för dina fina ord! 🙂 De värmer mer än du kan tro… !!! och nu blev min eftermiddag lite ljusare tack vare dig!

   Önskar dig också en strålande weekend fylld av happiness! Klem! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Som sagt helt rätt inställning. Men så snygg!! Så snyggt matchat och ja så snygg, usch du skulle se va jag skrotar runt i här hemma, du är alltid så chic, härligt man blir glad! Så spännande de där med mer shopping ser fram emot att se vad, stor kram!

 5. Anna says:

  Du är så vacker!!!!!

 6. Cissi says:

  Ja detta verkar vara en otursvecka… Själv var jag tvungen att åka med en kraschad dator( som jag såklart inte säkerhetskopierat på ngn extern hårddisk) till verkstan och hoppas nu på att de kan rädda innehållet Idag var vi också tvungna att lägga in vår katt som för andra gången tuggat i sig nerfskott( tillbehör till Nerf Guns). Sist han gjorde det så var de tvungna att operera men nu kanske vi har tur och han har lyckats få upp dem själv… Önskar dig avkopplande och framförallt lugn helg. Som grädden på moset har min son fått influensan också så vi kommer ha en helg i sängen mest.
  Kram Cissi

 7. Pia says:

  Din inställning gör att du klarar allt ! Och när man tänker efter så kunde så är varje sak inget allvarligt men räcker för att putta ner en.
  Sen i halkan så rekommenderar jag icebugsskor men du giller väl de lika bra som en cykelhjälm, haha.

  Önskar er tjejer en härlig lugn myshelg !

  • Anitha says:

   Icebug-skor är det absolut bästa man kan ha på vintern! Jag går inte en meter utan mina och det finns många snygga och varma modeller att välja bland. Enda nackdelen är väl priset…

 8. Karin says:

  Du är vacker, glad, positiv, skojig, intressant etc. Det är därför jag läser din blogg. Kram från Karin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *