ANOTHER DAY IN PARADISE…!


Goooodmorning darlings! 

Här startade jag dagen på gymmet runt kl.08.30 och körde 60 min på löpbandet. Det var lika galet varmt som igår (det är svimma varning på värmen jag kan säga…) men jag kämpade på och lyckades ändå springa halva tiden och köra power walk halva. Såå fantastiskt skönt!!!

Sen fick vi leverans av tvättmaskinen som varit inne på service och det var right on time kan jag säga för idag fick jag träna i bikinibyxor istället för trosor för allt är smutsigt… Ha, ha.   När servicekillarna varit här så stack mina J iväg ut för att luncha och gick ner till resturangen här hemma på resorten och beställde in thaimat. Och precis då jag ätit klart så kom det en regnskur så nu sitter jag uppe på terrassen och passar på att posta ett inlägg. Och där kom mina J hem igen… så mycket för den egentiden, ha, ha. Nejdå, det är mysigt att de är tillbaka så snabbt för i morgon startar J på International Summer School så dagen idag ska njutas lite extra. Så – nu blir det poolhäng på oss i eftermiddag. Livet här är bra skönt alltså! 🙂

Det är en terrasse utanför gymmet som jag knipsat bilden ifrån. I huset rakt fram bor vi (bakom palmerna) och det är så otroligt lyxigt att ha så nära till gymmet.  Behöver bara gå över bron över poolen så är jag där. Love it! 

Jag är lika stolt över mig själv varje gång som detta händer!!! 

På väg till & från gymmet så passerar jag detta underbart fina andehuset och nu, de är “Buddha celebration” i 2 dagar här i Thailand så är de extra fint pyntade.  Åh jag önskar att vi hade ett sånt här i trädgården hemma i Sverige också. 

Ser du alla de små figurerna…?  det är lite som ett dockhus…

Soooo beautiful ! 

Dagens lunch: chicken cashew nuts. En favorit! Och ser du att de har en sån där blomma som jag köpte igår i vasen? En “celebrating Buddha” blomst.

 

Nej nu ska jag gå ner till min solstol vid poolen och bara ligga där och njuta… Livet här nere är bra soft & skönt alltså! och det gäller att fånga dagarna för plötsligt är vi hemma och går runt och längtar hit igen… !

Önskar dig den BÄSTA dagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina Phuket, Sommaren 2019, Thailand 2019 | 4 Comments

4 responses to “ANOTHER DAY IN PARADISE…!”

 1. Katrine says:

  Ser bare ett bilde.

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Ja hoppas ni njuter ordentligt! Vi längtar tillbaka så, här hemma är bara grått. Min stackars flicka har varit på så dåligt humör sen vi kom hem hon tycker det är så trist här hemma. men mina dagar förgylls så av att logga in här och få se era magiska dagar, så känns lite som mitt njut fortsätter tack vare dig helt magiskt. Stor kram

 3. Elin says:

  Åh vad jag blir sugen på Thailand! Har inte varit där på 15 år, så det kanske är dags nu? 🙂

  Älskar också dina inlägg extra mycket när ni är i Thailand! De har det där lilla extra precis som jag minns landet. Gillar alla dina inlägg såklart, men dessa bara extra mycket.
  Hade inte ni en till lägenhet där?

  Ha en fortsatt fin vacation!

 4. Elin says:

  Så deilig med gym nært! Da har man færre unnskyldninger for å la være å trene 😉 Hvor langt/lenge går du når du går runden din hjemme?
  Fortsatt god sommer!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *