ÄNTLIGEN 2 PARASOLL!

Goood tisdag mina kära vänner! 

Tisdag idag och det har regnat på förmiddagen så det passade perfekt med ännu en lyxigt härlig sovmorgon. Och nu gick mina J iväg ut på “pappa / dotter” lunch och jag ska passa på att montera upp en gardinstång upp på J´s ena rum.  Sen blir det hemmafix fram till att jag ska till frisören.  Det är dags att “hissa” mina Hair Talk´s för nu har det redan gått 8 veckor sedan sist det blev gjort. Och då de ska hissas så passar jag på att slinga också. Jag är tyvärr inte helt nöjd med håret just nu så fingers crossed att det blir till det bättre!

Och jag veeeet, jag har kvar att blogga om vår upplevelse av Pite Havsbad men det kommer! Måste bara ha tiden att skriva om det för den servicen & miljön kan verkligen diskuteras… 😉

 

När vi köpte loungegruppen så flyttade jag över vårt parasoll till andra sidan terrassen och eftersom jag älskar symmetri så är jag sååå happy nu över att vi äntligen har fått på plats ett till!  Det som står vid sidan om solsängen. Det andra syns inte på den här bilden men… 

… här ser du båda!  Plötsligt blev det precis så där fint som jag såg framför mig att det skulle bli!  Och att placera parasoll på båda sidor ramar in terrassen på ett riktigt bra sätt. Me like! 

 

Bäst jag går upp och monterar nu innan mina J kommer hem igen.  Tiden går alltid sååå fort när jag sätter mig och bloggar för då försvinner jag in i min bloggvärld som jag älskar så mycket…

Nu fångar vi juli månads sista tisdag för den här gången! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2020 | 7 Comments

7 responses to “ÄNTLIGEN 2 PARASOLL!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så fint! Ser fantastiskt mysigt ut att få sitta på er fina altan i er underbara trädgård. En riktig oas. Stor kram

 2. Camilla says:

  Wow, så snyggt och genomtänkt! Du har verkligen sinne för både helhet och detaljer. Stor kram!

 3. Petra says:

  Hej,
  Jag är numera en trogen läsare av din blogg och fd lulebo. Din blogg är en av få jag verkligen följer och tycker om. Jag skulle vilja ge dig ett tips (i all välmening). Tänker på det här med Piteå havsbad…… Jag läste ditt inlägg för en vecka sedan om att du skulle göra en utvärdering av stället nästa dag. Har väntat och sett fram emot det sen dess och blivit lika besviken var dag som gått utan detta inlägg.
  Nästa gång du lovar något liknanade så skriv då inte att du ska göra det en viss dag. Då slipper du vara stressad över att du inte hållit det du skrivit och vi läsare blir inte besvikna. Som sagt, bara av omtanke om dig och dina trogna läsare. Hoppas du har en fin sommar! Allt gott!

 4. Lena says:

  Ja ta mig tusan vad fint med parasollerna! Tummen upp.

 5. Ida says:

  Hej! Det blev ju huuuur fint som helst!
  En fråga om ditt hairtalk, hur gör du för att det ska hålla färgen? Mitt ”färgas” in varje gång men sen försvinner det efter första tvätten och blir lite gult..
  Använder du några bra produkter för att hålla färgen så fräsch?
  Mvh Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *