ÄNTLIGEN SOL!

Gooodmorning mina kära vänner! 

Här blev jag uppe till 03 i natt. Jag var nästan alltid uppe så sent förut men nu var det en stund sen så det var tungt när klockan ringde 07.15…zzz… Oh yes, jag fick lite sovmorgon idag eftersom målaren inte skulle komma förren runt 07.30. Lyx, lyx, lyx! för jag är verkligen tom för energi om dagen. November är min värsta Luleå månad p.g.a. det totala mörkret, men idag strålar solen, för första gången på veckor (känns det som…) och det hjälper SÅ mycket. Allt känns lite lättare när solstrålarna lyser in och sprider glitter i huset och det ger mig den energi jag behöver att möta dagen. Sen blev man ju lite pigg av att få höra vad “Årets Julklapp” är… ett Stormkök!  2020 alltså… what a year!

Och idag onsdag, lille-lördag!, och om man ska tro väderprognosen så ska ett snöoväder dra in över oss i morgon och lämna mer än 2 dm efter sig så idag är det fullt fokus på att preppa hagen inför vintern. Igen. Vi hade ju värsta vintern i oktober och då fick jag gjort det mesta men jag saknar fortfarande ett överdrag till vår looungegrupp så det måste fixas också ska mer belysning upp. Också granen på framsidan… nej men den har blåst omkull sååå många gånger i veckan att den nu ligger på backen på uppfarten till huset…  Men idag ska den upp! för när snön kommer så ska det dessutom bli freezing cold så förhoppningsvis fryser den fast och kan stå där och förgylla Casa Gizmolina de kommande månaderna.  🙂

 

Alltså jag är så otroligt lycklig över min nya walk-in-closet.  Och en dag, då jag låg där inne på golvet och bara tog in känslan av att jag tömt och rensat detta KAOS till rum, målat golvet, fått på plats inredning och sen hängt in kläderna… Nej men SÅ underbart!!!  Garderoben blev min absolut BÄSTA födelsedagspresent till mig själv. 

 

Nu ska jag göra mig klar för att åka ut och handla till mina föräldrar. Både mamma & pappa har gjort sina handlelistor klara och till pappa handlar jag alltid på Stora COOP och till mamma på ICA Kvantum. Sen ska jag visst en sväng på Blomsterlandet också vilket passar mig bra för då ska jag passa på att köpa en till gran att ha vid ytterdörren + grankvistar att dekorera med. Jag handlar med både munskydd och plasthandskar för att på bästa sätt skydda mina föräldrar, och mig själv.

Önskar dig en en riktigt fin dag!!! 🙂

Och som skolministern precis sa på presskonferensen: var en bra förebild för era barn i denna tuffa tid genom att hålla humöret uppe för om vi sprider härlig feelgood omkring oss så smittar det av sig.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ÄNTLIGEN SOL!”

 1. Anna says:

  Men alltså DRÖMMEN att få kika in i din walk-in-closet!! Pretty please <3

  Önskar dig en alldeles magiskt fin dag!
  Stor kram

 2. A says:

  Vi har ju haft ganska soligt i Luleå under November förutom senaste dagarna, men det är lätt att glömma så fort himlen blir grå. Mitt tips är att fixa utemöblerna pronto för imorgon kommer det mycket snö, upp till 30 cm vid kusten enligt tidningarna.

 3. Ida says:

  Alltså jag skrattar så mycket just nu, ett stormkök?! Tycker mycket om att vara ute i naturen, men hade väl tyckt att det var en så där festlig present. Lite, “ja men nu när du inte kan gå ut & äta på restaurang kan du ju i alla fall gå UT & äta själv i skogen!”

 4. Lena says:

  Vilket härligt “Feel-good” inlägg.

 5. Pia says:

  En kommentar ang bloggdesignen! Upplever den för bred det är jobbigt att läsa !
  Sköt om dig och de dina ! Tyvärr blir det bara värre och värre för varje dag och klumpen i magen växer. Men man får hitta guldkorn och nya förhållningssätt.

 6. C says:

  Hej AS!
  Även om jag skrivit kritiska kommentarer (enligt mig inte alls elaka eller personliga påhopp) kring ditt tänk gällande resor och Covid så vill jag bara säga att jag älskar din blogg! Så fin och perfekt som distraktion från omvärlden – jag har inte läst på ett tag och såg att du tagit illa upp av en del kommentarer, syftar du på ngn av mina kommentarer så vill jag verkligen be om ursäkt!
  Jag vill absolut inte framstå som en mobbare – kanske regerar jag (för) starkt då jag jobbar inom vården? Hur som helst – inte okej och jag vill be om ursäkt för det ❤️
  (Om ngn läser så vill jag också påpeka att flera använder ”C” som namn så om d är ngn otrevlig kommentar så kommer den nog inte från mig…men det ser ju AS men inte andra läsare)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *