ÄNTLIGEN SOMMARKÄNSLOR!

Gooodmorning mina finaste bloggvänner! 

Alltså känslan att få vakna till att det är GRÖNT ute, varmare och stråååålande sol från klarblå himmel är ju inget annat än helt magiskt!!!  för det är ju så här uppe i norr att det går från vinter till sommar med en smäll och det är nu det händer och det är så otroligt efterlängtat så jag vaknar med ett smil! och ser sen Johanna cykla till skolan i klänning för första gången 2021. Det, om något, är ett lovely sommartecken!

Och nu ska jag kasta mig i duschen för om en stund ringer min kära bror på dörren och vi ska fortsätta där vi avslutade igår. Sen kommer JIG hem igen runt lunchtid (älskar körningarna till Luleå Airport, de påminner om det härliga livet före pandemin…) och det gör även min mammas Hans som har varit på cancerbehandling i Finland i 9 veckor.  Så i kväll har både jag och mamma våra Mr. back in town! 🙂

 

Att få starta varje morgon här inne i min walk in closet gör mig lika lycklig varje dag.  Det ger mig energi, inspiration och massor av feelgood!  Och de där virkade shortsen blir dagens tips! Så sköna med resår i livet och super snygga!  Du hittar de hos Zara.

 

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin torsdag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

35
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “ÄNTLIGEN SOMMARKÄNSLOR!”

  1. Marit says:

    Jag skulle vilja se mer bilder från dina projekt, inte bara det färdiga resultatet utan före och under. Som nu när du skriver att ni fixar ett arbetsrum, visa lite hur det ser ut och när ni fixar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *