ÄNTLIGEN SOMMARVÄRME!

Mina kära fantastiska bloggvänner! 

Det var den långhelgen… POFF!! sa det så var den över och jag konstaterade precis att jag inte skrivit till er på flera dagar. Sååå dumt.  Men sommarvärmen gjorde ä.n.t.l.i.g.e.n. sin entré här uppe i norr så jag har prioriterat att vara ute och det har varit helt amazing! Alltså bara det att kunna sitta ute på terrassen för 1:a gången i år, och att få ta ut alla kuddar och piffa och ställa ut olivträden + + som stått “on hold” inne i ljusgården i väntan på värmen… Åhhh jag har inte ord för hur ljuvligt det har varit! som balsam för själen… grädden på moset… , kalla det vad du vill! ha, ha.  Och aldrig har väl lite sommarvärme känts så fantastisk som efter den helt galna långa vinter vi haft!  sååå mycket snö och kyla… trodde en stund att vi skulle ha snö helt till midsommar och det kommer vi kanske ha också…? om jag inte tar och skottar ut snöhögen som håller sig fast i skuggan i ett hörn på gården…  oh yes, än är inte alls snö borta. Men det går år rätt håll… !

Så, vad har vi då gjort i helgen? förutom att vara ute?  (och förutom att gå runt och vara sjukt avis på JIG som var i New York…och dessutom på en utsåld KYGO spelning i Brooklyn…) , well, eftersom jag har varit home alone med darlingen så har jag försökt att logga av,  så att hon ska slippa se mig bakom ett lysande äpple… också hade J flera utspridda timmars dans igår, xtra träningar inför föreställningarna. Och i fredags så var vi på O´learys tillsammans med fina vänner och bowlade + åt middag + och såg BC Luleå förlora borta i 4:e semifinalen. Också har vi så klart sett Eurovision! här hemma tillsammans med våra kära grannar och ja, vad ska jag säga? Jag tog hur fel som helst den här gången för det gick ju riktigt dåligt för Norge och Cypern vann inte heller men – hon som vann var på min topp 3 och Johannas favorit så vi tyckte, trots allt att rätt låt vann! Såg du också? Vad tyckte du? 🙂

 

 

 

Oj, nu ringde en jet-lag JIG och jag måste ta tag i några resebokningar till mig och Johanna (livet i Oslo / Luleå…) också ska vi hinna äta middag innan vi ska på basket + fixa J´s cykel inför cykeldag på skolan i morgon (något knas med den…) så – jag uppdaterar med fler från helgen bilder sen !

 

Önskar dig en magisk fortsättning på dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “ÄNTLIGEN SOMMARVÄRME!”

  1. Härlig med sommarvärme, vilket vi haft i Stockholm hela långhelgen.
    Såg delvis Eurovision men gillade inte alls vinnaren.
    Cypern bäst tycker jag.
    Kram Titti,lite trött efter ett intensivt Stockholms-besök! Flera släktbesök, shopping m.m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *