ÄNTLIGEN VAR HAN HÄR!

Johanna är hemma från skolan idag också så jag hänger mest med henne en trappa upp och passar på att städa och fixa. Men, nu gick jag ner för att fortsätta blogga om valentines dag!  Efter att jag satt de vackra tulpanerna som jag fick i present från trevliga tjejen på Blomsterlandet i vatten så gjorde jag i ordning de saker som jag skulle pimpa Jonas hotellrum med. Det har blivit lite av en tradition att jag smiter in på hans rum innan han ankommer Luleå och fyller det med ballonger och extra allt!Anyway, jag sladdade inom hotellet på väg mot flygplatsen, sen hem igen för att göra i ordning valentine presenter till J´s mentorer innan jag körde mot skolan för att plocka upp darlingen.

Sen körde vi ut med valentine presenter till mamma och pappa innan vi tog bussen in till stan för att möta upp Jonas och ta ett glas. Det slutade med en riktigt härlig middag på Waldorf då även Jonas trevliga bror mötte upp och där blev vi fram till att JIG plockade upp oss runt kl. 19.30 med vår chaufför som hämtat honom på flygplatsen. Jag tog med take away mat till JIG från restaurangen också körde vi fredagsmys hemma innan jag sen åkte in till stan igen för att möta upp Jonas + vänner.  Så min Valentines dag blev verkligen en xtra fullspäckad, bubblig och trevlig dag! 🙂

 

Att ha huset fyllt av ballonger är det bästa jag vet om! 

Och jag älskar att lägga discokulor i solstrålarna så att de sprider glitter i rummet. Magiskt!  Och här var jag i full gång med att förbereda kitet jag skulle ta med mig till Jonas hotellrum. Bubbel till fredag + lördag och coca cola till söndag. Ha, ha.  Och ett tips är att ge bort halva bubbelflaskor eftersom minibaren på hotellet oftast inte rymmer en stor  + att det är perfekt innehåll till 1 person innan man ska iväg ut… 

Min uppblåsbara vän fick hänga med mig runt i bilen hela Valentines dag. Hur snygg är han inte? Ha, ha. Jag fick honom i present av min bästa K förra året då jag firade valentine dagen ensam. Så kul grej! 

Jag pimpade rummet med allt man kan tänkas behöva till en maxad Mello weekend!  (och självklart tog jag reda på vilket hans favorit snacks var först…). 

Sen full gas ut till flygplatsen tillsammans med min uppblåstbara vän för att möta upp min bästa Jonas. 

Äntligen var han här!!!  Som Jonas sa häromdagen så har vi känt varandra sedan typ 1941. Ha, ha. 

Efter att jag lämnat av Jonas utanför hotellet så stoppade jag snabbt hemma för att fixa valentine gaver till J´s mentorer sen sladdade jag vidare mot skolan och då hade jag missat lärarna med 2 minuter. SÅ otur. Men det är ju tanken som räknas… 

Från skolan körde vi vidare till pappa & Inger + mamma & Hans med en valentine surprise.  Jag mixade röda tulpaner med stjärngräs och packade in i celofan. I gavepåsen (från TGR) gömde sig en chokladkartong, servetter med hjärtan på och en disktrasa med texten Love You. 

När vi kom in till stan för att möta upp Jonas var det ingen tvivel om att Mello hade landat i Luleå. 

Jag uppdaterar med bildtexter senare.

Nu ska jag gå upp till darlingen igen och fortsätta att röja i ett kaosrum…

Njuuut din dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “ÄNTLIGEN VAR HAN HÄR!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härlig helg ni verkar ha haft. Så underbart du tänker på alla detaljerna som alltid, det som gör det lilla extra. Men de som jag tyckte va så fint va på din lilla hönas storys att du hade bett kändisar filma hälsningar till henne, så himla fint! Världens mest omtänksam mamma. När du är på galej att de va det som du la ner tid på, alltid sin flicka i tanken, jag tyckte det va så fint! Stor kram

 2. Maya says:

  Så omtenksom du er!
  Så heldige dine venner og familie er som får så mange fine overraskelser 🙂

 3. Linda says:

  Så fint du gör för alla i din närhet. Underbart.
  Ägnar mig att läsa gamla blogginlägg när du inte bloggat på någon dag. Så beroende är jag!:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *