ÅRETS 1:A HOPP!

Jag älskar när jag tittar in här och möts av ett helt gäng kommentarer. Sååå kul när ni engegerar er i ämnen / saker som jag tar upp och ventilerar era åsikter. Fortsätt med det!  Och ja, visst är det hur fånigt som helst att vi lever i en tid då vi checkar likes, men – nu är det så verkligheten ser ut och de gånger jag efterfrågat ett samarbete med något företag så är hur många följare jag har på instagram en av de första frågorna jag får (och med många följare så följer många likes något de vill se..)  så min blogg och mitt instagram hänger ihop, lite som hand och handske. Sen tar jag till mig av all kritik ni bjuder mig på då ni jämför min blogg med andras och skriver att jag bloggar om “samma saker“. Tråkigt att höra eftersom jag själv tycker att jag varierar mina inlägg men samtidigt bra att veta så att jag kan förändra.

Och idag har min bästa bror varit här igen och bl.a. hjälpt mig att montera studsmattan. Alltså DEN lyckan när J kom hem från skolan och fick se att den var på plats. Happiness deluxe !!! 🙂

Årets 1:a hopp = lycka!  och i år har jag placerat studsmattan där den inte syns, på sidan om huset. Perfekt.

Nu ska vi cykla iväg till dans & basket.

Njut din dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 3 Comments

3 responses to “ÅRETS 1:A HOPP!”

 1. Linda says:

  För min del läser jag inte samarbeten eller vad sk. influencers skriver om och ”rekommenderar” Jag köper inte heller från företag som syns flitigt i samarbeten på bloggar. Tror tyvärr samarbeten mellan företag och bloggare är mer negativt än positivt. Jag blir helt anti.
  Jag vill gärna veta mer om Gizella. Och hur går det med
  din coachning? Har du kommit igång med ditt företag? Berätta gärna mer om det för det lät som att du har hittat din grej och brinner för det

 2. Frida says:

  Vilken lycka för Johanna att få upp sin studsmatta (och vilken lycka för dig att lyckas gömma undan den, haha). Våra barn är helt galna i vår studsmatta som tyvärr står mitt i blickfånget.

  I alla fall så tänkte jag kommentera ditt förra inlägg men jag gör det här. Jag tycker att många är lite negativa men kommer i och för sig med konstruktiv kritik. Själv tycker jag inte att du ska ändra något alls, det är ju för att du är den du är och lägger ut de inlägg du gör som gör att vi läser din blogg. Jag älskar peppen, vardagslyxen, glittret och glädjen och till dig går jag dagligen för att få lite härlig positiv anda. Vardagligheter behöver inte betyda tråkiga, negativa saker för mig, det finns det nog med där ute anser jag utan du visar i stället att vardag kan vara ett glad bubbel i en hotellobby eller en fin blomma på soffbordet. Du livar upp och ger glädje genom vardagliga ting och vem behöver inte lite extra glitter i vardagen liksom?
  Sen vad det gäller instagram så gillar ju jag allt du gör och får typ försöka att hålla mig ifrån att likea allt för annars blir det nästan lite stalker-varning på det, haha. Tyvärr så tror jag och har även märkt själv att vissa struntar i att tycka like för att de missunnar andra det och känner lite avundsjuka, alla gör inte det så klart men det förekommer definitivt. Och för mig är det även ett mysterium hur vissa konton kan ha så många följare för de kan verkligen vara dötrista och enformiga. Nej, jag vill se bilder som gör mig glad och det gör verkligen dina så jag hoppas att du fortsätter i samma anda (och det gör jag alltså i rent egosyfte, haha).

  Jag vet inte om du blev något klokare av detta men jag vill bara ha sagt att jag är Team Gizmolina sen många år tilllbaka! Heja dig! Keep up the good work and so on! 😀

  Stor kram på dig vackra människa!

 3. elin says:

  Den broren din er virkelig topp! Om han er singel, må virkelig de single damene i Luleå som leser bloggen din, slå til 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *