ÅRETS ÄGGJAKT – CHECK!


 

Gooodmorning darlings! 

Men alltså WOW så glad jag blev då över alla positiv respons på mina senaste inlägg! Åh jag blir SÅ obeskrivligt glad när det är positiv energi som flödar här inne och det peppar mig SÅ mycket i mitt bloggande! Så från hjärtat: stoooort T.A.C.K. !!! You make me smile!!! Och för oss som har påsklov nu så blir den här veckan en förlängning av påsken… Så jag njuter av att huset är pyntat av alla fina påsksaker och de gula påskfjädrarna i risen ute på terrassen lyser verkligen upp!  Åh jag älskar påsken och allt pynt som följer med!!! Det känns så otroligt fräscht med allt det gula och pastelliga ! Love, love, love it!!!

Och idag torsdag och den här veckan har verkligen gått SÅ fort! eftersom måndag var en söndag.  Jag måste erkänna att saknade till Köpenhamn och Oslo där vi normalt alltid brukar vara och möta våren den här tiden på året är stor… men jag biter ihop och försöker ta tillvara dagarna här hemma!  Men visst börjar vi känna oss 100% färdiga med både vinter och corona nu? Och när vi igår fick veta att Adam Alsing (en svensk radio/TV-profil som är 51 år) gått bort så blev allt plötsligt ännu lite mer “på riktigt“på något sätt… Det är många yngre som ligger inne på sjukhusen och är riktigt, riktigt sjuka och det är det som är så skrämmande och läskigt med det här viruset…  Nej, uff. Man måste verkligen jobba på att flytta sina tankar och byta fokus på dagarna för annars kan man bli lite tokig (och rädd) så – över till något mycket festligare nu! nämligen Johannas årliga äggjakt! Den brukar jag i vanliga fall köra på förmiddagen då det är ljust ute men, eftersom vi skulle ha gäster över så fick det bli på kvällen istället och det blev precis lika kul det också! Kanske t.o.m.  ännu roligare just för att det inte var precis så som det alltid brukar vara… !  😉

 

Jag älskar traditioner! så – för 3:e året i rad så fick J det stora guldägget med rosa rosett runt och i år så hade jag köpt nästan allt som jag fyllt det med i L.A.  (är såååå tacksam över den resan).

Och på tal om traditioner så körde jag på med våra äggjakt-skyltar från Meri Meri som fortfarande är de finaste som jag vet om. Jag har tappat räkningen på hur många år jag haft de? Kanske 5? 6? 

She found it !!! Mitt älskade hjärta som förtjänar alla påskägg i hela världen. 

Här kan du se vad hon fick i årets ägg…. Men de rosa sockarna + hårdiadiemet hade hon fått tidigare! Hur som helst, i ägget så fick hon:  Godis, en blinkande kyckling penna, notisblock, en sparkling eye cooling mask, ett par till påsk-sockar, en oscar för att hon är världens bästa dotter (very Hollywood style, köpte den där) och en Hawaiian Tropic body mist som luktar precis som hennes solcreme (från samma märke) så att hon kan gå runt och dofta som att vi vore i Thailand… för det är nog så nära vi kommer vårt hem i  Thailand de närmaste månaderna… (hemska tanke). Allt är köpt i L.A. förutom body misten, den hittade jag på ICA Maxi.

Jag avslutade min påskafton med att spela in en video skål till min bästa K i Oslo. (det handmålade vinglaset blev också med hem från L.A).  Åh som jag saknar alla mina Oslo vänner … Tänk – vi har inte varit i Oslo sedan början av december !  Det har aldrig tidigare gått så länge mellan gångerna vi varit där och bara vetskapen om att det är oklart när vi kan resa dit igen?  får mitt hjärta att gråta…  Så just nu är jag extra tacksam över att jag har er bloggvänner  som lyser upp mina dagar!!! Den här skålen är till er också! Skål & T.A.C.K. för att ni väljer att besöka just min blogg! 

 

Nu började det precis att snöa här – igen!  – samtidigt som jag noterar ytterligare en konkurs (MQ) och ny corona statistik…  Det var ju upplyftande! NOT! Nej nu håller vi 100% fokus på positiva tankar och ser till att den här dagen blir riktigt, riktigt BRA, härlig, mysig, inspirerande & fantastisk! We can do it!!! Kämpa!

Önskar dig den BÄSTA  torsdagen!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt, Påsken 2020 | 4 Comments

4 responses to “ÅRETS ÄGGJAKT – CHECK!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså även detta inlägg så fantastiskt härligt! Du sprider så mycket glädje. Så roligt med såna saker man återanvänder år efter år. Ja jag känner mig 100 procent färdig med Corona. Man får som du säger hålla sig positiv men ibland känns det inte så kul. Förstår att du saknar ert vanliga. Jag tycker med det är så trist att inte kunna resa och se fram emot och planera saker inte bara resor, utan även det enkla typ som kommunens nationaldagsfirande. Men resa saknar jag och min flicka så mycket. Har tänkt alla möjliga tankar, vågar knappt skriva vill inte skapa debatt, men vi som bor i södra Sverige, thai säger ju fortfarande att de ska börja flyga Köpenhamn Bangkok 1 juni, men Sverige får vänta till oktober. Så har tänkt tanken att det kanske kunde finnas hopp på så sätt om Danmark öppnar gränsen mot Sverige. Har ni tänkt nått sånt? Ja man vill bara ha det vanliga förstås och är tacksam för att man och de nära är fiska. Fruktansvärt med Adam Alsing. Tack för ett jättefint inlägg som alltid. Här hemma kommer kusinen snart o min flicka har förberett tacos och chokladdoppade jordgubbar mums. Stor kram

  • Åh din feedback är magi för mig Viktoria ! Tusen miljoner TACK för alla fina ord och för alla komplimanger du strösslar över mig. Jag blir så glad!!! 🙂 Och ja, det är helt förfärligt trist att inte kunna resa. Jag känner mig så “låst” här uppe i norr och den känslan är nog den värsta faktiskt… Det går 1 flyg om dagen Luleå – Stockholm men risken att utsätta sig för smitta ombord gör att vi stannar hemma nu. Sen blir det väldigt märkligt om vi inte kommer oss iväg till vårt älskade hem i Thailand i sommar… uff, det orkar jag inte ens tänka på… Och jag visste inte att man kan resa dit från Cph i juni så det var nytt för mig. Därför har vi inte hunnit se på den saken… Men – just nu är hela Phuket 100% stängt. Det är utegångsförbud och häromdagen kom det representanter från regeringen och corona testade samtliga på vår resort. Så – läger där är verkligen ansträngt och jag tvivlar tyvärr på att det har öppnat upp till juni… Men – vi följer utvecklingen!

   Hoppas att ni fick en riktigt fin eftermiddag med kusinbesöket och jag önskar dig en magisk fredag fylld av feelgood ! Stor kram! 🙂

 2. Lena says:

  Hawaiian Tropic… mmmmm så god doft.
  Ja Corona är vi definitivt färdiga med nu. Usch och tvi 🙁
  Snö har vi inte haft någon knappt här i södra Sverige men ni / du verkar ha fått en hel del. Förstår att du längtar efter barmark nu.
  Tack & hej – trevlig kväll till dig.

  • Ja men visst doftar Hawaiian Tropic magiskt! och nu då vi inte kan resa så får vi njuta doften på terrassen istället och blunda och drömma oss bort … ha, ha. Och ja, vi har fortfarande SÅ mycket snö så nu längtar jag verkligen efter barmark ! Men det brukar inte komma förren ut i maj månad… Så den som väntar på något gott !

   Önskar dig en magisk fredag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *