ÅRETS HAPPENING COMING UP…!

Happy fredag sweeties! 

Nu måste jag förtränga att jag inte är i form för i morgon smäller det. Då är det dags för Johannas årliga Birthday Party och det är ingen lek alltså. ha, ha. Så – nu är det bara för mama in the house att styra upp dekorationer,  dukning,  music etc.  Årets tema är : Glow in the dark !  Sååå himla super kul!  så, såna där speciella glödlampor som gör att vita kläder lyser i mörkret har inhandlats, glow in the dark smink & nagelack ligger redo och nu saknas bara att vi lyckas flyga in KYGO så att han kan stå för musiken.  ha, ha. Nejdå, det får vi tyvärr inte till men tänk så coolt det hade varit!

Hur som helst – dagens to-do-list är smäckfull och för att toppa årets festligaste happening i Casa Gizmolina så ska jag dessutom på årets show i kväll, nämligen: Alcazar !!!  Alltså jag fullkomligt älskar deras musik så jag är sååå super pepp!  Har någon av er varit på deras 20 years of disco turné?  Jag såg de på Hamburger Börs i Stockholm men har inte sett denna så ja, peppen är som sagt total och jag ser fram emot att få dansa disco heeela showen lång! 🙂

 

Thank god för Snap filter när man inte är i form… Här är jag ute på vift igår och tänk att jag har en röd päls! det kunde man inte tro! Hittade den hos Gina Tricot och den är så fluffig och skön att jag bor i den… också tänker jag att den är perfekt “julpäls”. Man blir lite som en “tomtemor” i den.  Ha, ha. 

Kreativiteten var inte lika lätt att hitta när formen inte är i box så kan säga så mycket som att dessa inbjudningar tog mig heeela dagen igår att fixa. Så de var ingen quick fix direkt. Ha, ha.  Och det var sååå svårt att få till en bra bild av inbjudan eftersom den är skriven med glow in the dark effekt… men så här ser de i alla fall ut.   Allt glitter har vi köpt i Thailand + hos Søstrene Grene, glow in the dark färgen, som jag målat i bokstäverna (med pensel) är från Thailand, påsarna som inbjudan ligger i kommer från Søstrene Grene och vi pimpade inbjudan med en glow stick på baksidan (du vet ett sånt stick som  man knäcker så lyser det… också böjer man det till ett armband…).  Jag har även lagt upp inbjudan på min instastory, där syns baksidan också… 

 

Nu ska jag och mina hårrullar gå och hänga upp lite glitter i entrén! JIG kom föresten upp sent igår kväll så familjen är samlad i helgen. Mysigt!

Önskar dig en FAB, festlig & fantastiskt kul fredag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “ÅRETS HAPPENING COMING UP…!”

 1. Nilla says:

  Ja tänk vad vi mammor fixar och står i även om vi inte mår riktigt bra. Men vad gör man inte för sina älsklingar, och även om mina barn är vuxna nu och jag får njuta av att vara mormor till en underbar 6 åring, så släpper jag allt om jag måste för att finnas där som mamma. Vilken härlig kväll du har att se fram emot, jag har sett showen både på Börsen och nu deras sista, och jag lovar att du kommer dansa därifrån full av ny energi. Ha en härlig helg!! Kramar

 2. Tänker gå på Alcazar här i Umeå imorgon om biljetter finns kvar.
  Via Filippas ( Filippa Rådin/Anja ) blogg kan man köpa biljetter till halva priset.
  Väntar bara på att maken ska komma hem så vi kan bestämma var vi vill sitta.
  Ha en fin helg med show och kalas, hoppas du snart mår ok.
  Kram Titti

 3. OBS!
  Halva priset på Alcazar gäller bara i Umeå.

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så fint inbjudningskort! Ett av de snyggaste jag sett, tänk så härligt att få ett sånt i lådan, sätter verkligen tonen för festen. Låter som ett super coolt tema. Önskar er en fantastisk helg och fest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *